Petr605 Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Pěkný. Nejlepší je 120 na tachometru a 40 na otáčkoměru. Teprve teď jsem si všimnul, že na otáčkoměru je tr/min. Co to je tr? Já bych to vyměnil, když už bych to měnil, na rpm. Bude to vypadat děsně odborně. Btw, z čeho to to budeš dělat? Citovat
rimmer Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Pekne, pekne...jaka bude barvicka podsviceni ? modra ? Zvazuju ze nekde sezenu starsi pristrojovku abych si to odzkousel, at si nezprasim tu svou Citovat
Dydzej Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Petr605: tr znamena tours [fr.] neboli otacek, zde za minutu. Fusion: zajimave, ten lev bude taky svitit? [Editován dne 30/11/04 Dydzej] Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 Petr605: Dydzej to asi napsal presněji (fr), mě napadlo jenom anglicky turns (což se neříká)... ale RPM je mnohem lepší! to hned změním! Jinak ten lev bude chromovej polep, proto je tak divně zbarvenej =) A kdo byste chtěl udělat něco podobnýho (nebo pro mě za mě úplně stejnej), udělam přesnej návod... Jedinej zádrhel jsou spodní kontrolky, proto je to taky rozdělený červenou čárkou. Já je totiž odříznu od původního návrhu, to se prostě napodotbit nedá... jedině je vyřešit jak třeba blinkry, že by byly všechny bílí, uprostřed černej ten znáček a musela by tam být správná barva LEDky. Podsvícený to bude asi modře, chtěl sem jinou barvu ručiček, to je daný barvou přímo na té ručičce, starou sem už odšmirgloval, takže momentálně jsou průhledný =) Ale nejspíš budou mít bílej podklad, což bude vypadat super když to nebude svítit, a pak by měly svítit o něco světleji modře než zbytek. Celý by to mělo být plotrovaný - základ bude translucentní bílá, na to tm. šedá, na to kruhy a do nich černá s vyřízlíma číslama. Ještě sem nebyl v reklamce, určite pak řeknu jak to všechno probíhá. Ledky už mám objednaný z http://www.flajzar.cz, je to 3 velký modrý (podsv.), 2 červený (oko, teplota), 2 zelený (blinkry), 2 modrý malý (podsv.) asi za 300kč... Citovat
rimmer Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 no hele..jak tohle zmaknes, tak chcu vedet vsecko Delas to primo na svoji pristrojovce nebo to testnes nekde na jine, starsi ? Ja bych mel totiz strach, a clovek musi odstavit auto Po zime bych se do toho taky i docela pustil, libi se mi to moc, akorat bych mozna nedaval ty budiky a jejich lemovani tak moc tucne, ale to je ****. V cem si to maloval ? a kolik to stoji potom vytisknuti/vyplotrovani takovehle srandy ? JO A PROBOHA VSECKO TO NAFOT !!!!!!!!!!!!!! [Editován dne 1/12/04 rimmer] Citovat
lexa Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 To rimmer: Žesneřek, že to chceš taky, možná umím poradit.A hamrbac asi taky má dobré nápady. A kubacher taky, neviděls jeho vnitřek?:o:papa Citovat
rimmer Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 ale videl, ale nemam cas se v tom moc rypat, ale to podsvetleni bych udelal..zaroven bych taky prekopal podsvetleni stredoveho panelu, to je v pohode, a svetylka ve vypinacich se daji taky, protoze vypinace sou rozebiratelne, ale ja nemam auto v garazi a jak je chladno tak se to neda a me se nechce mrznout, takze veskere veci co delam/muzu delat tak jak je venku aspon tak 13-15 stupnu a hreje slunicko Citovat
lexa Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Však podiskutujem, už se chci pustit do těch svých.;):o:papa Volant už mám tak budu dodělávat zbytek.:o:o:cool: Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 s podsvětlením tlačítek poradím hned protože to mám... je to neuvěřitelně jednoduchý - ta barva toho znaku je totíž bílá... stačí koupit lepící pásku na balíky, dělají je v tokových krásných barvách (modrá, červená, žlutá, černá) a stačí si vystíhnout kolečko a nalepit ho do toho talčítka... efekt suprovej + 50Kč Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 Napsán autorem rimmer no hele..jak tohle zmaknes, tak chcu vedet vsecko Delas to primo na svoji pristrojovce nebo to testnes nekde na jine, starsi ? Ja bych mel totiz strach, a clovek musi odstavit auto Po zime bych se do toho taky i docela pustil, libi se mi to moc, akorat bych mozna nedaval ty budiky a jejich lemovani tak moc tucne, ale to je ****. V cem si to maloval ? a kolik to stoji potom vytisknuti/vyplotrovani takovehle srandy ? JO A PROBOHA VSECKO TO NAFOT !!!!!!!!!!!!!! [Editován dne 1/12/04 rimmer] 1. přístrojovku mám jenom jednu, takže musím dát podklady dohromady tak, abych to pak všechno zmákl za jeden večer 2. dělal sem to ve Flashu ale bude se to muset převíst do Adobe Illustratoru nebo Corel Draw (dá se to dělat rovnou v nich) 3. cenu ještě nevím, zjistím Citovat
Xander Cage Odesláno 26. prosinec 2004 Odesláno 26. prosinec 2004 Az tu budes ,Fusione, tak se mi prosim ozvi,ju ? Citovat
Fusion Odesláno 28. prosinec 2004 Autor Odesláno 28. prosinec 2004 xander: už sem dostal zkušební budík vyplotrovanej - budu muset vyhodit to malinký písmo no a jinak se k tomu dostanu až přístí týden, jedu teďka na hory tak na to nemám čas... ale dám ti vědět Citovat
Xander Cage Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Tak jak to s tebou vypada? Mas to uz hotovy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.