Dadadavid Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 A kolik mas kroutak??ja mam 196 a kdybych mel 406 2.1 tak ta ma 256nm... Citovat
shark734 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 205Nm tusim pri 1900ot/min a ty ho budes mat vyssie...iny priebeh to ma... 406 je aj tazsia Citovat
paric Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Tak ja si myslim ze na krizovatkach to vyznam nema 1 a 2jka su strasne kratke ale ked uz tam je 3 alebo 4 tak to je potom o inom. A aby som nebol uplne tak ten cely zahladeny nevyzera zle ale chelo by to upravit narazniky, ako ma cakom , a tym vyfukom to pochoval Citovat
Dadadavid Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Hosi a vy nevite,kdo by byl schopen mi tu 406ku taky takhle urpavit jako je na fotkach??taky mam stribrnou,ael jeste s cernyma sklama... Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Dadadavid: narazniky bych ti udělal to by nebyl problem dveře bys musel řict někomu jinymu. Citovat
Dadadavid Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Dadadavid: narazniky bych ti udělal to by nebyl problem dveře bys musel řict někomu jinymu. a kolik bys za to chtel i s lakem? Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 par korun za zavařeni. ale chvilku by to trvalo nebylo by to ze dne na den. je to docela plocha. nelakuju ale mohl bych to zařidit + - 2500 až 3000 za dil. taky zaleží odkud jsi jestli si přes celou republiku tak to asi nema smysl řešit. ja jsem od brna. Citovat
Dadadavid Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 par korun za zavařeni. ale chvilku by to trvalo nebylo by to ze dne na den. je to docela plocha. nelakuju ale mohl bych to zařidit + - 2500 až 3000 za dil. taky zaleží odkud jsi jestli si přes celou republiku tak to asi nema smysl řešit. ja jsem od brna. No tak to mame do Noveho Bydzova krasnych 180km Citovat
Ericce Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 2.0 HDI má nejvýši výkon pri 80kw/109K při 4000 otáčkach za minútu a krútiaci moment 250 NM pri 1750 otáčkach. BTW jakej máš motor? 2.0 66kw/90K? tak to máš krútiaci moment 205 NMnebo máš 1.9 TD? vím, že 109 k HDI vytáhnou klidne i dve kila a zrýchlení na 100 zvládnu za 12,8 s.myslím si že HDI nejsou se zrýchlením vůbec špatné a hrabou i na trojce. ale je to věc toho kdo co chce a komu co vyhovuje ale to jsi si měl pak koupit benzín a ne diesel. a taky k věci tá 406 bez líšt vypadá pěkne hnusne A kolik mas kroutak??ja mam 196 a kdybych mel 406 2.1 tak ta ma 256nm... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Ten obrázek nahoře, bez lišt docela slušný, ale ty kola to je super humus.... ta druhá 406 úplně bez lišt to je kalamita.... Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Dadadavid: narazniky bych ti udělal to by nebyl problem dveře bys musel řict někomu jinymu. a já zas dělal dveře a ještě nemám nárazníkly je to jednoduché...na nnůžkách si stříhneš plech který ti padne do prolisu po liště a někdo kdo má CO tak tti to naboduje ale zas ne moc hustě aby se ti dveře nezkroutily.no a pak jenkituješ....máš to napsáno na obale jak se to dělá tak pokud nejsi levej na ruce tak to zvládneš v pohodě Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 2.0 HDI má nejvýši výkon pri 80kw/109K při 4000 otáčkach za minútu a krútiaci moment 250 NM pri 1750 otáčkach. BTW jakej máš motor? 2.0 66kw/90K? tak to máš krútiaci moment 205 NMnebo máš 1.9 TD? vím, že 109 k HDI vytáhnou klidne i dve kila a zrýchlení na 100 zvládnu za 12,8 s.myslím si že HDI nejsou se zrýchlením vůbec špatné a hrabou i na trojce. ale je to věc toho kdo co chce a komu co vyhovuje ale to jsi si měl pak koupit benzín a ne diesel. a taky k věci tá 406 bez líšt vypadá pěkne hnusne A kolik mas kroutak??ja mam 196 a kdybych mel 406 2.1 tak ta ma 256nm... Tak ja mam 66kw 1.9td a zrychleni jsem meril nekecam 100km/h za 10 vterin.Jinak benzin jsem mel 306ku 1.6 65kw a to bylo brko :)lehky auto,stabilní,jelo pekne...Ale kdyz ma nekdo naftu zdarma,tak bych byl blbej to nevyuzit ze jo Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 Dadadavid: narazniky bych ti udělal to by nebyl problem dveře bys musel řict někomu jinymu. a já zas dělal dveře a ještě nemám nárazníkly je to jednoduché...na nnůžkách si stříhneš plech který ti padne do prolisu po liště a někdo kdo má CO tak tti to naboduje ale zas ne moc hustě aby se ti dveře nezkroutily.no a pak jenkituješ....máš to napsáno na obale jak se to dělá tak pokud nejsi levej na ruce tak to zvládneš v pohodě No ja prave levej jsem :)Me se nikdy nic nepovede do dokonalosti,ja hlavne nedokazu bejt peclivej kdyz delam neco sam pro sebe,kdyz delam pro druhy tak se snazim vic protoze pak mam radost z jejich radosti Citovat
F.I.K Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Ta první s původníma nárazníkama takvá divná, ale na té druhé paráda až na ten výfuk a zadní světla. V blízké době se chystám na to samé u 306, ale jsem teprve ve fázi hotového zadního nárazníku Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 To kitování není žádná sranda, chce to cvik, a je taky možný že když kitu dáš moc tak Ti časem popraská a vypadá Všechno chce holt svoje:) Citovat
FrantaCV Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Tudy bych asi nešel - pohledově tam něco chybí. Ale je to věc vkusu a jen můj názor. A další věc je, že stačí jeden VŮL na parkovišti a máš dloubanec ve dveřích. Ta lišta přece jen něco pochytá. Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 no jo ale frajeřina bolí .... kdyby tu lidi chtěli praktičnost na úkor estetiky tak nejsou v sekci tuning že ?? ....věc vkusu ale lišty pryč není určitě nic co by nebylo hezký....je to jednoduchost a vyhlazenost....nikdo taky neříká že se tamnemůže nechat malá linka ale ne lišta a co se týče kitu ....je i dost důležité jaký zvolíš....třeba se skelným vláknem můžeš dávat ve větší vrstvě než obyč....a je pevnej. Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 no jo ale frajeřina bolí .... kdyby tu lidi chtěli praktičnost na úkor estetiky tak nejsou v sekci tuning že ?? ....věc vkusu ale lišty pryč není určitě nic co by nebylo hezký....je to jednoduchost a vyhlazenost....nikdo taky neříká že se tamnemůže nechat malá linka ale ne lišta a co se týče kitu ....je i dost důležité jaký zvolíš....třeba se skelným vláknem můžeš dávat ve větší vrstvě než obyč....a je pevnej. nejaky odkaz na tento produkt?? Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 http://www.amd-autodily.cz/nezarazeno/karosarsky-tmel-kit-s-vlaknem-250g.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.