Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Fusion

nemáte někdo zkušenost s gumama 195/50 R15 popř. 205/55 15? bojím se aby kolem kola nebyl obrovskej prostor mezi gumou a poběhem. Nedokážu si to představit...

Na 605tku to bude stat za hovno, uz jenom 195/60 sou male gumy jak svina co sem mel...bud 16tky, nebo aspon 205/60 ..niz uz nejdu, vypada to hrozne :((

Odesláno

Teď na zimu mám 205/65R15 a do menších bych už bych nešel, vypadalo by to blbě. Normálně jezdím na 215/55R16 a to bych řekl, že je optimum. Je zajímavý, že na autě to tak nevypadá, ale když se kolo sundá, tak se najednou jakoby zvětší...:)

Odesláno

Ja mam 195 na 65 15 zimne DUNLOP M3 , vyzeraju uboho ale funguju na 100 percent (teraz zijem na Sumave takze uz su vyskusane na vsetkych povrchoch :D)

Na leto ak ho nepredam pozhanam 16 vacsie by moc triasli nechcem citit kazdy kamen

Odesláno

Ja som mal na leto 215/45/17, bolo sice citit ze je to trochu tvrde ale na druhej strane to v zakrutach sedelo ako prilepene...a to uz nevravim ako take 17ky na aute pekne vyzeraju

Odesláno

co se ty orig gum, tak co sem vycet, tak z 15\" gun se davaly na slabsi modely 195/65 nebo 205/60 a na silnejsi 205/65 nebo mozna vic... na jare budu kupovat fungl nove..pujdu do tech 205/65 nebo 215/60, ty gumy sou na to auto strasne male, nevypada to dobre :(

Odesláno

17\" kola a rozumna cena asi fakt nejdu dohromady...ja budem na jar potrebovat nove pneu a najlacnejsie v rozmere 215/45/17 som zatial nasiel v cene okolo 125 Eur za kus...budem musiet poriadne setrit:D

Na nete su aj tabulky alternativnych rozmerov kolies...ak by mal niekto zaujem mozem to pohladat

Odesláno

vo velkom TP su ale len rozmery pre 15\" a 16\" disky...aspon v tom mojom...

s tym ze by tam niekto daval 17\" pripadne 18\" disky asi pred 15 rokmi nikto neratal :D

Odesláno

vidis..v mojem technikacu jak sem rikal, sou pouze 15\" :) lamerina..ale mam pekne elektrony, takze menit za 16 nebudu, ale dam tam opravdu min. 205/65 at to sou poradne balony. Sice to je pravda ze vysoky profil nesedi tak dobre, ale zase kdyz uz jedete na hrane, auto to da znat notnym piskanim pneumatik a pak staci ubrat a nohu z plynu, kdezto ty nizkoprofilove proste jedou, jedou az ustreli :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mam stale dojem ze 15\" kola su na 605ku trochu male...mam tam teraz zimne 195/65/15 a nejak sa tie kolesa na aute stracaju...uvazujem ze na jar kupim 225/45/17 pretoze 215/45/17 co som doteraz mal su zvacsa s indexom nosnosti 87 a pri tom tazkom motore ako ma TD sa mi stale zdalo ze predne pneu mam makke a to som ich fukal podla doporucenia predosleho majitela na 2,5 atmo...

Ake mate vy skusenosti s nosnostou pneu a aky tlak do pneu davate?

Podla mna by boli idealne pneu s indexom 91-94

Odesláno

Já používám index hmotnosti minimálně 91 a ty šestnáctky gumy foukám na 2,5. Teď co mám na zimu ty 15\', tak ty foukám na 2,3. a Povídal mi známej, co mi dodává díly, že dneska prej benga prudějí i přes index rychlosti. Já používám H.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...