Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem pročítal ty odcizené auta a narazil na kontakt na človíčka,který se tímto zabejva a volal,info bylo

hlídání vozu nonstop,kteroukoliv hodinu,lokace udaju GPS o proti zavolání informace : GPS udaje i lokace pomocí rádiových vln.

krabička velikosti cigaret umístěná kdekoliv ve voze o proti ostatním lokátorům informace a lokace i v uzavřených prostorech (garáže,podzemí atd)

Co si o tom myslíte,mám investovat tu stovku měsíčně? smlouva je na rok,prvotní platba 200Kč

Odesláno

nn,znam se snim,teda přišel jsem na to behem hovoru,když mi rika co dela a ja jestli od nej někdo nekupoval kabel a on jo a bylo jasno :-) dělá diag a takový ty věci okolo toho a zprovoznil tuto službu,najdu ten inzerát a email je rescueservice@email.cz

jinak poskytnuti udaju garantuje 24hod kazdý den a taky to že udaje se nedozví treti osoba,po predani lokace zakaznikovi je udaj ze systemu odstranej ,aby to nebylo mozne zneužít,tak do toho jdu a napisu jak to dojde a overim

[upravil dne 27/10/10 21:07 Michael coupé]

Odesláno

Sorry, ael chci opravdu videt jak ti rekne GPS souradnice kdyz bude auto v garazi.... natoz nekde v podzemni... :D to aby tam mnel schovany nekde nejaky oko....

budme realiste.. vzdit je to blbost jak cip, natoz prenos prez radio... a na jakou vzdalenost to funguje? na otevrenym prostranstvy tipuji tak max. 500m...

a ani nemlvuve o krabicce o velikosti cigaret... jako sorry.. umisti to do kufru a sigla GPS bude urcite suprovej natoz radiovej...

:D nemam slov.... ale ma to jednu vychitavku... on ti rekne ze ti ukradly auto... a ze to nejde vypatrat... a za tyden bude ho mit na dvore... :D

Odesláno

ja to nikomu nenutím a dohadovat se nebudu , budu realista a zkusim to nez to pohaním a reknu,že to nefunguje.Jen jsem informoval o tom co jsem našel nic vís :-) budu v noci zase o neco lip usinat a je milé si zavolat a vedet , kde auto je i když jsem ho treba jen pujcil a když ti budou chtít ukrást auto opravdový machři,tak ti ho stejně neukradnou jelikož vedle v ulici bude stat SLko a to je mude zajimat víc nez muj pezot,který spíš bude zajimat ty šmudli , kteří se povozí a pak to v garazi rozeberou,jinak me GPS treba v garaži funguj asi je to čip od čipu.

Odesláno

jasně,je to to same,rikam nikomu nenutim,kdo chce si napise nebo zavolá,třeba objedná,treba mi to dojde a reknu,že je to blbost,ale ta stovka me asi nevytrhne kdyby to fungovalo alespon na pulku a mit sanci 50/50 ,že ukradené auto najdu je pro mě docela dobra informa než informace od příslušníka,že si muzu jit koupit nove,že ho stejně nenajdou,jinak lokace v garáži či zakrytem prostoru +- 20m taky slušný,vyzkouším a podam zpravu :-) doba dodání je max. týden ,tak uvidíme

Odesláno

Michael coupé: nikomu nenutim - tak to taky snad ani nikdo nebere, je to jen odezva a názory na funkčnost, tak taky jden přidám. Do služebáku mi namontovali EKJ (elektronická knih jízd) je to obdoba satelitní navigace. Auto na silnici zaměří na -+ 50m, napráská kudy jedete, kde auto zastavilo, jak dlouho stálo, dokonce vyhodnocuje rychlost jízdy, takže i zpětně lze zjistit kde jsem např. překročil maxmálku. Cenově ta sranada vychází na necelých 10.000,- (zařízení, montáž + vedení záznamů někde v centrále) na 4 roky. Ptal jsem se známého co se zabývá instalací vuhledávacího zařízení \"ŠERLOG\" (píšu to česky) kde se ceny pohybují v základu kolem 40ti-50ti tisíc + roční poplatky od 25ti tísíc podle toho kde všude bude vozidlo pod dohledem (1 stát, několik států, celá Evropa). Ptal jsem se ho tedy zda by se nedala takto byužít EKJ. Vytáhl krabičku velikosti mobilu a kde prý mám auto a ať si zobrazím jeho pozici na mapě v počítači. Tak jsem najel na vyhledávání našel svůj \"kočár\" načež on zapnul tu krabičku a \"kočár\" byl fuč. Jednoduché a přesvědčivé. To co tady prezentuješ bude obdoba.

Odesláno

asi jo,vsechno to funguje stejně,ale myslím si,že ne každý používá rušičky a jiné věci a hlavně pokud auto rozebere a rozproda s tím,že si krabičky nevsimne jealespon mala sance se dopatrat toho kdo auto ukradl asi tu rušičku nebude mít pernamentně zapnutou

Odesláno
asi jo,vsechno to funguje stejně,ale myslím si,že ne každý používá rušičky a jiné věci a hlavně pokud auto rozebere a rozproda s tím,že si krabičky nevsimne jealespon mala sance se dopatrat toho kdo auto ukradl asi tu rušičku nebude mít pernamentně zapnutou

To ovšem za předpokladu, že ta krabička bude mít nezávislý zdroj napájení a hodně dobré baterky.

+ auta kardená na zakázku nebo na ND, jsou dílem profíků, kteří, bohužel, jsou vybavení daleko líp než policajti a rozebrat auto na šroubky je otázka hodin a stejně tak rychle zmizí z republiky. Je to obdoba lupičů (kopírovačů) kreditních karet .

Odesláno

jasně já si to do auta dam,dam si mesicne o 3 pivka min a zaplati se to asi tak a nemusim platit 2800 ferrymu anu 10 ani za autoalarm, tohle si zapojim kam chci a mam klid za stovecku mesicně mě to stoji a ferry tohle co jsem objednal ja funguje i v garazích s tim od tebe vjedu pod plech a auto hledam u sousedu /// to za tu hlasku dobre rano :-)

Odesláno

Jo to viš že to funguje i v garážích, ja pokud budu chtit prodat tak to budu tvrdit taky, no když tomu věříš:roll

Jediný co funguje v garážích je Asist GPS, to je GPS asistovaná GSM signálem, podle poslední pozice z GPS je schopná pomocí GSM signálu orientačně (přibližně) určit polohu, a tu si myslim má i ta Ferryho ktabička, takže bude fungovat naprosto stejně. Viš co, dej sem odkaz na tu tvoji, jo.

[upravil dne 28/10/10 00:15 Radek Hurvajz]

Odesláno

ja nasel kontak ne www , ale zjistim je ,zasr na druhou stranu si to nekoupim od ferryho z jednoho duvodu a to porizovaci ceny,tady mě to vyjde na 200kč ta krabicka a zavazu se platit 100kč na rok za sluzbu,tak mi to opravdu nevadi :-D janak podle toho co tu ctu ani serlok nestoji za nic :-D ,beru to spis pro vl.pocit

[upravil dne 28/10/10 00:22 Michael coupé]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...