lexa Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Poraďte mi nekdo jak připojit nějaké pípátko(nějaké dvouvývodové doma mám) na světla aby mi to zvukově signalizovalo, když nechám rozsvíceno a vypnu motor a otevřu dveře. 6e je jeden kontakt na světla a druhý na dveřní spínač to vím, ale to bude pískat i při vystupování a nastupování. Potřebuji i třetí podmínku a to vypnuté zapalování. Poraďte prosím. V Polsku už to neprodávají, a drahé pípáky za 700,- Kč nechci kupovat, to už jsem objevil.:papa Citovat
Hadra Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Ty pípáky mají v mototechnách a i v tym blbým Tescu co vím. a stojí to myslím do kila nebo do dvou. JE to takový tak cm x cm a modrej a červenej drát. Já to měl v nebožce Shade a když jsem vypnul klíček, tak to začlo hvízdat.Sice otřesně, ale zas nezapoměls. Ovšem jak to bylo zapojený, to nevím.Nějak přes pojistky na zapalování...co já vím....shade je shade:cool: Citovat
Hadra Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Ještě jsem zapoměl.Ono to nepípalo když jsi otevřel dveře a měl zapnutej klíček.A taky uznej....kolikrát lezeš z nastartovanýho auta a potřebuješ vypnout světla? Citovat
Bohumil Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Kdysi jsem si dělal signalizaci \"zapomenutých světel\" na takový to chrčidlo, nebo bzučák. Fungovalo to když jsem měl zapnutý obrysovky, vytažený klíček ze spínací skříňky a otevřel jsem dveře, tak to spustilo. Potřeboval jsem jedno relátko spínací, jedno rozpínací, pár konektorů, odboček a bzučidlo. (Dělal jsem to u starýho Passata.) Citovat
Petr605 Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Já si taky myslím, že na ten dveřní spínač a pojistku od potkávaček to stačí. Sice jsem kdysi vyrobil i s tim třetím drátem, ale někomu jsem to dal, když otec prodal shade. Teď má ve 205 jenom to obyč a je spokojenej. Já mám v 605 úplně to samý (to tam teda už bylo z výbavy). Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Ja si na stare auto pridelal bzucak, ktery hlasil rozsvicena svetla jen pri vypnutem zapalovani. Vubec jsem to nepripojil na dvere a bylo to super. Kdyz jsem vylozil slecnu u obchodu a cekal na ni v aute, tak jsem alespon nezapomnel zhasnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.