Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po dálnici jsem s tín nejel.Ale těch 140 jsem s tím jel a v pohodě.Srží to velice dobře.

Nandání 3 minuty a sundání cca 5 minut.

Odesláno

No pouvažuju, jak bylo teď -12, tak po 35 km cesty, celkem plynule průměrem něco přes 50 km/h se ručička teploměru jen neznatelně odlepila od krajní polohy. Musím ale říct, že auto topilo už za cca 7 minut. Ale motor rozhodně nebyl ve stavu, kdy by mohl dostat naloženo. zas šest stovek za 3 kousíčky plastu, to je fakt vojezd...

Odesláno

Přesně jak říkáš, auto topí hned (mám tam elektrický příhřev webasto takže opravdu hned), ale teplota motoru nedosáhne při běžné jízdě optima.

Musíme tedy jezdit rychleji!

Jezdím každý týden po D1 do Prahy okolo 140-150km/h, a to bych to teda musel pokaždé sundavat?

Pokud bych jezdil jen místní popojížďky, asi by to mělo smysl.

Odesláno

Já právě nevím, ozzy píše, že 140 s tím jel v pohodě. Zas pokud bude venku kolem nuly, tak by možná větrák dostal stejnej záhul, jako když je v létě +35... Což je asi při teplotách kolem nuly zbytečný.

Odesláno

teď byly teploty kolem 5 -ti nad nulou a i při těch 120 - 140 mi to nedělá žádnou neplechu. Je třeba si uvědomit ,že i když je lehce nad nulou,tak ten náporový vzduch je i tak hodně studený a auto to uchladí. Nehledě na to, že těmi pásky zakreješ pouze polovinu vstupních otvorů. Větráky se mi nesepnou.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

neví někdo zda jsou záslepky místo sklopných stolečků do sedadel řidiče a spolujezdce.

Nebo má každá sedačka hned stolky co šíleně překážejí nohám ? a nebo po demontáži tam budou díry :bojim

V Peugeotu se nechají koupit jen nové stolky (3800,- ks) o zaslepení po stolkách nic nevědí :roll .

[upravil dne 21/2/13 15:00 od pette]

Odesláno

Odřezal jsem stoleček od základové desky která je našroubována na opěradle. Ta tam musí zůstat kvůli čalounění, jinak je tam díra a tu zakladovou bakelitovou desku jsem přelepil samolepící folii v odstínu čalounění. S výsledkem jsem spokojený. Někde jsem tady dával foto. Zkusím to najít nebo to vyfotím znova.

Odesláno

jj vypadá to dobře, ale mě se nechce ničit dobrý stolky když stojej tolik, kdybych měl rozbitej tak to taky uřežu a udělám jako ty ;)

to :o nevim jak máte nastavenou sedačku a dlouhý nohy, ale pokud chci pohodlně šlapat na pedály tak to jinak nejde nastavit, ale když si zkusim sednout za sebe (jen na chvilku abych věděl jak se za mnou sedí) kolenama bych ty stolky urazil a cestovat delší dobu v takovym presu :bojim ještě řídim a nemusim se mačkat vzadu :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...