Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 To si každej myslí, že kit se skelným vláknem vydrží všechno, ale opak je pravdou;) Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 To si každej myslí, že kit se skelným vláknem vydrží všechno, ale opak je pravdou;) ja se v tom nevyznam,tak jesli bys neco doporucil co je lepsi a hlavne aby se to lehce aplikovalo,jako jasny nic neni jednoduchy,ale aby to treba rychle ztvrdlo po naneseni a dobre se to brousilo.. Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 To si každej myslí, že kit se skelným vláknem vydrží všechno, ale opak je pravdou;) mám s ním šaldo dobré zkušenosti...teda alespoň na pevných kovových částech...na plast bych ho nepoužil tam jsem dával plaster a ten drží dobře Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Při zahlazování lišt doporučuju co nejlíp zavařit, kit už má skrýt jen drobnosti. Najdi si šikovnýho klempíře, pro něj to bude hračka:) Sterjdakopec: Mám s ním taky svoje zkušenosti, dělal jsem 4 roky v autolakovně [upravil dne 5/11/10 23:13 Šalda] Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 o.k. v tom případě si nechám rád poradit....co bys mi doporučil ale zatímmě stejně nezklamal....na jaře se do auta pustím hodně ...půjde celé pod lak takže se rada hodí ....jestli teda povíš Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Nevím co bys chtěl doporučit, zatím se ptal jen Dadadavid;) Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 Nevím co bys chtěl doporučit, zatím se ptal jen Dadadavid;) Díky za typ,chci se teda jeste zeptat,kdyz mam jen poskozeny lak na par mistech ..kapota,blatniky,listy...tak prestrika to nekdo jen na tech mistech,nebo se musi cele dily??Ja totiz nejsem milionar a chci to sehant levne..ja sam jsem sprejem poskodil tu kapotu a moc me to mrzi,chtel jsem jen zakry odpryskany lak od kaminku Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Nejlepší je vždy stříkat celej díl, aby to nebylo vidět. Jinak by byli vidět přechody mezi starým a novým lakem, pokud je to jen tečka nebo podobně, tak se to dá zamaskovat, ale pokud je to trošku větší, cca 10cm x 10cm, tak je lepší stříknout celej díl. Nicméně nejlepší je udělat celolak, ale to by stálo pomalu stejně jako jsi za to auto dal:( Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 ja oznacim an fotce mista kde to je potreba udelat... Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 ten blatnik stejne i na druhy strane...a jeste neco..ty listy jsou strikany neodborne a zacal se odlupovat lak a nekdo to jen tak prestrikal znova a jsou tam fakt nehezky vystupky a mapy,co se s tim da delat??novy listy??nebo jde ten lak nejak odstranit a cely znova prelakovat? Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Takhle podle fotky je těžký radit, ale kapotu bych rozhodně přestříkl celou, ten blatník by se možná dal zamaskovat. Jinak ty lišty by měli jít zbrousit a zase nalakovat:myslim, je to jen plast, tak by v tom neměl být problém:) Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 šaldo: co kit s kovovýma časticema? (nebo jak to mam nazvat) Citovat
Ericce Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 10 vteřin to určite nemohlo být pokud to nemáš nachipované. 1.9 TD delaji stovku za 14. tak sis měl koupit HDI a nestežoval by sis [rquote] Tak ja mam 66kw 1.9td a zrychleni jsem meril nekecam 100km/h za 10 vterin.Jinak benzin jsem mel 306ku 1.6 65kw a to bylo brko :)lehky auto,stabilní,jelo pekne...Ale kdyz ma nekdo naftu zdarma,tak bych byl blbej to nevyuzit ze jo [/rquote] [upravil dne 8/11/10 18:05 Ericce] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Bud má hodinky od větnamců nebo špatnej náhon na tacháč Citovat
Dadadavid Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 za prve protoze zalezi hodne na rozjezdu tak vzdy merim rychlost od 20-100km/h a za druhe clovek kdyz je sam tak se mu blbe mackaji stopky za jizdy.. Citovat
Berkoff Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 DadaDavid kdyz jsi z Noveho Bydzova, dojed si do chlumce nad cidlinou, na kopecek frantisek k Pultrum, umej carovat za rozumny penize ... ja sem z chlumce. Citovat
Šalda Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 šaldo: co kit s kovovýma časticema? (nebo jak to mam nazvat) S ním nemám žádnou zkušenost, takže s tím neporadím:( Možná jsi myslel hliníkovej kit, ten je o něco tvrdší, měl by vydržet dýl než obyčejnej:) [upravil dne 7/11/10 19:32 Šalda] Citovat
Pumpar Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ahoj tady jsem našel 406 bez lišt a myslim si že je moc dobrá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 PUmpar: a všimnul jsi si že je to vlákno už vic jak rok mrtvý? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.