Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jééé ty zlaté mají více díreček :D

Už máš nějaké na autě a jezdíš?

jaké dírečky co to zase meleš:D ti asi sypnu hřebíky na přechodu:D

Jasně že jezdím. Ty na fotu jsou rezervní jak WRX červené tak STI zlaté ty jsem dnes koupil za těžké prachy

Odesláno

Sypni myslím že bych je hrnul nárazníkem jak je to na zemi :D:D:D

Já myslel že to máš teď v nepojízdném stavu když děláš brzdy, na chvíli jsem zapomněl že ty máš skoro všechno 2x :D:D:D

[upravil dne 9.2.2011 20:57 ThorR]

Odesláno
Sypni myslím že bych je hrnul nárazníkem jak je to na zemi :D:D:D

Já myslel že to máš teď v nepojízdném stavu když děláš brzdy, na chvíli jsem zapomněl že ty máš skoro všechno 2x :D:D:D

[upravil dne 9.2.2011 20:57 ThorR]

jo jo vždy připraven:D si asi otevřu brzdárnu:D

Odesláno
tom406: si radši postav z těch \"přebytků\" druhý auto :super:D

člověče tolik toho zase nemám:D

Ale dnes docela průser- objednané kola nejsou.Dodavatel po mém zaplacení napsal že skladem má jen tři kola:bacha. to snad není ani možnéééééé

Odesláno
subaru trojkolka, valis tome, to tu jeste nebylo :D

ani nemluv:Dsamé průsery. tak že to vypadá asi na \"jen\" 8,5x18 gold. Ta né že by to bylo málo ,ale v 9\" je design paprsků špičkový oproti 8,5\"

Odesláno

Po selhání nákupu kol rota G-force z důvodu ,že skladem měli pouze 3ks aletos už žádné nevyrobí tak jsem zvolil jiné. Volba padla na ROTA GRAVEL 8,5x18\" myslím že to je špičková volba protože přesně tento design kol se montoval jen na Imprezu spec C určenou pro japonsko.

post-13901-1410961552475_thumb.jpg

Odesláno
Hezký kola,jaká je váha ? :super

váhu přesně nevím ale při 8,5\" to je do 9kg což je velmi nízko. ROTA vyvíjí kola cca 28let tak že mají špičkové výrobky a velmi dobrý materiál a že kopírujou světové značky? to je jen dobře. I přesto stojí jedno kolo téměř 8000kč.

Odesláno

Nazdar tome.. Paradne kola :o Ked uz tu riesite disky tak by ma zaujimal tvoj nazor na znacku OZ.. Konkretne zvazujem model Superturismo GT alebo Ultralegerra vo velkosti 17\" .. Odporucil by si mi ich alebo je ROTA lepsia? Myslim kvalitu.. Neviem kto iny je viac fundovany nez ty :aut

Odesláno
Nazdar tome.. Paradne kola :o Ked uz tu riesite disky tak by ma zaujimal tvoj nazor na znacku OZ.. Konkretne zvazujem model Superturismo GT alebo Ultralegerra vo velkosti 17\" .. Odporucil by si mi ich alebo je ROTA lepsia? Myslim kvalitu.. Neviem kto iny je viac fundovany nez ty :aut

Ahoj. tak OZ je špica o tom není pochyb.Ultraleggery jsem měl na impreze ale už byly dost okoukané tak že jsem je prodal. Ale to nic nemení na kvalitě. OZ jsou velmi lehká kola ale ROTA je váhově na stejné úrovni a kvalita se jen řeší na fórech ale nikdo to nemůže potvrdit. každý si obhajuje své. ROTA dělá rozměry z 90% na japonce. Už ty gigantické rozměry které dělá. Mají obrovský soriment a šílené množství velikostí a barev což má málo kdo. Tak že schvaluji ti všechny značky co píšeš. Kdo bude vyvracet jedu z těchto značek je zaujatý a plácá nesmysly.

Odesláno

a je tady zadní kit. Brzdiče opískované-jedná se o originál dvoupístky STI které vezu v něděli do lakovny. Poté na zakázku zadní chlazené kotouče s plovoucím uložením 320x22mm

post-13901-14109615727582_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...