Michal.B Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Zdarec,dneska mi začalo to že než nastartuje tak dele toči než jindy ale pak naštěsti chytne.Nevim jestli to je ted kvuli toho chladna ale jinak to neděla,nevite čim by to mohlo byt? dik Citovat
vendelinek Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 typnul bych si na vstřiky,ale na to jsou tady odborníci,dej jim chvilku a on se někdo ozve Citovat
Michal.B Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 typnul bych si na vstřiky,ale na to jsou tady odborníci,dej jim chvilku a on se někdo ozve To mi rači ani neřikej Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Vašo tady musíš jiným jazykem:D:D:papa........ DRV ventil na vstřikovacím čerpadle co udržuje tlak v systému....... Citovat
igor.sk Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Koľko kompresií? Mne 4 ... niekedy aj 6. Ale iba raz za čas. Citovat
Michal.B Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 Dneska rano to v take zimě třeba naskočilo krasně,a co ten DRV ventil byva špatny ? a kolik když tak stoji nebo co se stim da dělat když se to zas objevi ?dik Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 ten ventil je na vysokotlakém čerpadle (vstřikovací čerpadlo HDi nemá), drží ho dva šroubky na Torx--přístup jak k penězům--někdy stačí profouknout stlačeným vzduchem, cena cca 3500 kč Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Koľko kompresií? Mne 4 ... niekedy aj 6. Ale iba raz za čas. tomu vůbec nerozumím Citovat
Michal.B Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 ten ventil je na vysokotlakém čerpadle (vstřikovací čerpadlo HDi nemá), drží ho dva šroubky na Torx--přístup jak k penězům--někdy stačí profouknout stlačeným vzduchem, cena cca 3500 kč Takže to teda na vstřiky nevypada jo ? Dneska co jsem jezdil tak už to neděla už faka jak ma .Ale když to začne dělat častěji tak se na to kouknu Citovat
igor.sk Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Ozzy56... Keď točí štartér a piest ide cez kompresiu ....vaf....vaf....vaf ....vaf a chytí.... a niekedy ešte 2 k tomu...rozumeš nám nemotorárom? Citovat
FrantaCV Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Zdarec,dneska mi začalo to že než nastartuje tak dele toči než jindy ale pak naštěsti chytne.Nevim jestli to je ted kvuli toho chladna ale jinak to neděla,nevite čim by to mohlo byt? dik Tenhle problém mě dere nervy os samého začátku co jsem moje \"Péčko\" koupil a jen jsem na srazu tiše záviděl kolegům, kterým jejich miláček naskočil na první převalení motoru. Už se to tady probíralo, ale nějak jsme se nedobrali výsledku. Teď teda zkusím DRV a dám zprávu jak jsem dopadl. Citovat
Qcko Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Mne tak startuje ked je vonku chladnejsie, ale neriesim to, beha pekne a robi to len pri prvom rannom starte, teraz sa ochladzuje, tak to o chvilu zacne zas : Citovat
igor.sk Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 len ...že či je to normálne:mrk leto či zima, to isté. Citovat
FrantaCV Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Tak,tak presne ten ventil!!! A co jsi s ním provedl? Výměna, nebo stačilo vyčistit a rozhýbat? Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 ono vazeni, rano byva uz chladno, takze take zhavice zacinaju hrat svou roli. Ja mam zhavky este origo 7 roku stare, tak co bych take chcel aby nastartoval na brnk.... Urobi \"či\" \"hi\" \"hi\" \"hi\" a nakopne aj bez zhavicu, aj ked je -10 Citovat
Qcko Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 No je pravda ze ked rano zapnem zapalovanie, tak chvilu \"zazerevi\", potom vypnem zapalovanie a \"zazeravim\" znovu a auto chyti omnoho lepsie ... hmm Citovat
JirkaB Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 já to měl tak, že studený to chytlo hned, ale teplý to dýl točilo, vyměnil jsem DRV (1000Kč za jetý) a už je to zase OK [upravil dne 11.10.2010 od JirkaB] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.