Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

co jsem koukal na service box na obr tak zapalovač má navrchu výstupek kde by měla býti žárovka,, tento zapalovač má 407 i 607 podle obj čísla

[upravil dne 7/10/10 od honza406]

Odesláno

niektore typy svietia, niektore nie... resp ja mam zapalovac, (ked vytiahnem, pouzivam ako 12V vstup) ten svieti, taky kruzok okolo toho..

ale popelnik co ma sklo take male na kraji, to mi nesvieti...

otec nema zapalovac ale len 12V, jemu nesvieti nic

Odesláno

no ja mrkl do funglovky na salonu ta ma popelnik a zasuvku na 12V a nesviti nic , jsem z toho takovy zmateny a v postupech nic o vymene neni a ani tech info o druhu žarovky

Guest servisman
Odesláno

a v manuálu o tom píší tak co a jak že by žárovka jako luxus a příplatek ?

post-10650-14109613057698_thumb.jpg

Odesláno

jo to ja tam mam popelnik i zapalovac ale vubec to nevypada ze by tam zarovka byla , ikdyz popelnik ma cervene sklicko , no asi me nezbude nez to rozebrat uplne :D

Odesláno

tak dnes rozebrano a zjištěno : je tam na zapalovači 1,2W celosko žarovka která osvěcuje jak zapalovač tak i popelník zaroveň , v te moji žarovce od vyroby chybelo vlakno ,proto to nesvítilo , ted uz svití zapalovač i popelník :super ,diky za postřehy

Odesláno
tak dnes rozebrano a zjištěno : je tam na zapalovači 1,2W celosko žarovka která osvěcuje jak zapalovač tak i popelník zaroveň , v te moji žarovce od vyroby chybelo vlakno ,proto to nesvítilo , ted uz svití zapalovač i popelník :super ,diky za postřehy

nazdar ja sa to rozobera, mne to takisto po case odislo...

Odesláno

Tak proč mi teda svítí jen zapalovač? V popelníku je sklíčko, mělo by to taky svítit? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...