Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čaute,chcel by som sa spýtať,čo ešte može buchať na prednej náprave?Menil som tlmiče,stabilizačky,silenbloky na ramenách.čapy sa mi zdaju ok,poprípade nemate niekto nejaku schému prednej nápravy a jej rozmiestnenia všetkých častí ktoré by to mohli spôsobovať? A ešte jedna vec,zdá sa mi,že mi dosť hučí predné pravé koleso.Možno ložisko,ale ako zistím či je to fakt ono?Diky za každú radu...

Odesláno

horní uložení tlumičů si měnil? Jsi si jistý že to jde od přední nápravy, nemůže to dělat pant ve dveřích? Když je volnej tak dovede dělat \"divný\" zvuky..a ložisko..ideální je auto celé zvednout, roztočit kola, vypnout motor a poslouchat jestli hučí kolo nebo ne..za jízdy se tam může přenášet pak víc věcí

Odesláno

zkoukni i čepy řízení, nejen ten spodní na rameni. Nebo třeba i uložení stabilizátoru. Uložení tlumiče by taky mohlo mlátit, ale spíše odchází jen ložisko. Já jsem si taky myslel, že to mohlo být ono, uložení jako nové a ložisko jen povrchově orezlé, zlehka se otáčelo, ale stejně jsem tam dal nové. To staré tu mám pro strýčka príhodu :D

a u toho ložiska se to dá možná poznat, že při určitém zatáčení se hučet nebude, alespon takto se mi to projevovalo na P309 - levotočivá a bylo ticho, pravé ložisko.

a k tomu bouchání ... zkontroluj, zda máš dotažené rameno ... já jsem jezdil týden s volným, to byly strašný rány - díky mýmu servisákovi :bacha

Odesláno

Jo neutaženej šroub je noční můra každýho servisáka.... Kámoš mi taky jednou zapomněl utáhnout spodní čep, ale to se projevilo rychle, ani jsem nevyjel z dílny, když ten čep vyskočil.... :D

Odesláno

Skus pozriet aj dotiahnutie tyciek, mne sa po par dnoch trochu uvolnili, nechapem sice ako, nemm pocit ze som ich slabo dotiahol ale trosku to povolilo...teraz som to dotiahol na fest a pokoj;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Mam ten istý problém monil som silentbloky na ramene tento

no a tam sa davalo také železo potom už ja som to šroboval..medzi ten silentblok a kysnu no možno aj ten je utrhnutý ani neviem ččo to je ani nič proste niečo tam bucha ... uloženia nové tlmiče tiež aj pružiny čapy tiež stabilizatory tiež len čapy riadenia mam stare no tie to nerobia ...čo stym...

Odesláno

Podobnu vec uz dlhu dobu riesim aj ja.Predna prava strana vydava na nerovnej ceste,nie v jamach a vymoloch duty zvuk,ako guma.Vymenene rameno,tycka stabilizatora,tlmic,horne ulozenie+lozisko a vzdy mam pocit,ze to pocujem :grr Bol som aj na kanal na STK,kde to kontroluju a poriadne sme vsetko skusali,no vsetko vyzera byt OK.:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...