Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte. mam taku velku prosbu,mam doma notebook ibm thinkpad t20 ale je tam pretrhnuty kabel co ide z dosky do lcd dyspleja. ten kabel pasuje z notebooka t20,t21,t22 a mal by aj t23 vsetko displej velkosti \"14.

pozeral som na ebay da sa to kupit,ale pisu mi ze to pojde viac ako mesiac na slovensko. nevie niekto v cz alebo na sr kde by sa dal ten kabel kupit u nas samozrejme za normalne peniaze. nasiel som na aukco.cz ten kabel ale neposiela na slovensko :( zeby nejaky cz by ho kupil a poslal mi ho na dobierku do sr? :) mam aj paypal keby nieco.

http://aukro.cz/item1274089090_ibm_t20_t21_t22_lcd_kabel_27l0490.html

dakujem za kazdu pomoc.

[upravil dne 20/10/10 od martis]

Odesláno

ten co predava co dal y2k nezdviha mobil. a ten prvy co som dal link tak nechce poslat na dobierku alebo by poslal ale chce peniaze dopredu. a na bankovy ucet a tam mam poplatok v banke 10eu! alebo chce peniaze do obalky poslat postou a ked mu pridu tak mi posle balik. peta prosim ta pekne kupis mi ho a posles??? fakt mam zaujem o ten kabel a nemusis sa bat ze ho kupis a budes ho potom prevat ty.ja ho chcem!! :) zeby si ho kupil a poslal dobierkou na slovensko.ked pride tak hned vyplatim.

Odesláno

tak tam uz cas pomalicky konci,tak to neham tak.kupil som z allegra.pl cez nejaku firmu. bude ma to stat 19.50eu a pride mi to az domov. :) dakujem za ochotu peta!! a za snahu y2k. :)

Odesláno

Pokud někdo napíše, že bude pošta trvat měsíc, nechce se mu to posílat. Dneska se všechno z celýho světa doručuje do 5 dní a rozumný ceny a pokud je to lehký jako ta součástka, je poštovný otázkou pár Eur.

Odesláno

ja som mal najprv obejadnany kabel z usa je to lahky smiesny kabel a peniaze som mu poslal cez ebay.com a paypal 14.10 on mi odpisal po 4 dnoch a potom zase odpisal az vcera ze to nieje mozne poslat. akoze je mozne ale preprava by trvalo viac ako 1 mesiac a daval mi nejaku ponuku kde trebalo doplatit este 15usd a by mi to prislo do 1 mesiaca!! to je normalne? mam dalsi kabel z usa a ten ako dostal platbu tak to poslal hned ten den.potom z taiwan,cina. dufam ze tieto veci mi nepridu na novy rok?? :( vsetko su vahy max 1kg!

jedna sa o diagnostiku lexia

wifi karta

antena wifi.

a kabel z usa na ibm.

a potom nakup z polska cez nejaku firmu tiez kabel ibm.

Odesláno

me z usa i ciny chodi veci max do 14 dnu....bez doplatku, doprava je jednou dana pri \"podpisu\" smlouvy

Odesláno

V každým případě vyžadovat připojištěnou službu, tímpádem to jde na mezinárodní číslo a můžeš to hlídat na internetu.

Měsíc je nesmysl.

Express Mail® International Flat Rate Envelope ... USPS Supplied Envelope: 9 1/2\" x 12 1/2\" 3 - 5 business days $28.95

Priority Mail® International Large Flat Rate Box ... USPS Supplied Large Box: 12\" x 12\" x 5 1/2\" Maximum weight 20 pounds. 6 - 10 business days $55.95

Priority Mail® International Medium Flat Rate Box ... USPS Supplied Medium Box: 13 5/8\" x 11 7/8\" Maximum weight 20 pounds. 6 - 10 business days $43.45

Priority Mail® International Small Flat Rate Box ... Maximum Value: $400.00 ... USPS Supplied Small Box: 8 5/8\" x 5 3/8\" x 1 5/8\" Maximum weight 4 pounds. 6 - 10 business days $13.45

Priority Mail® International Flat Rate Envelope ... Maximum Value: $400.00 ... USPS Supplied Envelope: 9 1/2\" x 12 1/2\" Maximum weight 4 pounds 6 - 10 business days $13.45

Další zdržení může být způsobený pouze celnicí v praze.

Odesláno

a ten co pisal ze viac ako mesiac,asi to nechcel poslat ze? lebo ked tak pozeram tak su to velmi prijatelne casy dorucenia.

ten link viem pozriet kde je moja zasielka :) som mu pisal ale odpovede som sa nedockal :(

Odesláno

S Taiwanem nemám zkušenost ale zdá se mě to poštovný drahý na takovou věc a má tam Standard Intl Shipping, což bude nejspíš nějakej levnej krám bez sledovacího čísla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...