Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aky SMARTPHONE ?

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja som prešiel z Iphone 3G na HTC Desire a som z toho Androida sklamaný :( Ten systém je vhodný pre \"koumákov\", lebo ho treba ladiť a nastavovať, na čo v poslednej dobe nemám ani čas ani náladu. Vstavaný mailový klient je nepoužitelný, našťastie som našiel nejakú alternatívu, dotykové ovládanie je oproti iphone bieda, klávesnicu som si tiež nainštaloval takú čo sa podobá na iphone, aby sa dala používať. Aplikácií v markete je dosť ale ich kvalita je vo vačšine biedna. na apple može nadávať kto chce ale ich appstore ponúka omnoho kvalitnejšie aplikácie. Jediný dôvod na výmenu je v rýchlosti CPU, hlavne stránky sa načítavajú rýchlejšie, mať 3GS tak nemením ani za svet. Android má veľa čo doháňať.

Odesláno

Tak to s tebou nemůžu souhlasit. Měl sem iP 2G, pak chvilku E52 (to bylo opravdu zklamání) a teď HTC Wildfire. Displayem htc na iP nemá ani náhodou, stejně tak pohyb není smooth na takový úrovni, ale jinak je snad ve všem lepší (dle mého). Nedá se říct že ty telefony jsou pro \"koumáky\", jsou to smartphony a android je v tomhle ohledu daleko otevřenější než iOS. Velké procento lidí má iP jen kvůli tomu, že to je prostě in a využívá přitom volání, sms a občas internet (facebook, atd.), na což by jim stačil telefon za čtvrtinu ceny iP. Měl jsem to 2G rozdělaný a to zpracování je teda děs a hrůza, baterka mě osobně vydržela o hodně méně než u HTC. Ale každej máme jinej vkus, já bych si už teď asi telefon bez androidu nekoupil.

Odesláno

Pred týždňom som si kúpil nový mobil Samsung Galaxy S aj na základe tohto vlákna. Predtým som mal iPhone 3G. Kvalita displeja je lepšia, ovládanie, klávesnica, zoom porovnateľné. Samsung mi príde rýchlejší, ale ešte som nemal možnosť naplno zaťažiť. Prvé čo som musel vymeniť default web browser za iný. Email klienta testujem už tretieho a stále to nie je ono. Aj ten v iPhone nebol dokonalý ale niektoré jeho vychytávky mi chýbajú. Celkový dojem z prevedenia Samsungu je, že lepšie padne do ruky, je ľahší a krajší dymový dizajn, ale to je vec vkusu. Samsung som bralaj kvôli funkcii Allshare. Myslím, že sa bude dať na Galaxy zvyknúť, ale ešte si ponechávam SIMku v iPhone.

Odesláno

jestli muzu napsat svuj nazor tak WM je pecka, ale jen pro cloveka co se v tom vyzna a potrebuje jeho funkce. Nastaví si vsechno jak potřebuje dohraje si teměř cokoli a odladí si to dle jeho potřeb. a používá to nejlépe v angličtině protože ČJ = brzda. Android se me taky líbí akorat to chce mit stále pripojení k netu od operátora coz me prijde zbytecne kdyz 90% dne mam k dispozici wifi. A co se jedná ohledně Iphone omlouvám se všem ale je to super vec co dokázali s 3g udělali v podstatě hloupej telefon kterej porad vypadá stejně takze ho zvladne ovládat možná i muj děda nacpali mu velkej displej a mp3 prehrávač takže i za ty nesmyslný peníze ho chce kazdej puberták. Nad tím fakt smekám jeden z nejlepších obchodních tahu ale jako pracovní nastroj o ničem. Sám nevím co bude nastupce meho HTC touch pro možná Blackberry

Odesláno

Tak ja som zatial s HD2 spokojny, co je vsak lepsie, prave sa testuje android ROM, takze o chvilu si tam mozem dat bez starosti noveho androida, a budem mat velky display ako HTC desire HD :D :D Toto je super ...

Odesláno

Mňa na tom androide najviac mrzí tá \"kvalita\" vstavaných nástrojov. Hlavne ten email, web prehliadač je použitelný, aj keď v iphone je lepší. U mnoho ludí prevláda názor, že iphone je pre pubertiakov, len potom nechápem, prečo som ho dokázal používať na prácu okamžite a bez úprav (potrebujem k práci kvalitný web browser a email) kdežto v androide musím hladať lepšie, použitelnejšie aplikácie, strácať s tým čas :roll Výdrž baterky: po roku a pol používania iP 3G mi na ňom vydrží baterka viac ako na 2 týždňovom desire :blicismajlik Ešte aj to počasie na iphone ukazuje presnejšie hodnoty :D

Odesláno

by me zajimalo jak na iphone napises treba 2 strankovej mail. a nebo si delaš poznamky bez koukani na displej. A kvalitni web musi umet zobrazit internetové bankovnictví u KB a to je jen asi na PC. jinak kdyby se nekomu nelíbila jeho HD2 tak at me zkusi nahodit nejakou libovou cenu mozna bych mel zajem

Odesláno

tak mal som iPhone 3G a ten vstavany prehliadac je asi taky ako na Desire akurat toto mi cita aj flash...skus K-9 Mail, mam tam 3 mailove schranky a bez problemov

3G sa mi moc nepacil, kym si tam dostal nejaku aplikaciu tak si sa mohol aj posr*t. Po jailbrake bol spomaleny...to je fon len na machrovanie

Displej ma jednoznacne lepsi Desire a rozlozenie menu/ovladanie bolo na iPhone vychytanejsie, ale zase je pravda ze dokopy nic tam nebolo :D

Odesláno

No ja chodim na net uz len cez HTC, pretoze je to rychle, stahovanie je pohotove a reaguje to super a zobrazuje mi stranky normalne aj tie co su pre PDA, ak mi to tak nevyhovuje, so zoomom ovela vyssia kvalita obrazu ako na mojom 19\" monitore :D:D:D ...

...a Android som chcel prave preto, ze si s nim mozem robit co len chcem, je jasne ze to nemusi kazdemu vyhovovat :papa

Odesláno
vyřešeno

SUNNYSOFT

čeština, slovenčtina, polština, maďarština apod. :super

[upravil dne 20/12/10 22:28 Ravel]

No dohrávané češtiny většinou brzdí systém. Ja vždy jel na ROM z XDA, takže vše v angličtině. Pak mě česká ROM přišla divná:aut

No už měsíc mám HTC Desire Z, takže si to valím na Androidu:super

Odesláno

Jak kdy... Ale nijak to netajím a většina to o mě ví. A když volám na infolinku a automat mi tam říká, že \"z důvodů zkvalitnění...\", tak mu odpovím, že taky nahrávám... :D

Odesláno

Na mobile v zásade nepíšem dvoj stránkový mail, potrebujem mail hlavne kvoli príjmu pošty. K9 som nainštaloval a používam, vyzerá byť OK, čo sa týka prehliadača, tak dnes ma zase zarazila jedna vlastnosť: Používam intranetový systém (databáza zákazníkov) a otvorím si popup okno s určitými parametrami, chcem zmeniť parameter, kliknem, malo by mi otvoriť dalšie popup okno, smola, dostal som hlášku, že už je otvorené jedno popup okno :grr .Roletkové vyskakovacie menu niekedy vobec nejde otvoriť (to robilo problémy na uplne iných stránkach) a trafiť sa na niektorú položku, keď to nemám poriadne zazoomované tak to je vec náhody. Nech si myslí kto čo chce, iOS je použitelnejší systém na web/maily a aj na telefonovanie, lebo aby mi pri hovore v kuse zhasínal displej ked potrebujem niečo počas hovoru nájsť... :blicismajlik (nedoriešený snímač priloženia telefónu k uchu, reaguje na priblíženie aj jedného prsta)

Odesláno
tak mal som iPhone 3G a ten vstavany prehliadac je asi taky ako na Desire akurat toto mi cita aj flash...skus K-9 Mail, mam tam 3 mailove schranky a bez problemov

3G sa mi moc nepacil, kym si tam dostal nejaku aplikaciu tak si sa mohol aj posr*t. Po jailbrake bol spomaleny...to je fon len na machrovanie

Displej ma jednoznacne lepsi Desire a rozlozenie menu/ovladanie bolo na iPhone vychytanejsie, ale zase je pravda ze dokopy nic tam nebolo :D

Neviem aky display porovnavas :)

V zasade by si mal porovnavat Ip 4 vs Desire, a pokial ano, tak neviem co si napisal :) Display, a reakcie na dotyk ma IP cko vymakane uplne najviac :) Aj ked ho nevlastnim, viem si to priznat ...

Odesláno

loque> Dost dobře nechápu to s tim popup oknem, resp. popup co může vyvovat další popup? Roletka bude jen problém v tvym ovládání, na všech androidech co sem měl v ruce s tim problém nebyl žádný, ba naopak - problém sem s tím měl u iP do doby, než sem mu nastavil větší \"citlivost\" a plochu pro přetažení dolů. No a k tomu zhasínání displaye - proximity sensor je na horní hraně všech telefonů (které ho mají) - můžeš mi teda popsat proč, když chceš po čas hovoru něco najít v telefonu, mačkáš a najíždíš prstem z vrchu přes tenhle sensor? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...