Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,dneska mi začalo to že než nastartuje tak dele toči než jindy ale pak naštěsti chytne.Nevim jestli to je ted kvuli toho chladna ale jinak to neděla,nevite čim by to mohlo byt? dik

Odesláno

Dneska rano to v take zimě třeba naskočilo krasně,a co ten DRV ventil byva špatny ? a kolik když tak stoji nebo co se stim da dělat když se to zas objevi ?dik

Odesláno

ten ventil je na vysokotlakém čerpadle (vstřikovací čerpadlo HDi nemá), drží ho dva šroubky na Torx--přístup jak k penězům--někdy stačí profouknout stlačeným vzduchem, cena cca 3500 kč

Odesláno
ten ventil je na vysokotlakém čerpadle (vstřikovací čerpadlo HDi nemá), drží ho dva šroubky na Torx--přístup jak k penězům--někdy stačí profouknout stlačeným vzduchem, cena cca 3500 kč

Takže to teda na vstřiky nevypada jo ? Dneska co jsem jezdil tak už to neděla už faka jak ma :) .Ale když to začne dělat častěji tak se na to kouknu

Odesláno
Zdarec,dneska mi začalo to že než nastartuje tak dele toči než jindy ale pak naštěsti chytne.Nevim jestli to je ted kvuli toho chladna ale jinak to neděla,nevite čim by to mohlo byt? dik

Tenhle problém mě dere nervy os samého začátku co jsem moje \"Péčko\" koupil a jen jsem na srazu tiše záviděl kolegům, kterým jejich miláček naskočil na první převalení motoru. Už se to tady probíralo, ale nějak jsme se nedobrali výsledku. Teď teda zkusím DRV a dám zprávu jak jsem dopadl.

:nevim

Odesláno

Mne tak startuje ked je vonku chladnejsie, ale neriesim to, beha pekne a robi to len pri prvom rannom starte, teraz sa ochladzuje, tak to o chvilu zacne zas ::D

Odesláno

ono vazeni, rano byva uz chladno, takze take zhavice zacinaju hrat svou roli. Ja mam zhavky este origo 7 roku stare, tak co bych take chcel aby nastartoval na brnk.... Urobi \"či\" \"hi\" \"hi\" \"hi\" a nakopne aj bez zhavicu, aj ked je -10 :o

Odesláno

No je pravda ze ked rano zapnem zapalovanie, tak chvilu \"zazerevi\", potom vypnem zapalovanie a \"zazeravim\" znovu a auto chyti omnoho lepsie :) ... hmm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...