Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jak jsem psal vyše mam pneuservis a i z osobni zkušenostu vim že vždycky je kolo po sezoně nenynažene.je to zpusobeno stavem vozovky stylem jizdy a kaminkama ve vzorku a ujetych km. kdo ujede v zimě 1000-2000 km a nevhuči do diry muže přehazovat zvesela aniž by měl kolo nevyvažene ..muže se to max změnit par gramu...5-10gramu neni nic to nepoznaš jako řidič na chovani auta..5_10g je jak chytneš trochu větši kaminek do vzorku..ale z osobni zkušenosti raději převažit protože se stava že nahodiš doma a po tydnu ani ne jedeš vyvažovat protože ti to kope do volantu atd.a neni třeba ani vjet do diry stači když rychleji přejedeš nějaky sniženy patnik nekde u parkingu

Odesláno

no já jsem si to myslel ,že lepší je to převážit. Už šetřím na tom ,že si je sám přehodím;) A není nad to ,mít čisté svědomí ,že jsem udělal vše potřebné na svém autě,né:super Navíc je to rodinné auto a jezdí v něm i moje drahá polovička a to čovek neví do jaké díry vjede:o Jinak bibo807,dik za názor:super

Odesláno

tak přehozeno- a zároveň dotaz-nechá se dělat odklon?přední gumy mám pěkně sjeté na venkovních stranách ,pravá víc,možná i zbíhavost ,ale to by snad bylo sjeté asi stejně ne?

Odesláno
tak přehozeno- a zároveň dotaz-nechá se dělat odklon?přední gumy mám pěkně sjeté na venkovních stranách ,pravá víc,možná i zbíhavost ,ale to by snad bylo sjeté asi stejně ne?
...

ja myslim že to zase nebude tak hrozne s těma financema za to přehozeni na autě v servisu..třeba u mne to je do 100kč sundani jedene sady a nahozeni druhe na auto a pěkně to maš bez prace heverovani povolovani a za 10 min jsi ok na dalšich kolech tak se kolem toho plaziš při nejlepšim pul hod a jsi jak čuňě..

Odesláno

Měl jsem stejně sjeté pneu, když jsem auto koupil. Dal jsem nové pneu a nechal udělat geometrii - řikali že byla rozhozená. Zatím se to zdá ok. Uvidíme, až víc najedu.

Odesláno

osobne jsem predevcirem vymenil zatim jen zadky, chtel jsem pockat jeste tak mesic, ale v obo zadnich jsem mel neco vrazenyho, v jedny sroub, v druhy hrebik... takze jsem to prehodil, predky jsem nechal letni, kvuli niceni v dobrave, prece jen je po praze hodne prudkych rozjezdu a brzdeni. tak aby se nenicili zbytecne zimaky... stejne pristi rok uz nebudou 15\" letni gumy, ale ty krasny 18\" :D

a hlavne kdyz budu prehazovat predky, tak jsem si udelal radost, a koupil jsem tam bremba kotouce s deskama, a konecne to nove rameno, i kdyz jsem ho mel vymenit uz pred 30t km... tedy loni... :D

Odesláno

Zdravím, tak mám taky nasazené zimní bačkory. Tady ani tak nejde o teploty +/- či dokonce o sníh, ale 1.11. je za rohem a tady v okolí je to samá značka \"Zimní výbava\" tak bych nerad upravil rodinný rozpočet ve prospěch našich stážců zákona.

Co se vyvažování resp. převažování po ujetí cca 10000 km (loňská sezona) dvě koa bez zásahu dvě po 5g. Takže asi, jak tu někdo zmínil - když upadne závaží, nebo vibruje volant. Horší je to vzadu tam to není tolik cítit.

[upravil dne 27/10/10 19:24 FrantaCV]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...