smirnoff Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 nazdárek. lidi jak odvzdušním ABS aniž bych musel někam do servisu?? Citovat
Guest sukpavel Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 V tom případě šlapat, šlapat a šlapat a když budeš mít hodně štěstí tak se to povede. Citovat
smirnoff Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 je lepší odvzdušnovat s nastartovaný nebo chcíplím motorem?? Citovat
Fosil Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Při odvzdušňování brzd s ABS je nutné odpojit akumulátor, jinak hrozí zavzdušnění jednotky ABS. Tu odzdušní jedině v Peugeotu. Vidím že máš stejný dotaz v sekci Servis, stačí se zeptat jednou. [upravil dne 17/10/10 od Fosil] Citovat
smirnoff Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 někdo mi řikal, že po výměně brzd to prdilo mizerně a propadával se pedál a po krátkým čase to zmizelo... já to mam to samý, že mi to brzdí mizerně... když jsem to odvzdušnoval klasicky, tak to bylo všechno ready, ale jakmile jsem vyjel, tak se to chovalo, jako kdyby to bylo zavzdušněný... tak nevím, jestli mam něco dělat a nebo čekat jestli to přejde Citovat
khoobo Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 po vymene brzd to standardne brzdi slabsie, pokial sa nezabehnu dosticky a kotuc. pokial ti ale klakne pedal tak je to zavzdusnene. odvzdusnit predok zadok, ak ak to nepomoze tak potom aj ABS, zial... to sa da jedine cez origo diagnostiku v peugeote alebo u niektoreho z clenov P-C ktory ma diag doma. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 S oddiem jsme odvzdušňovali brzdy na jeho 406ce. Po normálním odvzdušnění měl měkký pedál. Tak jsme to napíchli na dia a jeli podle pokynů dia. V podstatě se nic nedělo a pedál byl po odvzdušnění na tom stejně. Pak jsme to teda zkusili postupem podle service boxu. Tam píší odvzdušňovat s nastartovaným motorem. Po odvzdušnění to už vypadalo lépe. Když jsem asi za týden mluvil s oddiem, říkal že je to prý dobré. Citovat
.mycTD Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 ja tomu teda nerozumim, ale pokud neni ABS v cinnosti, tak je snad okruh otevreny, ne? takze pritomnost ABS by nemela mit na odvzdusnovani brzd zadny vliv Citovat
Mariusz23 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tenhle problém jsem řešil před nedávnem při výměně brzdovky jse mi zavzdušnilo ABS na 406 coupe V6 140 KW a bez diagnostiky to neodvzdušníš a když budeš pořád šlapat, šlapat a šlapat tak akorát prošlápneš brzdovej válec, což se mi taky stalo. Citovat
smirnoff Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 tak koukám, každej má jiný zkušenosti.... ale když to tak vemu, tak když to zkusím s tím nastartovaným motorem, tak nemůžu nic zkasit... zkusím to a dám vědět, jak to dopadlo Citovat
HonzaZ Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Podle SB se nedá odvzdušnit bez dia brzdový systém s ESP. S ABS se odvzdušňuje s nastartovaným motorem v pořadí LP, PP, LZ, PZ. Platí to pro přední brzdy Lucas jednopístkové. Pro dvoupístkové Brembo je poředí jiné. Citovat
Mariusz23 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Aha tak to jo mě totiž řekli v servisu že to je tím ABS, ESP mám taky a doma jsem s tím ani nehnul, pořád byl měkej pedál. Akorát jsem ve finále prošláp brzdovej válec:) Citovat
jara1 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 . Akorát jsem ve finále prošláp brzdovej válec proto je nejlepší brzdy odsavat Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 nějak mi co tady píšete nejde do kebule--odvzdušnuju stejně jako by v autě ABS nebylo, vysaju část staré,naleju novou a obejdu párkrát kola, nikdy jsem neměl problém:( [upravil dne 19/10/10 od ozzy56] Citovat
comm Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 ja som mal vypustenu celu brzdovu sustavu s abs koli vymene brzdovym hadickam a pretesnenie hlavneho valca. Vsetko som odvzdusnil a to bez nastartovania. Vysledok bez problemove brzdenie. Citovat
Guest bostich Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 trochu oživím:při výměně brzd mi klesla hladina v nádržce po min(vlastně to bylo úplně suchý)Dolil jsem brzdovku cca 1.5dcl, odvzdušnil ten jeden třmen(měnil jsem trubičku ke třmenu -u druhýho třmenu jsem do hydrauliky nezasahoval)a v nádržce je jí teď dost, ale při brždění se pedál propadá postupně až zem, takže jsem asi zavzdušnil ABS. Takže otázka:musím s tím na dia aby to odvzdušnili, nebo to jde i jinak? Dík Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Tohle by mě taky zajimalo jak to je. Mam nové kotouče, nové desky, a novou kapalinu, pedál je po vyměně takovej gumovej, brzdí to až po pořádným sešlápnutí, ale pedál pořád pruží, brzdný učinek se už zlepšil oproti tomu hned po výměně, ale je to pořád gumový a pedál jde na muj vkus a zkušenost nějak moc dolů. Citovat
Guest bostich Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 To mě to nebrzdí skoro vůbec.Zajdu s tím do servisu, co mi řeknou....Doufám, že to odvzdušní přes dia Citovat
shark734 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 ja som nedavno menil zadny strmen a popritom som hned vymenil aj brzdovku, odvzdusnil som to klasicky a brzdilo to lepsie ako so starou brzdovkou (a aj brzdi)..skusal som to aj cez dia ale ziadna zmena nenastala, zaujimave Citovat
Guest bostich Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Teď jsem mluvil se servisákem (neautorizovaný) a říkal, že bude zavdušněnej brzdič(ten jsem odvzdušňoval). Jdu koupit brzdovku a jdu si hrát... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.