Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jsem to dobre pochopil tak na RD4 se mi stejně nic nezobrazí a funguje jen akusticky signál? Pak si klidně mužu koupit neorigo s akustickým signálem za cca 800Kč a mám to to samé.....

Odesláno

tady se bavěj o origoš display co má 407,jestli lze to zobrazit neorigoš senzor

edit:a ne neorigoš senzor s vlastní indikací(zobrazením)

[upravil dne 27.10.2010 16:01 John_Ice]

Odesláno
tady se bavěj o origoš display co má 407,jestli lze to zobrazit neorigoš senzor

edit:a ne neorigoš senzor s vlastní indikací(zobrazením)

[upravil dne 27.10.2010 16:01 John_Ice]

ja som to pochopil, že sa bavia o originálnych senzoroch, aj keď na začiatku bola otázka o neoriginálnych :)

Ja som mu len odpovedal na toto:\"Pokud jsem to dobre pochopil tak na RD4 se mi stejně nic nezobrazí a funguje jen akusticky signál? Pak si klidně mužu koupit neorigo s akustickým signálem za cca 800Kč a mám to to samé.....\"

že kľudne postačujú aj neoriginálne, ktoré majú popritom vlastný displej, aj keď viem že na RD4 to bude zrejme krajšie... ;)

Odesláno

Nechce se mi natahovat kable až někam dopředu takže postačí akustika. Napojoval si to na světla od zpátečky? Je tam konektor tak nevím jak to tam přesně uchytit.

Odesláno
Nechce se mi natahovat kable až někam dopředu takže postačí akustika. Napojoval si to na světla od zpátečky? Je tam konektor tak nevím jak to tam přesně uchytit.

JJ, je to napájané na svetlá od spiatočky. Inak robil mi to brat a nebolo to ťažké ani s tými káblami keď už máš vymyslené kam chceš displej. Mám ich ťahané po pravej strane pod tapacírungom, ide to popod zadné pravé dvere, hore stredovým stĺpikom a hore nad prednými dverami až ku zrkadlu.

Má to výhodu, že je to v zornom poli, keď sa pozerám do späťáku.

:papa

Odesláno

A keď už sme pri tom, mám farebný display, auto r.v. 2004 a v servise mi povedali, že na mojom display sa nedá zapnúť grafika senzorov...je rozdiel medzi displayami rôznych ročníkov?

Odesláno

Natočené to je pěkně, škoda že to nebylo přímo na peugeotu, tam asi tak dobrý přístup nebude. Jinak myslel jsem že to dám někde přímo do konektoru abych to nemusel pájet....btw nevíte které káblíky v konektoru jsou od zpátečky, nějaké čísílko nebo přímo fotečka?

[upravil dne 29/10/10 14:50 Mortis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...