Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte jestli jdou přes diagnostiku skalibrovat nebo nějako nastavit klapky na topení, zdá se mi že mi to topí až když nastavím na panelu 27° a víc a to na obouch stranách.

Odesláno

Neviem ci to ide skalibrovat, ale ide to pozriet v akej polohe je ktora klapka a ci sa pri otacani klapky meni hodnota. Vtedy prides na to ci nie je niektora zaseknuta, alebo co.

Odesláno

Čidlo odpojené asi nebude to by muselo vypadnout samo, jelikož to minulou zimu fungovalo normálně(tedy alespoň si myslím). Ale za to by to mohlo být ucpané na to se podívám dík za rady. Ještě si myslím že přidřený klapky taky nebudou jelikož se mi zdá že fungují obě stejně, možná to bude mít nějako souvislost s odpojenou baterkou, v létě mi malinko habroval motor a tak jsem ji měl několikrát odpojenou no uvidím každopádně to budu muset nějako pořešit.

Odesláno

Na některých autech to bývá tak, že v automatickém režimu to reguluje, tedy částečně otevírá klapku, ale po nastavení teploty na max (30 st.C?) to přestane regulovat a přestaví klapku prostě na doraz.

Proto mi to připadá, že v režimu regulace ti to nechodí, ale až v té \"krajní\" poloze (mluvím o nastavení žádané teploty na krajní hodnotu).

Odesláno
Na některých autech to bývá tak, že v automatickém režimu to reguluje, tedy částečně otevírá klapku, ale po nastavení teploty na max (30 st.C?) to přestane regulovat a přestaví klapku prostě na doraz.

Proto mi to připadá, že v režimu regulace ti to nechodí, ale až v té \"krajní\" poloze (mluvím o nastavení žádané teploty na krajní hodnotu).

Tak nějak také předpokládám že to funguje, dle nastavené teploty a čidlu v nitřní teploty by se měly klapky buď zavírat a nebo otvírat. Pakliže je venku teplo a auto si vystačí se studeným vzduchem z AC a teplím vzduchem z vnější tak je vše v poho a udržuje teplotu např. 22°C, ale jakmile klesne teplota třeba k 10°C tak musím na panelu přidávat až na nějakých 28°C kde to teprve začne topit a pak mi je zase za chvíli horko a musím to stahovat a furt dokola.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...