Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aky SMARTPHONE ?

Recommended Posts

Odesláno

Samsung Galaxy S2 je plastový (prý kvůli hmotnosti), ale vypadá dobře, lícuje, nikde nevrže. Toho bych se právě bál u výsuvné klávesnice. Neznám výsuvný mobil, který by i po nějakém čase používání byl \"jako z výroby\".

Odesláno

o Iphone 4 sem slyšel jen samou chválu ale to už je trochu nad cenou..u nás je zatím za cca 16 000kč 16gb verze

to peta: ten U900 s výsuvnou klávesnicí je úpně v pohodě má dost dobré zpracování ale po těch pár letech co ho celkem hodně využívám tak začíná odcházet nějaký spoj mezi klávesnicí a displayem a začíná při zaklapnutí házet divné barvy..pokud by to nedělal tak bych telefon neměnil jelikož sem s ním fakt spokojený a nijak nedře neviklá se atd..prostě výsuvný systém je v naprostém pořádku + z velké části jsou kryty kovové takže když spadne nic se mu nestane a proto bych plastový telefon už asi nechtěl..

[upravil dne 30/7/11 od Dopiťák]

Odesláno
Asi to tu uz volade bolo, necital som to cele..ale :P

IPHONE 4 ;)

Ten uz je vykonostne za zenitem :D Slaby parametri, maly display, atd atd...

Odesláno

Tak HTC Wildfire jsem rychle prodal a nyní mám Samsung Wave s8500 a řeknu vám,že už jinej mobil ani náhodou nechci,sice má badu,ale mám tam neoficiální verzi 2.0 a je to bomba telefon,super amoled display,skvělej fotoaparát,videa v HD ready...prostě tenhle telefon doporučuju náročným lidem :)

Odesláno
Tak HTC Wildfire jsem rychle prodal a nyní mám Samsung Wave s8500 a řeknu vám,že už jinej mobil ani náhodou nechci,sice má badu,ale mám tam neoficiální verzi 2.0 a je to bomba telefon,super amoled display,skvělej fotoaparát,videa v HD ready...prostě tenhle telefon doporučuju náročným lidem :)

Peta to napsal dobre, hlavne ze si spokojenej, ale neodporucaj ho narocnim lidem :) Ocividne si neni narocni clovek, nehovoriac o tom ze BADA je, no ... :D Navic zacal trend dvojjadrovych CPU, velkych RAM, AMOLED PLUS , 3D displayov, 3D fotakov, 3D hier, a podobne ...

Odesláno

Lubk0 : však já ten telefon nedoporučuji nejnáročnějším,ale náročným uživatelům :) Jediný mínus je bada,kdyby tam byl android,tak by to bylo uplně nejlepší... A jak říkáš že začíná trend 2 jádrových procesorů,tak to je sice pravda,ale zatim neznám hru či aplikaci na telefon tak náročnou,aby potřebovala 2 jádra,myslim,že ten 1ghz stačí.. Mobil v této třídě nemá konkurenci ani v natáčení ani ve focení,prošlo mi v rukou dost telefonů,třeba n86 která má 8mpx fotoaparát,tak jsem si říkal jaká to bude bomba a ono nic... to samý wildfire,to jsou strašný fotky a videa... Takže za mě je to mobil pro náročné uživatele :) Samozřejmě nikomu neberu názory,je to na každým jak to vidí,nemluvě o tom,že android do s8500 jde nahrát,akorát by nešla gps... :/

Odesláno

tak uz par dni tukam do toho mozarta ze zacatku me to prislo jako iphone v zacatcich, ale jak jsem ho debrandoval odemcel a nahral NoDo tak mohu jen chvalit rychle prehledne jednoduche myslim ze az vyjde pristi mesic mango tak to bude to co jsem hledal. Navic za tuhle cenu bych mel u androjdu jen nejakou šlupku

Odesláno
Lubk0 : však já ten telefon nedoporučuji nejnáročnějším,ale náročným uživatelům :) Jediný mínus je bada,kdyby tam byl android,tak by to bylo uplně nejlepší... A jak říkáš že začíná trend 2 jádrových procesorů,tak to je sice pravda,ale zatim neznám hru či aplikaci na telefon tak náročnou,aby potřebovala 2 jádra,myslim,že ten 1ghz stačí.. Mobil v této třídě nemá konkurenci ani v natáčení ani ve focení,prošlo mi v rukou dost telefonů,třeba n86 která má 8mpx fotoaparát,tak jsem si říkal jaká to bude bomba a ono nic... to samý wildfire,to jsou strašný fotky a videa... Takže za mě je to mobil pro náročné uživatele :) Samozřejmě nikomu neberu názory,je to na každým jak to vidí,nemluvě o tom,že android do s8500 jde nahrát,akorát by nešla gps... :/

Ja nehovorim, ze to je telefon na vyhodenie :) Ale porovnavas ho napr s HTC Wildfire, ktory je LOW END medzi smartphonmi, a medzi nie podarenou N86 tkou ...

Je jasne ze Wave je lepsi ako tieto modeli, Wilfire je totizto uplny smartphonovi zaklad.

Bavim sa o tom, ze Wave je uplne priemerny smartphone, nic extra pre narocnych, navyse ho znehodnocuje prave BADA na ktore je minimum aplikaci oproti Android ci IOS. Nevim ci sa na to vubec dela nejaka navigace. Procak ma prumerny, fotak ma uplne prumerny, parametricky nicim specialnym nevynika.

Treba obycajny Galaxi S, je na tom lepe, ma android, a je to dnes bezny telefon.

Na nove telefony s 3D displayem se uz delaji 3D hri, ktorym uz 2 jadrovej procak naozaj svedci, takze nehovor ze ne :) Navyc treba i navigace na nich ide brutalne plynule, bez jedineho seku i pri startu, a podobne ...

A dnes su to uz bezne dostupne telefony, ako Galaxi S2, HTC Sensation ci LG Optimus 2 ... Mne o telefonoch hovorit nemusis, pracujem v T-Mobile a s tymi telefonmi som v kontakte denne, a zucastnujem sa roznych prezentacii HTC, Samsungu a podobne :)

Proste sou desitky telefonu lepsich jako Wave, a proto som zareagoval, ze bych ho nebral ponatim \"pro narocne\" ... Ty si skorje typ nenarocneho uzivatela, ktoremu staci volat, sms, internet, fotak, video, pekny display :) Aspom teda z rozpravania...

Odesláno

Samsung Wave s8500 jsem měl před Galaxy S, zbavoval jsem se ho pravě kvuli Badě, sekání se při navigaci, sekání se při listování v seznamu, samovolný restarty, hlašky o nedostatku paměti atd. Hardwarově je to super foun, ale s tou badou to asi nedomysleli

Odesláno

Lubk0: Tak jo,beru zpět,špatně jsem se vyjádřil,je to hodně dobrý telefon,u kterého jsem osobně nenašel koknkurenci když neberu ohled na os.... Důvody,proč jsem ho vzal-Krásné,kvalitní kovové tělo,úžasný display,v bada 2.0 prostředí totožné s androidem,na telefon super fotky a videa,jen ve tmě trochu horší fotky,multitouch,touchwiz,výdrž baterie atd.... Jinak nikdy se mi nerestatoval,neseká se mi ani omylem a navigaci tam mám Sygic 10 a přemýšlím nad Sygic Aura,taky tam jde... Samozřejmě velký mínus je Bada,i když si přilepšila ve verzi 2.0 mnoha novinkama,je o dost více vypracovaná než 1.2 ...A navíc cena telefonu 3800kč byla pro mě celkem přijatelná,telefon jako novej se záručákem a s různými doplňky :) Jinak volit mezi tou nejvyšší řadou,tak by u mě vyhrál Samsung Galaxy s2 a teď trochu třeba někoho naštvu,ale S2jce bych dal přednost i před iphone 4 :D

Odesláno

Bada opravdu není pro náročné uživatele :) Já osobně bych to teda za wildfire určitě nevyměnil. Nejde tak ani o disp, jako o celkovou použitelnost a odladěnost toho telefonu. Ale je to samozřejmě věc každého :) Akorát nemohu souhlasit s tim, že HTC dělá špatný fotky. Video je tristní, to ano, ale fotky nikoliv. Musí se to umět ;)

Tohle jsou fotky z mého wildfiru, bez úprav (akorát zmenšeno). V plném rozlišení samozřejmě vypadají hůře, ale to u každého fotomobilu.

ea3718143671988.jpg af0f52143671990.jpg

Odesláno

Tak na jednu stranu jsme rád,že aspoň zde na fóru mi někdo umí říct,že jsem nenáročnej člověk :) :) Jinak tedy uznávám názor,že je hlavní,když je majitel svého zařízení spokojen :) Jinak sem ještě prdnu recenzi z Heuréky :)http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-s8500-wave/recenze/?s=2#ru408040 , wildfire bych už nikdy nechtěl,a když už,tak verzi \"S\" ... Ale skutečně uznávám,že bada je naprd,ale lepší než nic a nebo symbian... Ovšem,moc se těším,až za cca 1 rok bude stát samsung galaxy s2 pod 5 tisíc kč,více jak 5ku bych totiž za mobil nikdy nedal..

[upravil dne 5/8/11 od Dadadavid]

Odesláno

Ja menim tel. zvecsa 1x ročne :) A vťdy to nejak vymenim za akciovku, kteru mam kazde dva roky ...

Ted sem bral HTC HD2 za 1 euro, k tomu sem dostal Asus mini netbook take za 1 eur (vanocne akcie sou proste super :D), netbook sem predal za 180 Eur asi po 2 mesicich uzivani, na HTC mam ted zavezneho kupce za 200 Eur ze vsetkym prislusenstvim, co som k tomu dal ...

Cekam jen na to, kdyz sezenu cez moje zakaznika bud Sensation nebo S2 ... Takze uvidime, a mozna nesezenu, a necham si ho ten rok do zimy :)

Dadavid, vsechno co si napsal v pohode, ale i veta kterou si napsal, ze si krom OS nenasel konkurenci, je pritazena za vlasi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...