Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

možná to bude EGR ventilem. Kamoš to měl teď nedávno na Oktávce a měl úplně stejný problém. Bylo to špatným palivem, prý to hlídá ten ventil. Pomohl reset počítače - odpojení baterie tak na 20 min. Pak to normálně nastartoval. Nevím třeba to bude podobné, za zkoušku nic nedáš, odpojit baterku zvládne každý.

Odesláno

ahoj bynya ostatní. ráno jsem šel do garaže. napumpoval jsem ten balonek asi tak 4 až 5 krát. pak jsem nažhavil a startnul. motor normálně naskočil bez jakých koliv problémů. nechal jsem ho chvilku klapat, a pak projel. zatím je vše v pořádku. je divný že pocítač nic nehlásil. kluci dík moc za rady hlavně bynymu.

:super

Odesláno

ahojky je to jak je vstrikovani. je to přikrytý plastovým krytem. na tom krytu je stribrny lev a napsano 16 HDI. ten drží na 3 števtech.

v pohode ho sundáš směrem na horu, a hned v zadu je vidět ten balonek. je to taková rozšířená hadice. můžu to nafotit a poslat i foto.

Odesláno

Benny264 ti máš 1.6 HDi tam balónik nemáš, ti máš podávacie čerpadlo v nádrži. Opravte ma až sa mýlim.

Fagosek opisuje 2.0 HDi a tam je ten balónik na prívodovej hadičke do palivového filtra pod tím krytom ako opisuje vyššie.

Odesláno
Benny264 ti máš 1.6 HDi tam balónik nemáš, ti máš podávacie čerpadlo v nádrži. Opravte ma až sa mýlim.

Fagosek opisuje 2.0 HDi a tam je ten balónik na prívodovej hadičke do palivového filtra pod tím krytom ako opisuje vyššie.

Ani 2,0 ani 1,6 NEMÁ podávacie čerpadlo v nádrži.

Odesláno

judes neopisuji žádný 2,0 hdi. Mám 16HDI SW 407. ten balonek, nebo ta rozšířená hadice jak jsem psal je tam jak jsem popsal, pod tím krytem. jestli chceš nafotim to a pošlu ti na mail. fagosek:roll

Odesláno

fagosek, kdy byl naposledy měněný palivový filtr? Pokud filtr OK, tak zkontrolovat palivové vedení od nádrže, protože vysokotlaké čerpadlo má v sobě integrováno podávací čerpadlo, tak je celý systém háklivý na těsnost. Pokud je tam nějaká netěsnost nevznikne od čerpadla patřičný podtlak a palivo se nenasaje z nádrže.

Odesláno

ahoj honziku. palivovy filtr jsem měnil když jsem auto koupil. mám na něj najeto asi 2000km. zatím je auto ok.ale kdyby se to opakovalo tak určitě prohlidnu cely systém. dik za radu. fagosek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...