deddo306Break Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 čaute,chcel by som sa spýtať,čo ešte može buchať na prednej náprave?Menil som tlmiče,stabilizačky,silenbloky na ramenách.čapy sa mi zdaju ok,poprípade nemate niekto nejaku schému prednej nápravy a jej rozmiestnenia všetkých častí ktoré by to mohli spôsobovať? A ešte jedna vec,zdá sa mi,že mi dosť hučí predné pravé koleso.Možno ložisko,ale ako zistím či je to fakt ono?Diky za každú radu... Citovat
Radek 306 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 horní uložení tlumičů si měnil? Jsi si jistý že to jde od přední nápravy, nemůže to dělat pant ve dveřích? Když je volnej tak dovede dělat \"divný\" zvuky..a ložisko..ideální je auto celé zvednout, roztočit kola, vypnout motor a poslouchat jestli hučí kolo nebo ne..za jízdy se tam může přenášet pak víc věcí Citovat
MilanF1 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 zkoukni i čepy řízení, nejen ten spodní na rameni. Nebo třeba i uložení stabilizátoru. Uložení tlumiče by taky mohlo mlátit, ale spíše odchází jen ložisko. Já jsem si taky myslel, že to mohlo být ono, uložení jako nové a ložisko jen povrchově orezlé, zlehka se otáčelo, ale stejně jsem tam dal nové. To staré tu mám pro strýčka príhodu a u toho ložiska se to dá možná poznat, že při určitém zatáčení se hučet nebude, alespon takto se mi to projevovalo na P309 - levotočivá a bylo ticho, pravé ložisko. a k tomu bouchání ... zkontroluj, zda máš dotažené rameno ... já jsem jezdil týden s volným, to byly strašný rány - díky mýmu servisákovi Citovat
godzila.01 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Jo neutaženej šroub je noční můra každýho servisáka.... Kámoš mi taky jednou zapomněl utáhnout spodní čep, ale to se projevilo rychle, ani jsem nevyjel z dílny, když ten čep vyskočil.... Citovat
21Grams Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Skus pozriet aj dotiahnutie tyciek, mne sa po par dnoch trochu uvolnili, nechapem sice ako, nemm pocit ze som ich slabo dotiahol ale trosku to povolilo...teraz som to dotiahol na fest a pokoj;) Citovat
deddo306Break Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 menil som aj uloženie tlmičov a aj ložiska,skúsim to popozerať a podoťahovať,zatial dík. Citovat
Tantor-BN Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Mam ten istý problém monil som silentbloky na ramene tento no a tam sa davalo také železo potom už ja som to šroboval..medzi ten silentblok a kysnu no možno aj ten je utrhnutý ani neviem ččo to je ani nič proste niečo tam bucha ... uloženia nové tlmiče tiež aj pružiny čapy tiež stabilizatory tiež len čapy riadenia mam stare no tie to nerobia ...čo stym... Citovat
marko306 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Menil si aj predné siletbloky ramena? Inak si napísal strašne rozpačitý príspevok, že som ani nepochopil aké železo si kde šróboval:myslim Citovat
xpetrix Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Podobnu vec uz dlhu dobu riesim aj ja.Predna prava strana vydava na nerovnej ceste,nie v jamach a vymoloch duty zvuk,ako guma.Vymenene rameno,tycka stabilizatora,tlmic,horne ulozenie+lozisko a vzdy mam pocit,ze to pocujem Bol som aj na kanal na STK,kde to kontroluju a poriadne sme vsetko skusali,no vsetko vyzera byt OK. Citovat
Tantor-BN Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 jak sa srobuje ten silent o kasnu...tak tam je nejaka guma neviem co to je odfotim to zajtra a menil som vsetky na ramene...a lebo nemate schemu kde by to mohlo byt? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.