Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes sem šoupnul do auta novou baterku(nakonec Varta silver dinamic 77Ah 780A-dostal sem dobrou cenu)a to je jiný kafčo než s tou starou.nechal sem si tu starou schválně změřit.no prej v létě dobrý,v zimě by si neškrtla

• O 2 týdny později...
Odesláno

A netušíte někdo na kolik vyjde originál baterka v peugeotu? Já tam totiž má 6,5 roku původní originál a stále točí bez problémů , nicméně při měření je prý někde na 55% , takže toho už před sebou asi moc nemá.Nicméně pokud by byla za rozumnou cenu a vydržela zase 6 let tak bych dal klidně originál PSA. Dle mých zkušeností např. s varta blue dynamic atd.. rozhodně 6,5 roku nevydrží...

Odesláno

Před 2,5 lety jsem si nechal změřit baterku a byla na necelých 60%. Mechanik i přístroj doporučil na zimu koupit novou a je to těch cca 2,5 roku a baterie pořád drží a točí.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte, nedávno som si do dverí namontoval USB charger a prúd som potiahol od napájania motorčeka, ktorý sťahuje okno. Je tam stálych 12V a na tom chargeri je malá modrá dioda, ktorá stále svieti. Mohla by mi moju baterku vybiť? Autom jazdím denne. Ďakujem

Odesláno

A netušíte někdo na kolik vyjde originál baterka v peugeotu? Já tam totiž má 6,5 roku původní originál a stále točí bez problémů , nicméně při měření je prý někde na 55% , takže toho už před sebou asi moc nemá.Nicméně pokud by byla za rozumnou cenu a vydržela zase 6 let tak bych dal klidně originál PSA. Dle mých zkušeností např. s varta blue dynamic atd.. rozhodně 6,5 roku nevydrží...

co je originál? Koncern PSA rozhodně není výrobce autobateriíí - já tam měl původní Vartu

Odesláno (upraveno)

Nazdar ľudia, mal som podozrenie, že kvôli starej baterke mi v aute blbne elektronika, tak som pred pár dňami kúpil novú baterku Autopart 88Ah 800A za 78,50€, nasadil som ju a šľape fantasticky, ale problémy ostali. Skoro ma porazilo, keď som vybral tú origo ... bol som v domnení, že sa jedná o pôvodnú, z roku 2006, lenže tá, ktorú som vytiahol, je 07/2012, čo som zistil až neskoro, lebo štítok je obrátený k skrinke s BSI, baterku som dal na záťažový test a je úplne v poriadku.

Takže mám na predaj baterku Autopart 88Ah 800A a dám ju za 68,50€, samozrejme aj s faktúrou. Preferujem osobný odber v mestách VT, HE, MI, KE, PO, PP, LM, RK, BB, ZV.

http://www.elektrony.sk/na?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=31306

- tu je odkaz, 78,50€ bola moja cena aj s dopravou. Na obrázku je ešte model bez kontrolky dobíjania, ja už mám s kontrolkou.

Ak má niekto záujem, pokojne mi napíšte, som tu skoro stále.

Upraveno uživatelem Balachar
Odesláno

a to ta 88-čka bateria ti vošla v pohode do priestoru na bateriu? Moja bateria už pomaly dosluhuje už ma piaty rok a to som kupoval tu najlacnejšiu. Teraz mam 62ah a romyšľam o väčšej. Hmm žeby až 88....?

Odesláno

Čo sa tej baterky týka, tak v tom odkaze sú tuším aj rozmery. Sadla úplne presne, nasadenie mi zabralo presne asi minútu, ak nie menej :-) Oproti originálu je o 15mm vyššia, ale ako tu už jeden člen spomínal, tak aj ja mám pocit, že ten kryt baterky na tejto vyššej sedí lepšie ako na tej 175 mm.

Teraz tam mám 75Ah 800A, preto som vybral túto 88Ah, aby mi ostal zachovaný štartovací prúd 800A.

Odesláno

Neviem, ktorú máš na mysli, ale obe sú bezúdržbové, s tým, že origo má hore len dekel a tá Autopart má aj tie odkrúcacie uzávery, čiže v prípade potreby sa s tým vieš pohrať.

Odesláno

čiže ta tvoja je bezúdržbova?

hele oni jsou všechny udržbové, ale je trend je zalít,aby co nejméně se vypařovala voda.Tím pádem jsou bezúdržbové tyto baterie. A občas je musíš projet autonabiječkou.

Mě třeba v autě vydržela bluevarta  jen 60 000km no to určitě není moc, ale je pravda, že jsem na ni právě vůbec nešáhnul.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...