Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj fšichni,

tak se blíží vánoce a za chvilku i konec letošního roku. V Praze i Ostravě chystají předvánoční srazy, tak my z Brna a okolí přece nezůstaneme pozadu. Tak jak by se Vám líbil předvánoční srázek na Priglu 16. 12. 2004?

;):D:papa:D;):papa:papa:papa

Odesláno

OKi, dobrej nápad.

Uspořádáme takovou vánoční besídku.

A ještě mi zbylo nějaký to cukroví, takže sladkosti taky budou :)

Jak to vypadá s termínem?

Čtvrtek, 16.12?

Odesláno

Jasne, predvanocni besidky byvaji vubec nejlepsi, pac se neda jinak nic rozumneho delat. Silnice sou plne ledu a snehu a je ukrutna zima. Lepsi sedet v teple. 16.12. OK Bude to nekde na Priglu, nebo zvolime jinou lokalitu?

Odesláno

Jsem pro, rád bych pokecal o našich miláčcích s odborníky ( já mám Pažouta teprve dva měsíce a tak bádám a hledám).

Dejte Brnáci vědět! Přijela by Vysočina!

Zatím:papa

Odesláno

Takze ozivuju tema ...

doufam ze teda plati ctvrtek 16.12. na priglu v cca 17:00 (ja teda urcite pozdeji)

pokud ovsem mi opravi auticko ...

uz to kroupani, bouchani a huceni od predni napravy bylo dost akutni a nevim jestli to stihnou opravit (a jestli na to vubec budu mit)

tak bych mozna prijel salinou a mohl chlastat skopek a nekdo z vas by me pak priblizil do centra :D

Odesláno

Tak pánové, tentokrát to bude s největší pravděpodobností bez mé účasti. K mé velké lítosti.

To Jirka Wolf: Mám schválené dny otevřených dveří na zkušebně, takže můžeš s účastníky srazu předběžně projednat jejich eventuelní zájem a možnost změření 1 vozu na cyklus, který se vylosuje. Termín ještě dohodneme-někdy asi leden.

[Editován dne 16/12/04 VP605]

Odesláno

Hmmm, moc rád bych všechny seznámil, ale právě mi pišel mejl, že musím odevzdat semestrální projekt už příští týden a nelze prodloužit termín do ledna :( Zoby o tom ale taky ví, takže poreferuje on.

Jsem se dostal do dost silné časové tísně a celou noc a večer musím psát - zítra jsem pozvaný na konzultaci :bojim

Takže hold taky nedorazím :(:(

Všem teda š?astné a veselé :papa

Odesláno

Pánové, omlouvám se, za svou včerejší neúčast, ale jak už jsem mluvil s Trundíkem po telefonu. Byl jsem v práci až do :mad: (no nebudu sprostý).

To předvánoční dohánění termínů a všeho možného mě asi zabije.

Doufám, že se Vás sešlo více než dva - což byl aktuální počet v době, kdy mi Trundík volal...

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...