Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak lopata Šalda po Praze loni bloudil

Recommended Posts

Odesláno

Přemo, to se mám až do práglu táhnout za tou Tvou línou černotou??:P:D

Eltone: Radši Vás nechám jet s Přemkem samotný, budete se pěkně doplňovat, takový black and white duo:D

Odesláno
Pro všechny: Nemůžu za deb.... navigaci:D

A konec srandy:D

Šaldíku tohle minuloroční FÓ-PÁ ti už nikdo neodpáře......:D:D:D:D:D

Na tu tvoji \"stříbři\" budu mít vždycky......:P:P:P:P

[upravil dne 25-10-10 od Přema]

Odesláno

Přemo, tady nejde jen o výkon motoru, ale hlavně o šikovný ruce:P:P

P.S. Nezavazí Ti pupíček při točení s volantem??:aut

A s tou navigací to je pravda, kdybych ju neposlouchal tak bych určitě trefil líp:D

Nicméně se k Vám rád někde před Prahou přidám;)

Škoda že nepojedete přes Brno:(

Odesláno

Jedině přes Brno...jak jinak????? Po D1 ne???Vrchem mě nikdo nedostane.... A můj pupíček nech napokoji......:bojim:bojim

Navigace: Hlavně že je to na co nebo koho svést.....:D:D:D

Odesláno

Šaldo - ve vlákně jsem 7/12/2009 ve 22:27 psal zcela blbuvzdorný návod, kterak se na místo srazu lze zcela jednoduše dostat. Je zvláštní, že to našli všichni, jen Ty a P09 jste zazářili a volali mi tu z Modřan, tu z Barrandova, abyste nakonec po několikeré telefonické navigaci stejně místo odbočky před pumpou minuli a následně jste jeli několik desítek metrů v protisměru víceproudé a poměrně frekventované silnice, protože další kolečko po Praze by Vám už asi nikdo nebyl schopen vysvětlit. Pravdou je, že jste nás opravdu pobavili a že se tahle humorná vložka s Vámi potáhne ještě hodně dlouho.

Odesláno

:D:D:D:D:D no Šaldoóóóóó.........a potom kdo je tady lopata......Méďo dík za upřesnění .....:papa:papa:papa

A potom že navigace.....ta vás taky poslala do protisměru?:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Peugeot 09 za to nemůže, navigoval jsem já, respektiva ta .......... navigace:D

Jinak u nás v Brně se jezdí v protisměru pořád, aspoň auta s pražskou spz, tak jsem si to taky chtěl zkusit jaký to je jet v cizím městě v protisměru:D A navíc trocha adrenalinu nikdy neuškodí:D

Nicméně asi poprosím Kurta aby mě změnil nick na NAVIGATOR:D

Odesláno

Mě do toho netahejte...navíc už to bude tuhle zimu rok, co jsem pražskej...už se tu cítím jako doma, mám to tu rád...zbožňuju to tady.

Jinak bych Šaldovi doporučil opět zkratku přes cyklostezku...rád a tak trochu s nostalgickou slzou v oku vzpomínám na to, jak jsme jeli cyklostezkou v protisměru a na mostě jsme se divili, že je to nějaký úzký (asi jednosměrka co...). Ani na tu paní s kočárkem se nezapomíná... :D

[upravil dne 25/10/10 od peugeot09]

Odesláno

Ale to není fér , vás je víc, já jsem jen jeden:D

Ale jen klidně do mě, nenechám si nic líbit:P

Ale tohle téma je stejně o něčem jiným, a ne o tom, jak Šalda bloudil po práglu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...