Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatiaľ som nepostrehol že by sa mi hmlovky rosili, zatiaľ som v nich ešte nemenil žiarovky ale predpokladám že tam bude podobná krytka ako na hlavných svetlách, možno chýba alebo nedolieha. keď sa mýlim opravte ma.

[upravil dne 5/10/10 od Judes]

Odesláno

Já bych zkusil přetěsnit spoje silikonem. To znamená vyndat mlhovku a přetmelit hlavně napojení čirého plastu na obal a případně zkontrolovat zadní uzávěr pro výměnu žárovky. Víc se asi dělat nedá. Tedy krom výměny...

Odesláno

obě dvě:( a skoro na chlup stejně. Jak to odstranit?:myslim jezdit chvilku s rozsvícenýma mlhovkama,nebo na ně nechat svítit halogenku ,aby se to odpařilo:myslim no něco skusím a uvidím. Kdyby jste měli někdo lepší nápad tak pisněte. dik.:(

Odesláno

No s tím asi nic neuděláš,buď to necháš,aby se rosila a nebo výměna...možná pomůže ten lukopren,asi je ,,tesnění,, včudu.

Nebo to ber jako tuning,jak tu vidíš zatím to nikdo nemá,takže jsi první...

Odesláno

jo v návodu toho napíšou někdy jsem četl,při větším zamlžení oken si otevřete okno,aby se dříve okno odmlžilo...

dobrá rada při -20°C :D

[upravil dne 11.10.2010 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...