Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

pozor na rychlost

Recommended Posts

Odesláno

Vite co musi mit policie za dukazove foto a co na nem kdyz vas zmeri pevnym radarem?Muze po vas chtit penize kdyz nema dukazove foto?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Vite co musi mit policie za dukazove foto a co na nem kdyz vas zmeri pevnym radarem?Muze po vas chtit penize kdyz nema dukazove foto?

Chtít může , ale na to musí být dva. jeden co chce a jeden co ty peníze dá.

Jel ste rychle .. hmm aha a jak rychle hééén nebo héééééééééééééééén ?

Nejel

Jel

he he to by mohl říct každý.

Tak nashledanou.

Nebo.. nemám tady fotku má jí dole u radaru.

Jo aha tak to se spolu asi budeme muset projít.

Tady je jen ten problém, že může operovat se sazbou a pokud tu fotku potom opravdu má, je na ní rychlost, která odpovídá přestupku, značka a je vidět kdo řídí, když nejsi v autě sám, může ti napařit horní sazbu, místo nějáké dohody, ale to už je věc jednání.

Jen musíš mít lékárnu, trojuhelník a spol a auto ve stavu jinak se naštve a utočí tě na něco jiného. Jenže když jezdím rychle , mám auto v perfektním stavu, takže pohoda.

Nesvítí vám pravé světlo.

Hmm no nesvítí vidíte děkuju vám. Tak já tu mám žárovku a přehodim, to a nebo ne copak sem nějákej opravář, je tam málo místa je tma a ještě bych to zničil, dojedu támhle do města jestli je tam autorizovanej servis Peugeot a tam mi jí vyměněj.

Pokutu ? jste se zbláznil ? za co za to že mi praskla žárovka. Ha Ha.

Nemáte tam předepsaný rozměr pneumatika.

Mám - Vyjímka v technickém průkazu vozidla

Nemáte zástěrky

Mám vyjímku v technickém průkazu vozidla

Nemáte SPZ přidělanou na šroubky

Aha a umíte číst ?

Co je to za blbou otázku ?

No , že na tom rámečku, když sundáme SPZ je napsané číslo vyjímky pro upevnění bez šroubů.

Hele takovejch věcí je moře.

Asi nejlepší je, když jdeš na Policii , normálně to hrcnout na jejich místo a když přídeš a u auta je panáček, tak mu suše oznámíš , že jako veřejná instituce , jsou poninní v úředních hodinách zajistit dostatečný počet parkovacích míst, z toho určitý podíl pro postižené a že tě to mrzí, ale spěcháš nashledanou.

\"Botičku\" ti také musí odstranit bez zbytečného odkladu, tak až to udělá můžeš se s ním teprve bavit, jinak je to zbytečné odkládání. A protože si to tam pochopitelně nezaparkoval (přeci neděláš prestupky to dá hlava) a proti osobě blízké vypovídat nemusíš, což je tvoje právo....

I proto stání na vyhrazeném místě (ne pro invalidy, protože ty vemena schválili, že už větí na ně je něco jako zákaz vjezdu) začínáš vždycky větou, vozidlo zde sojí, ne postavil sem to sem. Aby si měl prostor pro druhé kolo. Přitom první kolo spočívá v tom, že tam nestojíš ani 3minuty a neomezil si nikoho pro kooho je místo vyhrazené, což se pochopitelně může. Aha že jste to nestopoval strážníku, to já ano a už se to s vámi dvě minuty dohoduju, takže jestli dovolíte, nerad bych dělal přestupek.

To sme se rozpoovídal co.. no je to na pokecu, tak to snad nevadí.

:papa

Odesláno

na brněnské městské vychytali ten fígl s větou o tom že \"já sem auto neřídil\" - oni řeknou \"aha, nevadí, tak my obešleme celou vaši rodinu\" ... nevím jak to vypadá v praxi, nebo jestli to fakt dělají... ale zachvílu utratiou víč za papír a poštovný než by ze mě vysekali....

Odesláno

Tak to bych chtěl někoho poslouchat jak tyhle věci chrlí na policajta, když první co je po zastavení policií se přirozeně kasždému stáhne hýždě. Ale je pravda že jsou vyjímky který i když něco porušily tak se nenechaj.

PS: Každý většinou je po bitvě GENERÁL:D:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Před 14 dnama mě vyhodil vedoucí oddělení přestupků Městské policie (korunní 10) přičemž na mě řval přes 3 kanceláře až na chodbu :P . Měl jsem 6 přestupků za parkování, tak prý za 1500,- .

Nejdřív jsem mu po dobrym vysvětloval, že tam takhle parkuje celej barák od tý doby, co ty domy stojí, ale on pořád mlel něco o tisícovkách a už otevíral kasu... No a tak jsem se musel odvolat na příslušný paragraf o odmítnutí vysvětlení... V tu chvíli zbrunátněl :mad: , vyletěl ze židle a začal na mě řvát, že ho nedonutim psát protokol atd :)

Žádnej otrlej gauner nejsem, takže jsem ty půlky měl fakt docela stáhnutý :) , a nakonec jsem se nechal docela rád vyhodit... nicméně jsem to měl samozřejmě zadarmo...

Ale o rychlost bych se teda moc nehádal...Když mají fotku (což většinou mají) a člověk dělá problémy, tak je jasný, k jaký hranici se ta pokuta bude posouvat...

a btw za rychlost mě nikdy nestavěli, na 130 sice jedu co to dá, ale při omezení (skoro) vždycky zpomalim...

Odesláno
Napsán autorem JohnnyGreen

Před 14 dnama mě vyhodil vedoucí oddělení přestupků Městské policie (korunní 10) přičemž na mě řval přes 3 kanceláře až na chodbu :P . Měl jsem 6 přestupků za parkování, tak prý za 1500,- .

Nejdřív jsem mu po dobrym vysvětloval, že tam takhle parkuje celej barák od tý doby, co ty domy stojí, ale on pořád mlel něco o tisícovkách a už otevíral kasu... No a tak jsem se musel odvolat na příslušný paragraf o odmítnutí vysvětlení... V tu chvíli zbrunátněl :mad: , vyletěl ze židle a začal na mě řvát, že ho nedonutim psát protokol atd :)

Žádnej otrlej gauner nejsem, takže jsem ty půlky měl fakt docela stáhnutý :) , a nakonec jsem se nechal docela rád vyhodit... nicméně jsem to měl samozřejmě zadarmo...

Ale o rychlost bych se teda moc nehádal...Když mají fotku (což většinou mají) a člověk dělá problémy, tak je jasný, k jaký hranici se ta pokuta bude posouvat...

a btw za rychlost mě nikdy nestavěli, na 130 sice jedu co to dá, ale při omezení (skoro) vždycky zpomalim...

Patří ti to, nemáš tam chodit. Taky od dětské policie nasbírám ročně tak 8 - 10 předvolání za parkování, řádně si je vyzvednu (jsem řádný občan) a tím to pro mě hasne. Museli by si pro mě přijít s klepety, žádnou jinou možnost jim zákon nedává, a ještě běhám po svobodě, heč. A kdyby přišli, budu muset odmítnout podat vysvětlení jako ty. Ale chodit tam dobrovolně... Fuj. Za ta předvolání přeci nemůžu, kdo je tak chudý jako já a nemá na jiný byt než v paneláku na pražském sídlišti, vždycky nějaké ty papírky od nich nasbírá. to je život. Ale netřeba se tím znepokojovat, je to stejné, jako když ti auto posere holub nebo ti Černočech ukradne poklice na autě - patří to k životu a je třeba se přes to přenést.

Odesláno

Snad si nemyslíš, že jsem tam byl na základě pozvánky za stěračem :) ?

Přišla mi doporučeně červená obálka na podání jednoho vysvětlení. To že tam mam 6 vroubků jsem se dověděl až na místě.

Až do téhle doby jsem si myslel, že nepřijít bez omluvy může být trochu průser... no jsem zase chytřejší :D

Ale kdyby jsi tam v těch klepetech skončil, tak nám dej vědět, o takovou zkušenost nestojim :papa

Odesláno

Zajímala by mě logika těch lístků co nechávají za stěračem. Já je většinou setřu. A co když ten lístek někdo vezme?

Nedávno sem volal na 156 protože sem dostál lístek že stojím v křižovatce. To byla úplná blbost. Baba (operátorka) mě řekla že bych musel dojet na stanici a projednat to s těma co mě to tam dali. Tak sem jí narovinu řekl \"víte co? já to prostě nebudu řešit, máte smůlu.\" ona jenom odpověděla \"no jo no\".

Odesláno

Přišla mi doporučeně červená obálka na podání jednoho vysvětlení. To že tam mam 6 vroubků jsem se dověděl až na místě.

Až do téhle doby jsem si myslel, že nepřijít bez omluvy může být trochu průser... no jsem zase chytřejší :D

Ale kdyby jsi tam v těch klepetech skončil, tak nám dej vědět, o takovou zkušenost nestojim :papa

Ne, nemyslím, že bys tam šel na základě papírku za stěračem. Mluvíme o tom samém, tj. o obálkách s pruhem do vlastních rukou, co si převezmeš na poště. Ale že ti přišla na všechny stěračové papírky jen jedna obálka, to se divím. Mně důsledně na jeden stěračopapírek jedna obálka (vždy po cca 2 měsících).

Až skončím v klepetech, vědět tedy dám, ale obecně soudím, že takový městský policajt se ještě nenarodil, aby ulovil Garfielda :D Je třeba tyhle kašpárky s pistolkou odlišovat od státních policajtů - ti jsou sice jen o něco méně blbí, ale mnohem nebezpečnější, s těmi už se nevyplatí zahrávat. Ale městská policie :cool:

Jo a s těmi ostatními vroubky, co ti přišili: Pozor, po uplynutí 12 měsíců nelze přestupek projednat (viz Přestupkový zákon). Takže když už k tomu dojde, tak pozor - jen čerstvé, pane kašpárku s pistolkou, jen čerstvé!

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Ne, nemyslím, že bys tam šel na základě papírku za stěračem. Mluvíme o tom samém, tj. o obálkách s pruhem do vlastních rukou, co si převezmeš na poště. Ale že ti přišla na všechny stěračové papírky jen jedna obálka, to se divím. Mně důsledně na jeden stěračopapírek jedna obálka (vždy po cca 2 měsících).

Až skončím v klepetech, vědět tedy dám, ale obecně soudím, že takový městský policajt se ještě nenarodil, aby ulovil Garfielda :D Je třeba tyhle kašpárky s pistolkou odlišovat od státních policajtů - ti jsou sice jen o něco méně blbí, ale mnohem nebezpečnější, s těmi už se nevyplatí zahrávat. Ale městská policie :cool:

Jo a s těmi ostatními vroubky, co ti přišili: Pozor, po uplynutí 12 měsíců nelze přestupek projednat (viz Přestupkový zákon). Takže když už k tomu dojde, tak pozor - jen čerstvé, pane kašpárku s pistolkou, jen čerstvé!

Jo problém, je, že většina lidí je proti nim táákhle malinká a nechaj se setřít jak spocený wokno.

Kolikrát narazíš na orgána co tě utočí takovym způsobem, že jenom valíš voči. Pak zbejvá jediná strategie: Jsem ochotnej se domluvit, mám u sebe dvě stovky. Konec děti spát, jinak neuznávám přestupek a vy nejste koukám předpisově ustrojen, vždy? vy na sobě vlastně ani nemáte uniformu a.... no fuj tedy z vás to táhne člověče, ukažte, já vám to taky napíšu hned jako vyjádření do protokolu.

Taky sem párkrát naběh na silnej kus a neměl svůj den.. hrc a už sem v tom lítal ani sem nevěděl, kde je nahoře a kde dole. Kamarád jednou místo podpisu napsal na protokol.\" Všechno si to vymysleli, nic není pravda. Naprosto nemůžu souhlasit s takovým blábolem,\" a podepsal se. Jenže on je tak trochu magor...

Jo s těma obsílkama mě pěkně točej, kdo to má pořád vyzvedávat. Raději si ten lísteček před zahozenim projděte, a když zjistíte nějákou blbost, tak hned volám a? se ani neobtěžujou s předvolánim.

Jeden barvoslepej mi napsal na Grafitovou metlu \"barva hnědá\" nebo se splete v jiný blbosti a už to neplatí.

Naposledy na Zahradňáku, když sem přijel a zaparkoval, tak tam žádná značka nebyla, , nebo jí někdo schodil, nebo co já vim, přijel sem v noci.... Navíc kvůli čištění ulice maj dát vědět asi tři dny dopředu , nebo tak.....(řekněme 7) důležité je to tvrdit s neochvějnou jistotou a trvat na nějákém solidním čísle. Oni si to nebudou ověřovat, a když ano, zjistí třeba jiné číslo no a sem se splet...

Ráno přídu k autu a lísteček eeeee... co jim na to říct ?

Zrovna mi něco přišlo do vlastních rukou, ajaj ajaj, no raději to vyzvednu to je moje občanská povinnost, doufám, že to nebude nějáká Jobovka

Nemá to být návod pro grázly, ale spíš metody jak se bránit Grosstapu, pro normální lidi. Jestli si tohle přečte nějáký dementní příslušník, tak všechny řidiče ve 306 rovnou zastřelí :bojim

[Editován dne 13/12/04 vector]

Odesláno
Napsán autorem Pavca

2 vector: nechci rejpat, ale jestli se nepletu, tak ty 3 minuty uz davno neplatej

Neplatěj aha hmm , no vidíte , to jsou změny, tak já se na to hned podívám, ale já to sem stejně nepostavil, tak já jí to vyřídim. Komu ? ale no tak....

Ne fakt, nevim, jestli to změnili , ale je to možný, když změnily ty tělesně postižený.... (řikal jim invalidi, ale když si to přeložim, tak bejt postiženej, tak bych ja asi zabil. Je hezký, že pro člověka bez Hodnoty maji vyhrazený místa)

Zato otáčení v křižovatce nezměnili .. pitomci, sme snad jedinej stát, kde se to nesmí. I když jednou se mi podařilo j epřesvědčit, že už to změnili a jednou mě pustil, že sem jinak slušnej kluk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...