Guest zbynekT Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Ahoj, nefungují mi ostřikovače skel. Stírání funkční vpředu i vzadu. Když přiložím přímo na motorek čerpadla napětí, ostřikovače fungují. Doposud jsem nenašel kde je problém, elektrická schémata jsou trochu\"tajuplná\"vodič skončí v nějaké patici a pak už ho nemůžu vysledovat dál. Jde o model r. 2002. Za každou radu budu vděčný. díky, Zbyněk Citovat
cipsnaj Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Taky me to odstrikuje strasne malo... pomuze spendlik na tu trysku, ale to je chvilkova zalezitost, potom se to zase vrati... Citovat
elton Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Špendlík mi přestal pomáhat, koupil jsem v peu nové trisky a funguje všechno ok. Citovat
ygnor206 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Projdi si pojistky pod volantem u BSI,taky mi nešly a bylo to pojistkou:) Citovat
Guest zbynekT Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Díky za reakce. Tryskama to určitě není, protože když natvrdo přiložím napětá na čerpadlo tak to normálně na okna stříká a pojistky jsem taky kontroloval a pro jistotu i proměřl. Bojím se nejhoršího, že problém je v přepínačích (spíš ta elektronika) a to je pálka jak prase Citovat
command Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Nechcem zakladat nove tema tak skusim tu dnes som doplnal vodu do ostrekovacov a zistil som ze mi funguje iba ostrek v zadu. Tak som chcel vediet ci je zvlast motorcek pre predny ostrek a zvlast pre zadny alebo je len jeden. A kde najdem presne motorcek na ostrekovace? Ako sa k nim dostat? Citovat
bigjoe Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 ten istý problém som mal i ja, ale nakoniec všetko \"zlo\" bolo v prepínacích páčkach. po výmene je všetko O.K. kúpa z vrakoviska 100Eur Citovat
ChouLu Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 command: Moturek je tam pouze 1 a je primo na nadrzce ze spoda, z podbehu praveho kola se tam v poho dostanes napajen je pouze 2 vodici, na kterem se otaci napeti pokud ti nejde vubec, jukni na pojistky Citovat
winco Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 no ne to taky nestrikalo na predne okna tak som skusil prepichnuť tie trisky a to taky nepomahala a pak som si všimol že motorek toči, ale voda nejde tak som haldal problem v hadičkach a amal som v klbe kapoty rozseknutu hadičku, tak som len kupil v akvaristike kusok sylikonoej hadičky a nadpojil to a všetko v pohode Citovat
command Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Kedze mi motorcek funguje pre zadny stierack a pri prednom nie je pocut ani motorcek chyba bude asi v packach.Takze ma caka rozobratie paciek a oprava,aspon bude novy navod Citovat
winco Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 a cvaka ti relatko ked pohneš pačkou??? pretože ak nie moe byť chyba v pačkach a ked jo tak je chyba v motorčeku že funguje jedným smerom ale druhym ne :D Citovat
command Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 No tym som si neni isty ci je pocut cvakanie ale pozrem to a uvidi sa Citovat
ChouLu Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 me tady necvaka zadne rele ja cvakam jen packou nejlepe jak to zjistit je vzit multimetr, odpojit cerpadylko a do konektoru narvat merici hroty a zmacknout packu, jednou tam bude +12(a vice) a po druhe -12(vice). Pokud tam bude 0,tak nefunguje packa Citovat
winco Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 no tak mne cvaalo neake rele pokial sa nemýlim ked mi odišiel motorek som normálne cvakol pačkou a cvaklo rele myslim že to je delane tak, že aby cez pačku nešiel zbytočne velky prud tak je tam rele a pačka ho len ovlada......i ked do toho motorku netreba velky prud aby fungoval Citovat
ChouLu Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 tak je mozne ze to rele neslysim kdyz mi bezi moturek Citovat
winco Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 nojo ale taky som si neni sity či tam neake je ale i tak je najlepšia možnosť vyskušať to jak si psal ty s tým merakom a cvakať pačkou Citovat
command Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Takze packy som mal rozobrate vsetko v poriadku je to uplne jednoduche a myslim si ze tam nie je nic takeho co by sa mohlo pokazit a nakoniec som nasiel aj zavadu. Bohuzial som bol ja ta zavada namiesto toho aby som packu potiahol k sebe som stale packu daval dole . A ziadne rele by tam nemalo cvakat aspon som ziadne nepocul jedine cyklovac stieracov. [upravil dne 19/10/11 19:33 od command] Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Nechcem zakladat novu temu a nenasiel som tu ze by sa to riesilo ale chcem sa spytat nedaju sa tie povodne ostrekovace ktore striekaju len prud vody vymenit za nejake ako ma napr fabia ze by to tak rovnomerne rozprasovalo po celom skle? Citovat
pito.za Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Daju uz od roku 2003 sa davali tie rozprasovacie aj na 206-ku. Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Da sa to niekde kupit? Je to drahe? Alebo najlepsie z nejakej buracky? Kolko mam maximalne za to dat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.