Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řídící jednotka sťěračů

Recommended Posts

Odesláno

Právě že tam mam neoriginal já už jsem to stím koupil ale jezdil jsem stím asi pul roku bez problemu až mi jednu odesla žarovka tak koupil nové za asi 100 Kč za jednu a vyměnil jsem měsíc pohodě a potom to zacalo styma strecami ale zdá se mi pri jizde ze u ridice me to problikavá ten xenon jestli to nějak nemění proud a potom me to odpalí rídící jednotku steracu a to mám automatické zapínaní tak než jsem nastartoval tak jsem zapl parkovacky a jak se vsechno rozjelo tak jsem zapl svetla a naraz jak sem zapl svetla tak mi začaly letat sterače... tak jsem vitahl pojstku a zatím jednim bez strecu... premyslím že skusím kupit zase motorek už 4 z vrakacu, ale první zkusím dat tam nové xenony uplně nejnovejsí které su stavěné na nové auta citlivejší tak uvídím co to bude dělat...

http://tuning.autodoplnky.cz/xenon-vybojky/levne-xenony/h1-6000k-xenonova-montazni-sada-s-can-bus-sbernici-s423338084/?h=1

Odesláno

to bude dělat asi ten balast čínsky třeba na vw,škoda,to je jedno ale 407má asi slabší elektroniku a jak ten balast nedává přesně napětí jak ten origo tak je problém,chtělo by to dát origo balast+ motorky stěračů po faceliftu

Odesláno

Zdravím všechny a přeji hezký večer.

Mívám také problémy se stěrači, ale příčinou nejsou nabastlené xenony. Xenony nemám, do ničeho není šáhnuto, vše je tak jak výrobce dodal. Stěrače ve všech polohách (přepínače - páčky) fungovaly i ve spolupráci se senzorem deště O.K. Od jisté doby však dochází v režimu cyklovače k "cochcárně". Stěrače zpočátku jakoby vzaly na vědomí a několikrát setřou v závislosti na intenzitě deště, avšak po několika cyklech (cca po minutě až dvou) přejdou do neřízené činnosti - stírají zmateně (bez příčiny zrychlí, pak zpomalí, pak jakoby zafungoval senzor intenzity deště, pak se zase zběsile rozjedou a obvykle skončí v pravidelném stírání s přerušením mezi stěry cca 3-4 s). Je možné aby byla příčina také v IO TJA? Kdo poradí? Díky.

407SW, 2.0 HDi, VF36ERHRH21582865

Odesláno

Delphi takových lidi je víc co jim děla to same na automat,taky neví co stím je většinou radí bud nové stěrače,očistit senzero deště,podívat se jak  stěrače stíraji na tom senzoru,taky mi to když poprcháva stíra dobře a pak už přestáva pršet ale stěrače stíraji stejně je to zajímavé ten automat :)

Odesláno

Väčšinou takýto problém nastáva po výmene čelného skla.Špatne osadený ,snímač respektíve nekvalitne očistené sklo pred jeho osadením. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

a dali by sa "dorobit" xenony tak, ze bych proste koupil original svetla 407 ale xenonove? Konektory su rovnake? Proste jde vymenit halogen svetlo za xenon svetlo, a vse bude OK??

Odesláno (upraveno)

potřebuješ hlavně

Xenon jednotka, předřadník, startér, trafo original peugeot 407+naklápěni automaticke,ostřikovače

Musel bys to z nějake 407my bourane vše koupit

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Čauko měl jsem to samé a pokaždé mi to odpálilo motorek stěrače co je u spolujezdce. Naštěstí jde z 90% lehce opravit cca tak 150 Kč nakády + hoďka času. Tu BSM řidici jednotku to moc často nespaluje. Jinak já tu sadu vykopl protože to dělalo pořad dokola. Jak píšou nejlepší je koupit z bouračky origo.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čauko měl jsem to samé a pokaždé mi to odpálilo motorek stěrače co je u spolujezdce. Naštěstí jde z 90% lehce opravit cca tak 150 Kč nakády + hoďka času. Tu BSM řidici jednotku to moc často nespaluje. Jinak já tu sadu vykopl protože to dělalo pořad dokola. Jak píšou nejlepší je koupit z bouračky origo.

Kdes to nechal opravit ty motorky ?? nebo tos sis udelal doma sám ??

Odesláno

A já tam mám relatka :-) a napájení balastu je přímo z baterky :-)

mysliš že to nebude robiť problemy so stieračmi? O takom zapojeni som uvažoval aj ja len som sa teho obaval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...