Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To si každej myslí, že kit se skelným vláknem vydrží všechno, ale opak je pravdou;)

ja se v tom nevyznam,tak jesli bys neco doporucil co je lepsi a hlavne aby se to lehce aplikovalo,jako jasny nic neni jednoduchy,ale aby to treba rychle ztvrdlo po naneseni a dobre se to brousilo..

Odesláno
To si každej myslí, že kit se skelným vláknem vydrží všechno, ale opak je pravdou;)
mám s ním šaldo dobré zkušenosti...teda alespoň na pevných kovových částech...na plast bych ho nepoužil tam jsem dával plaster a ten drží dobře
Odesláno

Při zahlazování lišt doporučuju co nejlíp zavařit, kit už má skrýt jen drobnosti.

Najdi si šikovnýho klempíře, pro něj to bude hračka:)

Sterjdakopec: Mám s ním taky svoje zkušenosti, dělal jsem 4 roky v autolakovně;)

[upravil dne 5/11/10 23:13 Šalda]

Odesláno

o.k. v tom případě si nechám rád poradit....co bys mi doporučil ;) ale zatímmě stejně nezklamal....na jaře se do auta pustím hodně ...půjde celé pod lak takže se rada hodí ;) ....jestli teda povíš :D

Odesláno
Nevím co bys chtěl doporučit, zatím se ptal jen Dadadavid;):)

Díky za typ,chci se teda jeste zeptat,kdyz mam jen poskozeny lak na par mistech ..kapota,blatniky,listy...tak prestrika to nekdo jen na tech mistech,nebo se musi cele dily??Ja totiz nejsem milionar a chci to sehant levne..ja sam jsem sprejem poskodil tu kapotu a moc me to mrzi,chtel jsem jen zakry odpryskany lak od kaminku :(

Odesláno

Nejlepší je vždy stříkat celej díl, aby to nebylo vidět. Jinak by byli vidět přechody mezi starým a novým lakem, pokud je to jen tečka nebo podobně, tak se to dá zamaskovat, ale pokud je to trošku větší, cca 10cm x 10cm, tak je lepší stříknout celej díl. Nicméně nejlepší je udělat celolak, ale to by stálo pomalu stejně jako jsi za to auto dal:(

Odesláno

ten blatnik stejne i na druhy strane...a jeste neco..ty listy jsou strikany neodborne a zacal se odlupovat lak a nekdo to jen tak prestrikal znova a jsou tam fakt nehezky vystupky a mapy,co se s tim da delat??novy listy??nebo jde ten lak nejak odstranit a cely znova prelakovat?

post-30338-1410961341934_thumb.jpg

Odesláno

Takhle podle fotky je těžký radit, ale kapotu bych rozhodně přestříkl celou, ten blatník by se možná dal zamaskovat. Jinak ty lišty by měli jít zbrousit a zase nalakovat:myslim, je to jen plast, tak by v tom neměl být problém:)

Odesláno

10 vteřin to určite nemohlo být pokud to nemáš nachipované. 1.9 TD delaji stovku za 14. tak sis měl koupit HDI a nestežoval by sis :)

[rquote]

Tak ja mam 66kw 1.9td a zrychleni jsem meril nekecam 100km/h za 10 vterin.Jinak benzin jsem mel 306ku 1.6 65kw a to bylo brko :)lehky auto,stabilní,jelo pekne...Ale kdyz ma nekdo naftu zdarma,tak bych byl blbej to nevyuzit ze jo :)[/rquote]

[upravil dne 8/11/10 18:05 Ericce]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Bud má hodinky od větnamců nebo špatnej náhon na tacháč :D

Odesláno
šaldo: co kit s kovovýma časticema? (nebo jak to mam nazvat)

S ním nemám žádnou zkušenost, takže s tím neporadím:(

Možná jsi myslel hliníkovej kit, ten je o něco tvrdší, měl by vydržet dýl než obyčejnej:)

[upravil dne 7/11/10 19:32 Šalda]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...