Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Blizi sa nam zimne obdobie a tak si myslim ze je dost dolezite aby sme do nasich peugeotikov tankovali kvalitnu naftu.toto vlakno som zalozil kvoli otvorenej debate o nafte na SR a CR cerpacich staniciach.Ake mate skusenosti a nazory na nase CS.

ja mam jednu z z CS Jurky odislo mi cerpadlo kvoli ich super lacnej nafte 51cetanovej:blicismajlik

Odesláno

Na nejlevnější ČS ve městě (nějakej EUROBIT OIL) - pokud si mám vybrat, jestli dám za litr Naturalu 29,90 u nich, nebo 32,10 u muShellu, pak mušle prohrává na body. ;)

Odesláno

Já teda netankuju naftu :) ale u nás v Chotěboři čepuju v čsad u spol. Nikey (jestli si to dobře pamatuju). Jedna paní povídala, že je tam nejkvalitnější benzin z CH a kupodivu je také nejlevnější :) Když sem tankoval jinde, tak auto semtam pokuckávalo. Takže jezdím jen tam.

[upravil dne 31.10.10 15:18 kujon106]

Odesláno

Tak já jezdím tankovat naftu k sousedům (Polsko) ,přesně na Orlen.Je to odnož od Benziny a tankuji tam diesel Werva a jsem spokojenej.:) A auto jezdí kouzelně:mrk

Odesláno

slovnaft alebo slovnaft:), pripadne OMV...shell nikdy, po zlej skusenosti, nastastie nie na vlastnom aute....benzin v nafte, \"iba\" jeden vstrek na 1.4TDCI/HDi K.O.

[upravil dne 31/10/10 22:50 shark734]

Odesláno

Ten Globus mě taky docela láká... Ty jejich ceny + při nákupu jsem dostal slevu 2 Kč/litr až do 60-ti litrů. A mají pečeť, tak že bych to zkusil...

Jinak momentálně výhradně OMV.

[upravil dne 31/10/10 21:15 enikybeniky]

Odesláno

jojo zitra jedu taky na slevu :)jestli darebaci nemaji moc prechodove nafty! ale to ze jsou pravidelne kontrolovany je pro mne smerodatne navic globus uz ma aji premiovou naftu :) ja tankuju normalni + vif

Odesláno

no, sice mam benzin.. ale jedine od Agipu, nebo Shellu. Moje auto jine nepoznalo (krom jednou globusu v pardubicich a to byla bida a des.. nejelo, zralo, hruza a jednou benzina plus - ale tam to bylo v pohode).

Jinac .. nejlevnejsi benzin, kde nakupuju, tak Agip, Praha - Zbraslav. Natural 95 aktualne tusim za 30,40. Stejny ceny maji i u Agip Oboriste (rychlostni silnice pribram-praha).

[upravil dne 31.10.2010 21:55 švejk]

Odesláno

u mě je to jasné. Potřebuju 98-102okt. palivo tak že pokud dám vervu od benziny nebo nějaké lepší 98okt. od OMV tak se nic neděje ale když natakuji SHELL V- power tak impreza střílí do výfuku jako blázen a ten výkon je sakra poznat u 240kw a plnícím tlaku 1,3bar vím o čem píšu

Odesláno
102 okt.? A co zkusit E85? :)

nechci já jsem staromódní a mám rád poctivý syrový benzin:D

a píšou že E85 je 109okt. no ani omylem by to nejelo jako na 100okt shell a to už nemluvím že bych musel nechat udělat novou mapu za 1000eur

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...