Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

motor 1.8 16V poradí někdo?Poslední dobou škubání motoru,nyní chci nastartovat a vůbec nehází svíčky jiskru.Sundal jsem lištu,co se nasazuje na svíčky,dal do ní svíčku a zkoušel jsem při startování,jestli dává jiskru-nic nedává.Jen jeden okamžik to jiskru dávalo a pak zase nic.Že by třeba špatná zapalovací cívka,co je asi itegrovaná v liště,co se nasazuje na svíčky?To by asi nedávalo jiskru ani chvílema.Nebo je to možné.Co s tím,co to může být?Dík za radu

Odesláno

a sviecku si pri tej skuske ukostril? ps do popisu si daj aj rok vyroby alebo aspon ci je to old alebo new odel aby ti vedeli rychlejsie poradit

[upravil dne 27/9/10 od krtek 2]

Odesláno

JOJO,ukostřil,nejsem kokot.Rok 1998,kombi.Okamžik jiskru házela,jiskru dával i samotný konec druhého kabelu od jiné svíčky,co visel vedle,a pak už zase nic.Nepojízdno.I svíčka v motoru byla vlhká od benzínu.

Odesláno

pokud se bavime o motoru s kodem LFY - 81kW, tak rampu bych mel, mel bych mit na oba typy motoru (starsi s hlinikovyma krytama vacek i na novejsi s plastovyma krytama) cena 1500 (nova vychazi kolem 4000)

rozvodovou sadu od SKF s remenem Gates bych sehnal asi kolem 2700Kc (nedavno jsem kupoval pro svuj motor) - zalezi ale, jestli si to pak budes menit sam ty rozvody nebo s tim pujdes do servisu, tam by se pak mohli cukat, kdyz si prineses vlastni material

[upravil dne 27/9/10 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...