Medvěd Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Dnes jsem byl na návštěvě ve Štěchovicích a domníval jsem se, že při zpáteční cestě svými koly projedu v pondělí s velkou slávou otevřený zázrak - velký pražský okruh. Z projížďky sešlo, páč těsně za Zbraslaví, kde jsem se na něj chtěl napojit, jsem viděl kolonu stojících kamionů, na jejíž konec ani nebylo vidět. Pokračoval jsem tedy dál podle vody přes Malou Stranu a jsem zvědavý na večerní zprávy, kde se snad dozvím, co bylo příčinou \"kalamitního\" stavu - každopádně klukům v kamionech jsem v tom okamžiku vůbec nezáviděl (být odsouzený k XXX hodinovému čekání a přitom vědět, že o 5 km vedle je průjezdná komunikace, kde ještě před týdnem jezdil kamion za kamionem, to v pátek odpoledne fakt \"potěší\"). Citovat
FrantaCV Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Ahoj. Měl jsem to potěšení a hned v úterý při návratu ze srazu jsem celý nový úsek projel a říkal jsem si \"NO KONEČNĚ\". Průjezd bez jediného zadrhnutí. Celá cesta přes Prahu, teď už vlatně kolem, z D1 na R7 necelých 20 minut a to v odpolední špičce. Citovat
dolly1010 Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 To já zatím jen nadávám jak šíleně to bylo drahý... Asi to bude tím, že do práglu nejezdím Citovat
olaff Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Asi důvod kolon http://www.novinky.cz/domaci/212425-senzory-zastavily-novy-prazsky-okruh.html Citovat
Dave_k Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Dneska jsem si ten slavnej novej úsek taky projel směrem od D5 na D1. Úplná pohoda (v tomhle směru) až na D11. Ale když jsem viděl v protisměru tu kolonu kamiónů před nájezdem z D1 (ještě tam něco stříkali na silnici) a druhou před sjezdem z jižní spojky na D1 tak jsem byl rád, že tím směrem nejedu. Citovat
MotoMoto Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Směrem od Plzně na D1 je to skoro vždy v pohodě. Projel jsem to od letiště do Průhonic asi za 12 minut, což bych vnitřní Prahou nestíhal ani za hodinu v době špičky. Průser je sjezd kamionů na Spořilově kde mají odbočovat na Brno aby najeli na nový okruh. Tam i osobáky mají problém s nájezdem, není tam pořádný nájezdový pruh a kapacitně to nezvládá ani následující nájezd u OC Chodov. Tohle není a nebude dořešeno dokud se nenapojí na vnější okruh část Štěrboholské radiály. Je pravda že je vidět nějaká činost, ale kdy to bude bůh ví. Nás z Liberce víc zajímá druhá část obchvatu, tedy severozápdní část Černý most, prosek a dále. Je pravda, že pokud teď budu potřebovat jet na Brno tak to asi vezmu přes Hradec a nebo aspoň přes Říčany, protože ten spořilov je mrtvý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.