Pe.Tr Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Jak jistě mnozí víte, o víkendu se konal sraz Peugeot Clubu v Lednici na Jižní Moravě. Ať nechodím dlouho kolem horké kaše tak k věci. Elton vlastnící a jezdící v krásné bílé perleťové 5008 zaparkoval na srazíku na travnatém placku hned vedle mně. Vzhledem k tomu že Elton na srazech spí v autě a já vyjímečně taky , rozhodli jsme se že ještě za denního světla připravíme své vozy na lůžkovou úpravu. Ve voze Eltona to znamenalo vyndat zadni plato , složit zadni sedačky a sklopit opěradlo spolujezdce řidiče a obě přední sedačky posunout dopředu na max . Navic Elton do všech oken zavěsil deky abyho nerušil svit okolnich pouličních lam a nakonec rozestlání spacáku a polštářů. Vyrážíme do blízského restaurantu. Okolo 22 hodiny se ve mne probouzí kamarád svině , beru si sebou na pomoc Schreeka který zatím neví o co jde ale během cesty k autu chápe velmi rychle a svoji ulohu bere s max nasazením. Ještě jsem si checknul pohyb Eltona Neonem, který mi ho měl ohlídat kdyby se náhodou rozhodl jit k autu. Přicházíme se Schreekem k Eltonově 5008 a já vytahuji ze své kapsy již předem připravený duplikát klíče Eltonova vozu o kterém samozřejmě nevěděl. Já vím, sem svině Otevíráme auto , během mžiku celý vůz uklízíme do původního stavu včetně zadniho plata ,složení spacáku a dek , auto zamykám a vracím se do restaurace...... Kolem půlnoci jdeme s Eltonem na kutě . Elton po otevření vozu několik minut mlčky hledí do interieru vozu a následně prohlásí že tady straší . Ptám se oco jde a on ukazuje uklizene auto ,je vidět že přemýšlí jestli lůžkovou upravu opravdu dělal či nikoliv, po chvilce to přechází mávnutím rukou s vysvětlením že zapomněl auto zamknout a někdo si z něj udělal legraci a auto uklidil.Jdeme spát. ......................................................................... Je sobota večer , akce příprava na spaní se opakuje, opět all sedačky , spacak , plato a deky....... Ovšem Pe.Tr-svině je již připraven a se Schreek and MirasCC family si odpoledne připravil v jejich chatce cca 60 balonku od McDonalds , samo že nafouklých. Menší zradu v podobě Eltona chystajicího se na kutě už v 22 hodin zvládám zbravurností megasviňky , \"Eltone, pojd dame turka, pivko a pujdem do hajan\". Elton jakožto milovník turecké kávy se chytá , zamyká auto a odcházíme do restaurace. SMS pro Schreeka se zněnim kde najde klíč a že je vzduch čistý je již na cestě gsm vlnami do chatky. Načež po deseti minutách dostávám sms feedback : \"HOTOVO\" . Je půlnoc , Schrekovi,Mirasovi,Pepitovi a já z Eltonem jdeme na kutě. Elton již s pěti metrů od vozu začíná vyšilovat, vidí obrysy balonků a co je horší opět vůz uklizen a ještě hoŕší je to že vúz je opravdu uzamčen a Elton to ví. Přemýšlí , nechápe, snaží se dopátrat k nějakému vychodisku kdo a jak se dostal do auta. Vzpomíná si že se o auto moc moc zajímaly plze%náci , určitě v tom mají prsty, ale jak se tam dostali , přichazíme z variantou že muže byt stejny klič s Vvittyho 5008 předváděčkou .Elton letí za Vvittym ale v puli cesty si uvědomí že vvitty přijel až v sobotu ráno , tzn tuto variantu zavrhuje. Stale neví , kouří jednu cigaretu zadruhou . Další varianta je že tu má někdo krabičku která odhali kod dalkoveho ovladače , ale kdo ? nikdo takovej tady neni , pp205 ani přema na sraz nejeli . Pak tu jsou kluci z AutoDEA z Benešova ale tuto variantu Elton zavrhne hned vzápětí kdy jeho vuz před nim a i pred ostatnimi otevírám svým klíčem od 207dmy (samo že jako ,klič sem zamenil stim duplikatem) , Elton je v šoku a je na něm vidět že chce hned ted volat dealerovi Peugeot z Opavy co mu to pradali za auto se smejd zamkama co otevre kde kdo . No chvilku sem ho nechal běhat okolo auta a pak jsem mu slavnostně předal klíč se slovy : \" Milý Eltone tady máš svůj třetí klíč od svého vozu\" , pak bylo chvilku ticho ,bylo vidět žemu to v hlavě šrotí a pak se na mě začal sapat rukama že mě uškrtí že jsem hrozna lopata a další a další slova . Evidentně se mu ale ulevilo že to byl jen joke a auto ma v naprostem klidu a pořádku . Jeho slova pak byla furt dokola stejná : \" Hezky jste mě dostali,hezky\" No není nad to jezdit na srazy se svými kamarády, že? :D:D Citovat
tomaso-t2 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Parkoval jsem hned vedle a ze zacatku jsem vubec nechapal o co bezi, takze nakonec jsem jeste vyfasoval na cestu dva balonky od Mcdonalds a to se vyplati !! Citovat
Driver Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Petře tobě není radno dávat do ruky klíčky od svého auta, natož třeba od bytu Stejně to ale musela být prdel Citovat
Medvěd Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Legrace je krásná věc, hlavně když všichni aktéři pochopí, že ten žert je dobře míněný. Mrzí mně, že jsem Eltona neviděl drbat se ve vousech a při tom vyhrožovat fyzickým napadením předsedy klubu Citovat
Burisek Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Pe.Tře dobrý !! To muselo bejt dobrý kino !! Chudák elton....... Citovat
kaper Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Dobrééééé . A čudujem sa že ešte žiješ!!:D:D:D:D:D:D:D Citovat
daja535 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 No já s Eltonem mluvil v úterý a ještě stále v něm bylo spousta emocí . Daja Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Líp bych to nevymyslel:potlesk:potlesk:potlesk......... škoda že sem tam nebyl já, to by se to autíčko stalo asi neviditelným......:D:D:D [upravil dne 22-9-10 od Přema] Citovat
marko306 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 ak to nie je tajné, ako si prišiel k tretiemu kľúču? Inak dobrééé, byť na Eltonovom mieste by ma asi dotrhalo od jedu Citovat
Benžík Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Takže podle vin v průhledu předního skla je možný objednat klíče? Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 A to si jako nevěděl.......???? Ale musíš se prokázat u autorizáku že si majitelem vozu......ale to Pe.tr jaksi nemusel......:D:D:D Citovat
Benžík Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Už dávno mam vin přelepený černou lepenkou aby se nedalo přečíst. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.