Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak vyřešila nehodu řidička Peugeotu 206

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Já taky vozím v autě deku, ovšem teď je venku zima, poblíž garáže nejsou a 106 ce nejdou sklopit sedačky úplně dolů( maj to tak všeci??), tak mám smůlu. Leda doma:D

frajere, ve 106ce ve tridvirku to jde nadherne :D:D sklopis predni sedacky, jako kdyz lezes dozadu a ejhle, vzadu je mista habakuk :D:D vyzkouseno :papa

Odesláno

2 Merlin: To jasně, ale dát ty přední do lúžkové úpravy......:D. Vzadu je to odzkoušený...ale když potřebuješ rychle vystřelit pryč ( třeba z polní cesty ) tak je to obtížný;)

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Merlin: To jasně, ale dát ty přední do lúžkové úpravy......:D. Vzadu je to odzkoušený...ale když potřebuješ rychle vystřelit pryč ( třeba z polní cesty ) tak je to obtížný;)

no, vepredeu by to u nas asi neslo, protoze jsme oba dva dost vysoky, takze neee :D a navic tam mit saltrpaku, brrr, nevim ak by to dopadlo :D

Odesláno

2 Merlin: Jo, je to naprd, ale zajímá mně, jestli ty sedačky jdou v ostatních 106 sklopit. Mně to celkem sere, ovšem přišel jsem na to až na cestě do Chorvatska. můžu vřele doporučit spaní na předních sedadlech.:bojim

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Merlin: Jo, je to naprd, ale zajímá mně, jestli ty sedačky jdou v ostatních 106 sklopit. Mně to celkem sere, ovšem přišel jsem na to až na cestě do Chorvatska. můžu vřele doporučit spaní na předních sedadlech.:bojim

no, jelikoz mam ted urvany operadlo tak si s tim i lehnu,ale mam pocit, ze to sklopim i na zadni sedacku (jakoby si lehnu) a neni problem, ja sem uz na prednich sedackach spinkal a nejak mi to nevadilo, bylo to sklopeny bylo, a docela dobre sem se vyspal

Odesláno

2 Merlin: .....já teda ne...já a přítelkyně jsme spali na nesklopených předních a kámoška vzadu. To byl mazec ti řeknu.

Ale asi mám teda nějakej blbej typ...mám na sklopení ty páky, ne kolečka.A ne jednu stranu páka funguje jeko sklopka pro nastoupení dozadu a opačně šteluješ sedadlo. ovšem jen do půlky, úplně dolů to nejde....tak nevím:o

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Merlin: .....já teda ne...já a přítelkyně jsme spali na nesklopených předních a kámoška vzadu. To byl mazec ti řeknu.

Ale asi mám teda nějakej blbej typ...mám na sklopení ty páky, ne kolečka.A ne jednu stranu páka funguje jeko sklopka pro nastoupení dozadu a opačně šteluješ sedadlo. ovšem jen do půlky, úplně dolů to nejde....tak nevím:o

jak do pulky?ja tam mam taky ty packy, a kdyz ji dam nahoru tak se to sklopi, az skoro na zadni sedak a pak tam je mei operadlem a sedakem 10cm mista, takze skoro lezis.... no, musim se podivat :D:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ficken und ausrauchen???

já vozim deku v autě pořád ale je plná chlupů od psa...

To Hadra: Buď rád, že ti to jde spoň trochu sklopit a naladit. Já měl v 205 urvaný opěradlo a bylo tam přdělané na pevno (od předchozího majitele) až do doby kdy jsem za jízdy hodil záda - dost dobrej zážitek. Ani nevíte jak bolej ruce z řízení bez opěradla. Paj jsem tam nainstaloval sedačku z 309 a to bylo pořádný křesílko, to jsem si fakt užíval

:papa

Odesláno

já jednou dal do 1203 sedačku z Felicie.....a to bylo teprv žrádlo, to nikdo neměl!!:DJenže pak ta 1203 shořela.:(,MIMOCHODEM...BLBĚJŠÍ AUTO JSEM NEVIDĚL....věci typu \" držák držáku výfuku apod\"To byla pomsta.:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...