Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jsem jel v jiném autě před svou 5008, tak jsem si všiml, že obzvláště s denními světly nejsou vůbec vidět přední blinkry. Dokonce mě už jednou nějaký řidič poučoval, že se má taky občas používat blinkr, tenkrát sem na něj čuměl jako na vola, ale oni fakt vidět nejsou.

Nevím jestli to vůbec jde nějak vyřešit, ale třeba někdo ví. Líbilo by se mi jako mají třeba audiny, že jim dení světla při blinkrech skoro zhasnou

Odesláno

Taky na mě párkrát mávali ohledně blinkrů, ale co jsem si sám zkusil, tak vidět jdou. Je to jenom o tom, že ostatní neví, kde ty blinkry jsou.

Odesláno

v tom musím nesouhlasit, byl mezi námi běžný odstup vím kde blikry jsou a neviděl jsem je.

Mám verzi bez xenonů. Denní světla jsou hned u blinkrů a úplně v nich zaniknou. S potkávacími světly to je taky naprd, ale rozeznat tam jdou.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Je to přesně to nedokonalé. Hrana není chráněna. Mám podobnou plastovou a taky není hrana chráněna.:grr

Řešení existuje, ale nelíbí se mi (http://www.tuningshop.cz/ochrana-hrany-narazniku-peugeot-5008-5d-11-09/) Nechci ni na nárazník přidávat hnusný černý plast. Kdyby to dělali z nerezu tak jdu do toho. Proto jsem si objednal ten druhý kryt.

Ale existuje, len treba hľadať:;)

http://www.ebay.de/itm/PEUGEOT-5008-ab-2009-EDELSTAHL-LADEKANTENSCHUTZ-mit-Sicken-/370573642124?pt=DE_Autoteile&hash=item5647e9098c

Odesláno

Tak se trochu vrátím k blinkrům. Mám s tím taky problém. A nejvíc mě může naštvat, když na mě \"chlapáci\" ukazují, že jsem tele, že neblikám. A to mě na tom štve nejvíc - ten pocit, že si myslí - blbá ženská. Prostě ty blinkry nejsou vidět, no.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...