Dave_k Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Šaldo nezapomeň pořádnou navigaci ať Tě zase nenavádíme po founu. Teda pokud pojedeš. [upravil dne 25/10/10 od Pe.Tr] Citovat
peugeot09 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Kdyžtak tam Šaldu dovedu...woody ví. Citovat
elton Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Téda, Šalda i někam vyjede:o to jsou věci:D Citovat
Šalda Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Pro všechny: Nemůžu za deb.... navigaci:D A Eltone já jsem už byl loni na vánočním, a tenhle si nenechám ujít;) A konec srandy:D Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Přemo, to se mám až do práglu táhnout za tou Tvou línou černotou?? Eltone: Radši Vás nechám jet s Přemkem samotný, budete se pěkně doplňovat, takový black and white duo:D Citovat
Přema Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Pro všechny: Nemůžu za deb.... navigaci:D A konec srandy:D Šaldíku tohle minuloroční FÓ-PÁ ti už nikdo neodpáře......:D:D:D:D Na tu tvoji \"stříbři\" budu mít vždycky......:P:P:P [upravil dne 25-10-10 od Přema] Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Přemo, tady nejde jen o výkon motoru, ale hlavně o šikovný ruce:P:P P.S. Nezavazí Ti pupíček při točení s volantem?? A s tou navigací to je pravda, kdybych ju neposlouchal tak bych určitě trefil líp:D Nicméně se k Vám rád někde před Prahou přidám;) Škoda že nepojedete přes Brno:( Citovat
Přema Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Jedině přes Brno...jak jinak????? Po D1 ne???Vrchem mě nikdo nedostane.... A můj pupíček nech napokoji......:bojim Navigace: Hlavně že je to na co nebo koho svést.....:D:D [upravil dne 25-10-10 od Přema] Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Tak super, tak se pak ještě domluvíme;) Vždycky si musíš něco vymyslet na co to svedeš abys pak u toho nebyl trouba sám, ne? Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Šaldo - ve vlákně jsem 7/12/2009 ve 22:27 psal zcela blbuvzdorný návod, kterak se na místo srazu lze zcela jednoduše dostat. Je zvláštní, že to našli všichni, jen Ty a P09 jste zazářili a volali mi tu z Modřan, tu z Barrandova, abyste nakonec po několikeré telefonické navigaci stejně místo odbočky před pumpou minuli a následně jste jeli několik desítek metrů v protisměru víceproudé a poměrně frekventované silnice, protože další kolečko po Praze by Vám už asi nikdo nebyl schopen vysvětlit. Pravdou je, že jste nás opravdu pobavili a že se tahle humorná vložka s Vámi potáhne ještě hodně dlouho. Citovat
Přema Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 :D:D:D:D no Šaldoóóóóó.........a potom kdo je tady lopata......Méďo dík za upřesnění .....:papa:papa A potom že navigace.....ta vás taky poslala do protisměru?:D:D:D:D:D:D [upravil dne 25-10-10 od Přema] Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Peugeot 09 za to nemůže, navigoval jsem já, respektiva ta .......... navigace:D Jinak u nás v Brně se jezdí v protisměru pořád, aspoň auta s pražskou spz, tak jsem si to taky chtěl zkusit jaký to je jet v cizím městě v protisměru:D A navíc trocha adrenalinu nikdy neuškodí Nicméně asi poprosím Kurta aby mě změnil nick na NAVIGATOR:D Citovat
peugeot09 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Mě do toho netahejte...navíc už to bude tuhle zimu rok, co jsem pražskej...už se tu cítím jako doma, mám to tu rád...zbožňuju to tady. Jinak bych Šaldovi doporučil opět zkratku přes cyklostezku...rád a tak trochu s nostalgickou slzou v oku vzpomínám na to, jak jsme jeli cyklostezkou v protisměru a na mostě jsme se divili, že je to nějaký úzký (asi jednosměrka co...). Ani na tu paní s kočárkem se nezapomíná... [upravil dne 25/10/10 od peugeot09] Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 P09: Nechápu jak se Ti může v Praze líbit:aut Nicméně ta cyklostezka byla super:D A už dost, začínám si zase připadat jako největší de... Citovat
Přema Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Máš co si chtěl......ted si budem dělat prdel s tebe Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Ale to není fér , vás je víc, já jsem jen jeden:D Ale jen klidně do mě, nenechám si nic líbit:P Ale tohle téma je stejně o něčem jiným, a ne o tom, jak Šalda bloudil po práglu;) Citovat
Dave_k Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Kdybych věděl co moje poznámka vyvolá tak to radši ani nepíšu. To budu mít u Šaldy drahý. :D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 zajímavý téma jsem se docela pobavil:D proto do práglu nechu jezdit:D [upravil dne 25.10.2010 od vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.