Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Eltonova schíza aneb vysvětlení Lednického strašení

Recommended Posts

Odesláno

Jak jistě mnozí víte, o víkendu se konal sraz Peugeot Clubu v Lednici na Jižní Moravě.

Ať nechodím dlouho kolem horké kaše tak k věci.

Elton vlastnící a jezdící v krásné bílé perleťové 5008 zaparkoval na srazíku na travnatém placku hned vedle mně. Vzhledem k tomu že Elton na srazech spí v autě a já vyjímečně taky , rozhodli jsme se že ještě za denního světla připravíme své vozy na lůžkovou úpravu. Ve voze Eltona to znamenalo vyndat zadni plato , složit zadni sedačky a sklopit opěradlo spolujezdce řidiče a obě přední sedačky posunout dopředu na max . Navic Elton do všech oken zavěsil deky abyho nerušil svit okolnich pouličních lam a nakonec rozestlání spacáku a polštářů.

Vyrážíme do blízského restaurantu.

Okolo 22 hodiny se ve mne probouzí kamarád svině :D , beru si sebou na pomoc Schreeka který zatím neví o co jde ale během cesty k autu chápe velmi rychle a svoji ulohu bere s max nasazením. Ještě jsem si checknul pohyb Eltona Neonem, který mi ho měl ohlídat kdyby se náhodou rozhodl jit k autu.

Přicházíme se Schreekem k Eltonově 5008 a já vytahuji ze své kapsy již předem připravený duplikát klíče Eltonova vozu o kterém samozřejmě nevěděl. Já vím, sem svině :D

Otevíráme auto , během mžiku celý vůz uklízíme do původního stavu včetně zadniho plata ,složení spacáku a dek , auto zamykám a vracím se do restaurace......

Kolem půlnoci jdeme s Eltonem na kutě .

Elton po otevření vozu několik minut mlčky hledí do interieru vozu a následně prohlásí že tady straší . Ptám se oco jde a on ukazuje uklizene auto ,je vidět že přemýšlí jestli lůžkovou upravu opravdu dělal či nikoliv, po chvilce to přechází mávnutím rukou s vysvětlením že zapomněl auto zamknout a někdo si z něj udělal legraci a auto uklidil.Jdeme spát.

.........................................................................

Je sobota večer , akce příprava na spaní se opakuje, opět all sedačky , spacak , plato a deky.......

Ovšem Pe.Tr-svině je již připraven a se Schreek and MirasCC family si odpoledne připravil v jejich chatce cca 60 balonku od McDonalds , samo že nafouklých.

Menší zradu v podobě Eltona chystajicího se na kutě už v 22 hodin zvládám zbravurností megasviňky :D , \"Eltone, pojd dame turka, pivko a pujdem do hajan\". Elton jakožto milovník turecké kávy se chytá , zamyká auto a odcházíme do restaurace. SMS pro Schreeka se zněnim kde najde klíč a že je vzduch čistý je již na cestě gsm vlnami do chatky. Načež po deseti minutách dostávám sms feedback : \"HOTOVO\" .

Je půlnoc , Schrekovi,Mirasovi,Pepitovi a já z Eltonem jdeme na kutě.

Elton již s pěti metrů od vozu začíná vyšilovat, vidí obrysy balonků a co je horší opět vůz uklizen a ještě hoŕší je to že vúz je opravdu uzamčen a Elton to ví. Přemýšlí , nechápe, snaží se dopátrat k nějakému vychodisku kdo a jak se dostal do auta. Vzpomíná si že se o auto moc moc zajímaly plze%náci , určitě v tom mají prsty, ale jak se tam dostali , přichazíme z variantou že muže byt stejny klič s Vvittyho 5008 předváděčkou .Elton letí za Vvittym ale v puli cesty si uvědomí že vvitty přijel až v sobotu ráno , tzn tuto variantu zavrhuje. Stale neví , kouří jednu cigaretu zadruhou . Další varianta je že tu má někdo krabičku která odhali kod dalkoveho ovladače , ale kdo ? nikdo takovej tady neni , pp205 ani přema na sraz nejeli . Pak tu jsou kluci z AutoDEA z Benešova ale tuto variantu Elton zavrhne hned vzápětí kdy jeho vuz před nim a i pred ostatnimi otevírám svým klíčem od 207dmy (samo že jako ,klič sem zamenil stim duplikatem) , Elton je v šoku a je na něm vidět že chce hned ted volat dealerovi Peugeot z Opavy co mu to pradali za auto se smejd zamkama co otevre kde kdo .

No chvilku sem ho nechal běhat okolo auta a pak jsem mu slavnostně předal klíč se slovy : \" Milý Eltone tady máš svůj třetí klíč od svého vozu\" , pak bylo chvilku ticho ,bylo vidět žemu to v hlavě šrotí a pak se na mě začal sapat rukama že mě uškrtí že jsem hrozna lopata a další a další slova . Evidentně se mu ale ulevilo že to byl jen joke a auto ma v naprostem klidu a pořádku . Jeho slova pak byla furt dokola stejná : \" Hezky jste mě dostali,hezky\"

No není nad to jezdit na srazy se svými kamarády, že? :D:D:D

Odesláno

Legrace je krásná věc, hlavně když všichni aktéři pochopí, že ten žert je dobře míněný.

Mrzí mně, že jsem Eltona neviděl drbat se ve vousech a při tom vyhrožovat fyzickým napadením předsedy klubu

Odesláno

Líp bych to nevymyslel:potlesk:potlesk:potlesk......... škoda že sem tam nebyl já, to by se to autíčko stalo asi neviditelným......:D:D:D:D

[upravil dne 22-9-10 od Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...