Marcel00 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Ahojte... zbezne som prehladal forum a kedze bez vysledku tak sa obraciam na Vas s otazkou ci ste uz niekto riesil elektricky predohrev motora. Nakolko je nezavisle kurenie drahe jak fras, tak tento predohrev sa mi zda cenovo dostupnejsi (cca 140€). Mate to niekto? ake su skusenosti ? Vdaka za tipy. P.S.: Parkujem vo dvore takze neni problem s elektrinou a v robote detto. mam kratke trasy v meste takze by sa to nestihlo poriadne ani len zohriat. Citovat
Přema Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Od toho mám dálkový start........ v létě vychladí a v zimě zahřeje [upravil dne 21-9-10 od Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 tiez som uvazoval, ale su tu fin. limity Citovat
pastorek Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 http://www.agroklima.sk/katalog/predohrev-motora-a-kabiny-defa/ http://shop.molpir.sk/?content=SHOP&nparams=typ_t;1500 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=18437 Ešte sa tu niečo riešilo asi pred rokom. Nejaká česká firma dodáva výmeníky montované do chladiaceho okruhu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 no dalkovy start te vyjde na tretinu toho co nezavisle navic pokud se poroucha topeni si v riti , mam tes dalkovy start a parada Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 tiez som uvazoval, ale su tu fin. limity V čem jako????? jako že dálk. start je dražší než nezávislé topení???? Kde ??? Kdy ???? Citovat
John_Ice Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Od toho mám dálkový start........ v létě vychladí a v zimě zahřeje [upravil dne 21-9-10 od Přema] To znamená,že místo aby jsi si sedl do auta a otočil klíčkem to prostě uděláš na dálku?A mohu se zeptat kolik to koštuje-jestli to je tajný tak SZ a jestli to má význam u benzínu...hlavně ten ohřev.Já jen,že přídavný topení dávaj jenom k dieselum tam to má určitě význam,ale u benzínu asi ne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 ja to u benzinu mam , počitej dvojku plus montaž ale ta tezka neni Citovat
Marky Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ešte stále sa to rieši tak, že čip immo sa prilepí ku zámku aby to fungovalo? Citovat
Marcel00 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 to Pe.Tr: imo box sa mi moc nepaci... to je ako nechat na bankomatovej karte listok s pinkodom (mozno sa mylim ak je to dokonale bezpecne tak sa rad poucim. ale za 2000 korun sa mi to moc nezda.) ako je to so zabezpecenim prevodoveho stupna ? to prema: dialkovy start na serioznej urovni pod 400eur nepoznam. to je taky co si immo kod na-set-uje priamo do seba. napriklad magicar a pod. Ja som takyto alarm nechcel, nakolko su ako sam tvrdis nie moc dobre a lepsie je zostat pri origo co som si nechal od teba v jednom prispevku poradit vzhladom na mozen problemy. Spytam sa: ak takto nastartujes motor pri 0 stupnoch celzia tak zakolko sa zohreje na pracovnu teplotu ? mozno urobim to ze v ramci ranneho prebudzani vybehnem na dvor... Citovat
Marcel00 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Od toho mám dálkový start........ v létě vychladí a v zimě zahřeje alebo ma origo alarm nebodaj moznost dialkovo nastartovat ? pochval sa co mas. [upravil dne 22/9/10 od Marcel00] Citovat
ace11 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ja mam nezavisle topeni,nastavim si at mi sepne o pul sedme a v sedm prijdu do vyhrateho auticka,je to paradicka a spotreba cca 1-2dcl za hod Citovat
Marcel00 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 to je sice pekne, ale aj ja by som sa tesil nezavislemu keby som ho mal od vyroby. Davat ho dorabat je proti zdravemu rozumu z hladiska financii... rozpocet ma vysiel na 900evri s montazou Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Od toho mám dálkový start........ v létě vychladí a v zimě zahřeje alebo ma origo alarm nebodaj moznost dialkovo nastartovat ? pochval sa co mas. [upravil dne 22/9/10 od Marcel00] A tady se bavím o origu dálkovém startu přes magicar......toto co mám já je uplně něco jiného....... Citovat
jofo Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Prema. Od akje firmy mas ten dialkovy start. Ja som dialkove starty iba v hromade s alarmom. Ak to nie je tajne tak to bonzni. Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Immo box je napájen až tehdy když se sepne relé dálkového startu( jako kdyby si zapl klíček) , tudíž čip v immo boxu je neaktivní a nelze auto spustit. Origo alarm dálkový start nepodporuje Je pravda že musíš myslet u man. převodovky že máš N a já to mám ještě jištěné že pokud nemám zataženou ruční brzdu , nejde proud do dálkového startu a tudíž nejde na dálku nastartovat..... Ale za ten komfort to stojí.......... cena cca 1500 až 2000 bez montáže....... Citovat
ace11 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ja auto koupil uz s nezavislem topeni,ale bylo domontovany zvlast a stalo to 1000euro [upravil dne 22/9/10 od ace11] Citovat
Přema Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 To není origo dálkový start......... jen nějaká krabička co na dálku ovládá pár relátek.....toť vše. Citovat
Marcel00 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 a prezradis aj co konkretne mas? ked nie verejne aspon SZ... obavam sa vsak ze volnobehom HDI motoru skor skodim ako prospievam, preto sa pre taketo motory odporuca viac nezavisle. http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/motorTDI.htm myslim ze informacie v clanku obsiahnute sa zakladaju na realnej pravde tykajucej sa vacsiny naftovych motorov. [upravil dne 22/9/10 od Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.