Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 508 - prvni dojmy, aneb fotky z autosalonu v Parizi

Recommended Posts

Odesláno

v tom kombajnu je to nadherna kocicka, ale obavam se, ze na ni nekolik let mit nebudu a pak stejne koupim jetou ochcavku....

Odesláno

taky bych do toho sel... ale predstava ze by mi to auto zase nacenily na mega... tka me omivaji... ale predek se mi moc neliby... stihacky se mi libyli vice, ale protazene sveltomety mene... od kazdeho kousek... za par let bude zas cena prijatelna...

Odesláno

me prijde hlavne jako u mala novejch aut.. docela sympaticky interier. No, asi zauvazuju o kariere u peugeotu za ucelem vysomrovat nejakou peknou predvadeci 508mu na predvadeni :D

Odesláno

Jedniný, co mě zajímá je místo na nohy u řidiče. Jestli ho tam bude jako v Superbu, tak v pořádku - kupuju :D

Odesláno

ta auta začínají být moc na jedno brdo, vidím v tom vw a volvo, aspon že se peugeot vrátil k ,,normálním\'\' tvarům, nelíbí se mi,když design převyšuje praktičnost (407),je to ale krásné auto, které začne s cenou kolem mega:myslim a tím bude nedostupné pro mnohé...,i když manažerské auto není pro mnohé :)

[upravil dne 20/10/10 od ozzy56]

Odesláno

to sw vypada mooooc hezky, osobne nemam problem s tlamoidnim obdobim peugeotu, naopak, ani me neirituji protazene svetlomety, jsem rad, ze to nakonec dopadlo aspon takhle, vzdyt peugeot musi byt vzdy a za kazdych okolnosti rozeznatelny od vozu jinych automobilek ... pro me ho mohli vytvorit jeste vice extravagantnejsim, ovsem musim rict, ze jsem to cekal horsi, takze v zaveru jsem opravdu mile prekvapen :)

ale stejne na nej nemam :D

Odesláno

myslím že nová 508 sa dosť podobá na WW Passsat. Hlavne prístrojovka. Predný face je dosť nevýrazný a navyše má na môj vkus malé svetlá :D oproti 407 alebo 406. Na internete bolo zverejnených niekolko tajných fotiek konceptu 508 , ktoré boli myslím krajšie ako výsledný produkt. Akosi sa my zdá že onedlho tu bude aj face lift 508. Toš môj názor. :)

Odesláno

Autíčko je to pěkný. Možná bych se s tim i smířil, že bych ho měl v garáži :D Nicméně mi přijde, že je strašně moc podobnej Citroenu C5. Ten má teda hezčí čumák, ale třeba prdel se mi víc líbí na 508. A teď co si vybrat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...