Trundik Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Ahoj fšichni, tak se blíží vánoce a za chvilku i konec letošního roku. V Praze i Ostravě chystají předvánoční srazy, tak my z Brna a okolí přece nezůstaneme pozadu. Tak jak by se Vám líbil předvánoční srázek na Priglu 16. 12. 2004? :papa:D;):papa:papa Citovat
Ladis Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 OKi, dobrej nápad. Uspořádáme takovou vánoční besídku. A ještě mi zbylo nějaký to cukroví, takže sladkosti taky budou Jak to vypadá s termínem? Čtvrtek, 16.12? Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Sice mám zase cvika až do 19:00, ale určitě bych se taky přišel kouknout. Citovat
-mArA- Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Jasne, predvanocni besidky byvaji vubec nejlepsi, pac se neda jinak nic rozumneho delat. Silnice sou plne ledu a snehu a je ukrutna zima. Lepsi sedet v teple. 16.12. OK Bude to nekde na Priglu, nebo zvolime jinou lokalitu? Citovat
Guest foret Odesláno 27. listopad 2004 Odesláno 27. listopad 2004 Jsem pro, rád bych pokecal o našich miláčcích s odborníky ( já mám Pažouta teprve dva měsíce a tak bádám a hledám). Dejte Brnáci vědět! Přijela by Vysočina! Zatím:papa Citovat
zoby Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 jsem tam. no problemo, ale zase bez pegyny, a to už mohla být měsíc v laku.... Citovat
Jima Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Tak snad taky konečně dorazím. Jen řeším problém čím mam jet že Trundíku Citovat
Xander Cage Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Taky bych dojel, ale stale nevim v kolik a kde? Citovat
Trundik Odesláno 6. prosinec 2004 Autor Odesláno 6. prosinec 2004 16. 12. 2004, 17.00 hodin, parkoviště u přístaviště na Brněnské přehradě. Je to parkoviště č. 1 [Editován dne 6/12/04 Trundik] Citovat
Petano Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Takze ozivuju tema ... doufam ze teda plati ctvrtek 16.12. na priglu v cca 17:00 (ja teda urcite pozdeji) pokud ovsem mi opravi auticko ... uz to kroupani, bouchani a huceni od predni napravy bylo dost akutni a nevim jestli to stihnou opravit (a jestli na to vubec budu mit) tak bych mozna prijel salinou a mohl chlastat skopek a nekdo z vas by me pak priblizil do centra Citovat
Trundik Odesláno 14. prosinec 2004 Autor Odesláno 14. prosinec 2004 Petano: s tím přiblížením si nedělej starosti. Já tě když tak odvezu. Pro ostatní - samozřejmě to platí a tentokrát bych mohl přijet i včas. Citovat
VP605 Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 Tak pánové, tentokrát to bude s největší pravděpodobností bez mé účasti. K mé velké lítosti. To Jirka Wolf: Mám schválené dny otevřených dveří na zkušebně, takže můžeš s účastníky srazu předběžně projednat jejich eventuelní zájem a možnost změření 1 vozu na cyklus, který se vylosuje. Termín ještě dohodneme-někdy asi leden. [Editován dne 16/12/04 VP605] Citovat
jiri.wolf Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 Hmmm, moc rád bych všechny seznámil, ale právě mi pišel mejl, že musím odevzdat semestrální projekt už příští týden a nelze prodloužit termín do ledna Zoby o tom ale taky ví, takže poreferuje on. Jsem se dostal do dost silné časové tísně a celou noc a večer musím psát - zítra jsem pozvaný na konzultaci Takže hold taky nedorazím :( Všem teda š?astné a veselé Citovat
Jima Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 Chlapáci hrozně mne štve že jsem dneska nedorazil ale ještě ted makam. DOPR. TAK JSEM SE TESIL!!!!!!!! Citovat
Gotrek Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 Pánové, omlouvám se, za svou včerejší neúčast, ale jak už jsem mluvil s Trundíkem po telefonu. Byl jsem v práci až do (no nebudu sprostý). To předvánoční dohánění termínů a všeho možného mě asi zabije. Doufám, že se Vás sešlo více než dva - což byl aktuální počet v době, kdy mi Trundík volal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.