Zbyněk867 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Právě že tam mam neoriginal já už jsem to stím koupil ale jezdil jsem stím asi pul roku bez problemu až mi jednu odesla žarovka tak koupil nové za asi 100 Kč za jednu a vyměnil jsem měsíc pohodě a potom to zacalo styma strecami ale zdá se mi pri jizde ze u ridice me to problikavá ten xenon jestli to nějak nemění proud a potom me to odpalí rídící jednotku steracu a to mám automatické zapínaní tak než jsem nastartoval tak jsem zapl parkovacky a jak se vsechno rozjelo tak jsem zapl svetla a naraz jak sem zapl svetla tak mi začaly letat sterače... tak jsem vitahl pojstku a zatím jednim bez strecu... premyslím že skusím kupit zase motorek už 4 z vrakacu, ale první zkusím dat tam nové xenony uplně nejnovejsí které su stavěné na nové auta citlivejší tak uvídím co to bude dělat... http://tuning.autodoplnky.cz/xenon-vybojky/levne-xenony/h1-6000k-xenonova-montazni-sada-s-can-bus-sbernici-s423338084/?h=1 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 to bude dělat asi ten balast čínsky třeba na vw,škoda,to je jedno ale 407má asi slabší elektroniku a jak ten balast nedává přesně napětí jak ten origo tak je problém,chtělo by to dát origo balast+ motorky stěračů po faceliftu Citovat
Viki39004 Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 U mna to zacalo tym ze mi zacala blikat prava vybojka a potom o dva tyzdne odisli motorceky.Dal som naspat H1 ziarovky a je klud.Xenony predal a hotovo. Citovat
Delphi Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Zdravím všechny a přeji hezký večer. Mívám také problémy se stěrači, ale příčinou nejsou nabastlené xenony. Xenony nemám, do ničeho není šáhnuto, vše je tak jak výrobce dodal. Stěrače ve všech polohách (přepínače - páčky) fungovaly i ve spolupráci se senzorem deště O.K. Od jisté doby však dochází v režimu cyklovače k "cochcárně". Stěrače zpočátku jakoby vzaly na vědomí a několikrát setřou v závislosti na intenzitě deště, avšak po několika cyklech (cca po minutě až dvou) přejdou do neřízené činnosti - stírají zmateně (bez příčiny zrychlí, pak zpomalí, pak jakoby zafungoval senzor intenzity deště, pak se zase zběsile rozjedou a obvykle skončí v pravidelném stírání s přerušením mezi stěry cca 3-4 s). Je možné aby byla příčina také v IO TJA? Kdo poradí? Díky. 407SW, 2.0 HDi, VF36ERHRH21582865 petokat ohodnotil 1 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Delphi takových lidi je víc co jim děla to same na automat,taky neví co stím je většinou radí bud nové stěrače,očistit senzero deště,podívat se jak stěrače stíraji na tom senzoru,taky mi to když poprcháva stíra dobře a pak už přestáva pršet ale stěrače stíraji stejně je to zajímavé ten automat Citovat
baffy Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Väčšinou takýto problém nastáva po výmene čelného skla.Špatne osadený ,snímač respektíve nekvalitne očistené sklo pred jeho osadením. Citovat
foxo Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 a dali by sa "dorobit" xenony tak, ze bych proste koupil original svetla 407 ale xenonove? Konektory su rovnake? Proste jde vymenit halogen svetlo za xenon svetlo, a vse bude OK?? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 (upraveno) potřebuješ hlavně Xenon jednotka, předřadník, startér, trafo original peugeot 407+naklápěni automaticke,ostřikovače Musel bys to z nějake 407my bourane vše koupit Upraveno 4. březen 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Thalakoss Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Čauko měl jsem to samé a pokaždé mi to odpálilo motorek stěrače co je u spolujezdce. Naštěstí jde z 90% lehce opravit cca tak 150 Kč nakády + hoďka času. Tu BSM řidici jednotku to moc často nespaluje. Jinak já tu sadu vykopl protože to dělalo pořad dokola. Jak píšou nejlepší je koupit z bouračky origo. Citovat
Zbyněk867 Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Čauko měl jsem to samé a pokaždé mi to odpálilo motorek stěrače co je u spolujezdce. Naštěstí jde z 90% lehce opravit cca tak 150 Kč nakády + hoďka času. Tu BSM řidici jednotku to moc často nespaluje. Jinak já tu sadu vykopl protože to dělalo pořad dokola. Jak píšou nejlepší je koupit z bouračky origo. Kdes to nechal opravit ty motorky ?? nebo tos sis udelal doma sám ?? Citovat
stajgrpavel Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Na mám hid sadu týden v autě zapojenou prez relátka a žádný problém nemám ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 17. září 2015 Odesláno 17. září 2015 Ok vydrzim ... Známi to má už prez rok ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 17. září 2015 Odesláno 17. září 2015 A já tam mám relatka :-) a napájení balastu je přímo z baterky :-) Citovat
petokat Odesláno 17. září 2015 Odesláno 17. září 2015 A já tam mám relatka :-) a napájení balastu je přímo z baterky :-) mysliš že to nebude robiť problemy so stieračmi? O takom zapojeni som uvažoval aj ja len som sa teho obaval. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. září 2015 Odesláno 17. září 2015 Myslím, že to tu už niekto mal a nepomohlo. Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 já vím o lidech kterým to pomohlo ... ale je to asi jen na tobě ... zapojeni je jednoduché :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.