Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

hlásič rozsvícených světel

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte mi nekdo jak připojit nějaké pípátko(nějaké dvouvývodové doma mám) na světla aby mi to zvukově signalizovalo, když nechám rozsvíceno a vypnu motor a otevřu dveře. 6e je jeden kontakt na světla a druhý na dveřní spínač to vím, ale to bude pískat i při vystupování a nastupování. Potřebuji i třetí podmínku a to vypnuté zapalování. Poraďte prosím. V Polsku už to neprodávají, a drahé pípáky za 700,- Kč nechci kupovat, to už jsem objevil.:mad::o;):papa:papa

Odesláno

Ty pípáky mají v mototechnách a i v tym blbým Tescu co vím. a stojí to myslím do kila nebo do dvou. JE to takový tak cm x cm a modrej a červenej drát. Já to měl v nebožce Shade a když jsem vypnul klíček, tak to začlo hvízdat.Sice otřesně, ale zas nezapoměls. Ovšem jak to bylo zapojený, to nevím.Nějak přes pojistky na zapalování...co já vím....shade je shade:cool:

Odesláno

Ještě jsem zapoměl.Ono to nepípalo když jsi otevřel dveře a měl zapnutej klíček.A taky uznej....kolikrát lezeš z nastartovanýho auta a potřebuješ vypnout světla?

Odesláno

Kdysi jsem si dělal signalizaci \"zapomenutých světel\" na takový to chrčidlo, nebo bzučák. Fungovalo to když jsem měl zapnutý obrysovky, vytažený klíček ze spínací skříňky a otevřel jsem dveře, tak to spustilo. Potřeboval jsem jedno relátko spínací, jedno rozpínací, pár konektorů, odboček a bzučidlo. (Dělal jsem to u starýho Passata.)

Odesláno

Já si taky myslím, že na ten dveřní spínač a pojistku od potkávaček to stačí. Sice jsem kdysi vyrobil i s tim třetím drátem, ale někomu jsem to dal, když otec prodal shade. Teď má ve 205 jenom to obyč a je spokojenej. Já mám v 605 úplně to samý (to tam teda už bylo z výbavy).

Odesláno

Ja si na stare auto pridelal bzucak, ktery hlasil rozsvicena svetla jen pri vypnutem zapalovani. Vubec jsem to nepripojil na dvere a bylo to super. Kdyz jsem vylozil slecnu u obchodu a cekal na ni v aute, tak jsem alespon nezapomnel zhasnout :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...