Pe.Tr Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Pánové než to rozeberu , chci se zeptat má svítit popelník ? O zapalovači pochybuji ale u popelníku si nejsem jist . Citovat
Guest servisman Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 co jsem koukal na service box na obr tak zapalovač má navrchu výstupek kde by měla býti žárovka,, tento zapalovač má 407 i 607 podle obj čísla [upravil dne 7/10/10 od honza406] Citovat
buga Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 niektore typy svietia, niektore nie... resp ja mam zapalovac, (ked vytiahnem, pouzivam ako 12V vstup) ten svieti, taky kruzok okolo toho.. ale popelnik co ma sklo take male na kraji, to mi nesvieti... otec nema zapalovac ale len 12V, jemu nesvieti nic Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 no ja mrkl do funglovky na salonu ta ma popelnik a zasuvku na 12V a nesviti nic , jsem z toho takovy zmateny a v postupech nic o vymene neni a ani tech info o druhu žarovky Citovat
Guest servisman Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 a v manuálu o tom píší tak co a jak že by žárovka jako luxus a příplatek ? Citovat
buga Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 a v manuálu o tom píší tak co a jak že by žárovka jako luxus a příplatek ? no to neviem.. ale ja mam presne takto ako pisu v manuali Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 jo to ja tam mam popelnik i zapalovac ale vubec to nevypada ze by tam zarovka byla , ikdyz popelnik ma cervene sklicko , no asi me nezbude nez to rozebrat uplne Citovat
elton Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Peťo a k čemu ti je popelník, vždyť nekouříš. Citovat
207James Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Mě svítí jenom to kolečko kolem zapalovače. Citovat
Sobol Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 taky jenom kolečko kolem.. oranžovou barvou.. Citovat
buga Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 mne popelník svieti he he:D:aut ja chci taky :D:cool: Citovat
Radek 306 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 a to mě svítí i popelník,ne že by mi to k nečemu bylo,ale u 306 jsem takovou věc nečekal Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 tak dnes rozebrano a zjištěno : je tam na zapalovači 1,2W celosko žarovka která osvěcuje jak zapalovač tak i popelník zaroveň , v te moji žarovce od vyroby chybelo vlakno ,proto to nesvítilo , ted uz svití zapalovač i popelník ,diky za postřehy Citovat
sopranonaj Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 tak dnes rozebrano a zjištěno : je tam na zapalovači 1,2W celosko žarovka která osvěcuje jak zapalovač tak i popelník zaroveň , v te moji žarovce od vyroby chybelo vlakno ,proto to nesvítilo , ted uz svití zapalovač i popelník ,diky za postřehy nazdar ja sa to rozobera, mne to takisto po case odislo... Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 tak dnes rozebrano a zjištěno : je tam na zapalovači 1,2W celosko žarovka která osvěcuje jak zapalovač tak i popelník zaroveň , v te moji žarovce od vyroby chybelo vlakno ,proto to nesvítilo , ted uz svití zapalovač i popelník ,diky za postřehy Tak proč mi teda svítí jen zapalovač? V popelníku je sklíčko, mělo by to taky svítit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.