Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem pro plast, před týdnem jsem je měnil (od jedné strany se ozývalo tukání, myslel jsem, že to bude tyčkama). Byly tam plastové a uvedeno na nich, že byly vyrobeny 2003 a klepání nezpůsobily, dělá to čep řízení. Takže asi tak :)

Odesláno

kovové tyčky sú pre modely od 93 po 95 a plastové pre zvyšok ročníkov. Aspoň takto som to ja vygoogloval kedysi dávno, už ani neviem kde.

Mimochodom, tiež by som volil skôr plastové. Teraz mám Delphy.

Odesláno

Značka te tyče je nějaký MOOG..no a kov volím proto že si myslím že to něco vydrží..na chatě máme celkem špatnou cestu tak pro to..ale nikdo tady nevysvětli proč volí plast...:( jaždý píše že by volil plast,ale nenapíše proč..:myslim

Odesláno
Značka te tyče je nějaký MOOG..no a kov volím proto že si myslím že to něco vydrží..na chatě máme celkem špatnou cestu tak pro to..ale nikdo tady nevysvětli proč volí plast...:( jaždý píše že by volil plast,ale nenapíše proč..:myslim

Žádný nějaký MOOG... :) MOOG je jedna z nejlepších značek na čepařinu.... Plast je lepší taky z toho že když už mají tyčky vůli tolik neklepou jako kovové... :aut

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ještě poprosím o radu,jak tyčky vyměnit...nevím proč,ale protáčí se mi šrouby při povolování.Nemáte nějaký fígl jak na to:mad:?

Odesláno

Ten torx se protoci snadno takze opravdu peclive vybrat ten spravny a davat pozor at nemusi prijit na radu ta flexa :) Na svem jsem mel origo TRW plast ktere se i po cca 80k zdaly vporadku ale pri vymene podvozku jsem prave jeden ukroutil tak jsem dal oba nove.. takze opet TRW plast :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...