Marlin Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra Já taky vozím v autě deku, ovšem teď je venku zima, poblíž garáže nejsou a 106 ce nejdou sklopit sedačky úplně dolů( maj to tak všeci??), tak mám smůlu. Leda doma:D frajere, ve 106ce ve tridvirku to jde nadherne :D sklopis predni sedacky, jako kdyz lezes dozadu a ejhle, vzadu je mista habakuk :D vyzkouseno Citovat
vector Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Napsán autorem John Dobrý způsob jak vyrěšit tuknuti v garažích... :D Počkej , až tě nabourá teplej Rambo Citovat
Hadra Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 2 Merlin: To jasně, ale dát ty přední do lúžkové úpravy....... Vzadu je to odzkoušený...ale když potřebuješ rychle vystřelit pryč ( třeba z polní cesty ) tak je to obtížný Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra 2 Merlin: To jasně, ale dát ty přední do lúžkové úpravy....... Vzadu je to odzkoušený...ale když potřebuješ rychle vystřelit pryč ( třeba z polní cesty ) tak je to obtížný no, vepredeu by to u nas asi neslo, protoze jsme oba dva dost vysoky, takze neee a navic tam mit saltrpaku, brrr, nevim ak by to dopadlo Citovat
Hadra Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 2 Merlin: Jo, je to naprd, ale zajímá mně, jestli ty sedačky jdou v ostatních 106 sklopit. Mně to celkem sere, ovšem přišel jsem na to až na cestě do Chorvatska. můžu vřele doporučit spaní na předních sedadlech. Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra 2 Merlin: Jo, je to naprd, ale zajímá mně, jestli ty sedačky jdou v ostatních 106 sklopit. Mně to celkem sere, ovšem přišel jsem na to až na cestě do Chorvatska. můžu vřele doporučit spaní na předních sedadlech. no, jelikoz mam ted urvany operadlo tak si s tim i lehnu,ale mam pocit, ze to sklopim i na zadni sedacku (jakoby si lehnu) a neni problem, ja sem uz na prednich sedackach spinkal a nejak mi to nevadilo, bylo to sklopeny bylo, a docela dobre sem se vyspal Citovat
Hadra Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 2 Merlin: .....já teda ne...já a přítelkyně jsme spali na nesklopených předních a kámoška vzadu. To byl mazec ti řeknu. Ale asi mám teda nějakej blbej typ...mám na sklopení ty páky, ne kolečka.A ne jednu stranu páka funguje jeko sklopka pro nastoupení dozadu a opačně šteluješ sedadlo. ovšem jen do půlky, úplně dolů to nejde....tak nevím:o Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra 2 Merlin: .....já teda ne...já a přítelkyně jsme spali na nesklopených předních a kámoška vzadu. To byl mazec ti řeknu. Ale asi mám teda nějakej blbej typ...mám na sklopení ty páky, ne kolečka.A ne jednu stranu páka funguje jeko sklopka pro nastoupení dozadu a opačně šteluješ sedadlo. ovšem jen do půlky, úplně dolů to nejde....tak nevím:o jak do pulky?ja tam mam taky ty packy, a kdyz ji dam nahoru tak se to sklopi, az skoro na zadni sedak a pak tam je mei operadlem a sedakem 10cm mista, takze skoro lezis.... no, musim se podivat :papa Citovat
Toman Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 merline merline... jak Te tak ctu... jsi pekny zvire! Citovat
Marlin Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem Toman merline merline... jak Te tak ctu... jsi pekny zvire! ehm, ano, proc? :D:D:D:D:D Citovat
P205XR Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 ficken und ausrauchen??? já vozim deku v autě pořád ale je plná chlupů od psa... To Hadra: Buď rád, že ti to jde spoň trochu sklopit a naladit. Já měl v 205 urvaný opěradlo a bylo tam přdělané na pevno (od předchozího majitele) až do doby kdy jsem za jízdy hodil záda - dost dobrej zážitek. Ani nevíte jak bolej ruce z řízení bez opěradla. Paj jsem tam nainstaloval sedačku z 309 a to bylo pořádný křesílko, to jsem si fakt užíval Citovat
Hadra Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 já jednou dal do 1203 sedačku z Felicie.....a to bylo teprv žrádlo, to nikdo neměl!!:DJenže pak ta 1203 shořela.,MIMOCHODEM...BLBĚJŠÍ AUTO JSEM NEVIDĚL....věci typu \" držák držáku výfuku apod\"To byla pomsta. Citovat
lexa Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Taky koukám, že žába jela v pažroutu.:papa Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Pánové, pánové, kombík je kombík ... Citovat
Driver Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Hm já mám smůlu že jsem se vždycky srazil s chlapem takže o takovéhle dohodě nemohla být ani řeč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.