sefi79 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Zdravím všechny.Mám takový dotaz(nenašel jsem).Chystám se konečně namontovat chybějící pravou mlhovku.Jde to bez nějakých větších problémů nebo tam je něco na co si dát větší pozor?Koukal jsem na to a zdá se,že tam jsou jen 2 šrouby a podběh by měl jít dolů.Jinudy jí tam nejde strčit.Nerad bych něco poničil.Díky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Nevim jakej máš model ale na novej sem dával zrovna ztracenou levou a vypadalo to že se tam nemůže zezadu procpat a paráda.dva šrouby dole jeden nahoře a drží.jen ten šroub zezhora šel dát hůř. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Pokud máš starý model, zak zeshora to drží pružinka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Á já nenapsal.Je to new model.To chozeluizskuner:Sundaval jsi podběh?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Á já nenapsal.Je to new model.To chozeluizskuner:Sundaval jsi podběh?? :xvulDej si do podpisu typ, motorizaci, r.v. apod., aby každý hned věděl, o jaké vozidlo se jedná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 ok.ok.Už jdu na to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Podle mne je tam přístup jak k penězům. Aby nebylo rychlejší shodit nárazník. [upravil dne 15/10/10 od Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 No to mi povídej.Já jsem to nakonec dal.Ale mám zhmožděný prsty :auta ještě den po tom o tom přemýšlím.Nebýt toho šroubu nahoře,tak je to celkem pohoda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stifler Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 sefi79: Asi jsi špatně hledal, je tady pěknej návod na 406ku new model, jak tu mlhovku sundat nebo nandat: http://www.peugeot-club.com/topic/48307-ako-vymenit-hmlovku-na-406-novy-model-dotaz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Aha.Já zadával jen mlhovka p 406.Nenapadlo mě zadat hmlovka:D.Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 No a jak v tom příspěvku píše edison,že v mlhovce nebyla žárovka,tak já mám ten samej problém.(Takže mě to čeká ještě jednou)snad jen ten podběh,abych tam dostal žárovku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts