Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte...

zbezne som prehladal forum a kedze bez vysledku tak sa obraciam na Vas s otazkou ci ste uz niekto riesil elektricky predohrev motora. Nakolko je nezavisle kurenie drahe jak fras, tak tento predohrev sa mi zda cenovo dostupnejsi (cca 140€). Mate to niekto? ake su skusenosti ?

Vdaka za tipy.

P.S.: Parkujem vo dvore takze neni problem s elektrinou a v robote detto. mam kratke trasy v meste takze by sa to nestihlo poriadne ani len zohriat.

Odesláno
Od toho mám dálkový start........ v létě vychladí a v zimě zahřeje

[upravil dne 21-9-10 od Přema]

To znamená,že místo aby jsi si sedl do auta a otočil klíčkem to prostě uděláš na dálku?A mohu se zeptat kolik to koštuje-jestli to je tajný tak SZ a jestli to má význam u benzínu...hlavně ten ohřev.Já jen,že přídavný topení dávaj jenom k dieselum tam to má určitě význam,ale u benzínu asi ne.

Odesláno

to Pe.Tr: imo box sa mi moc nepaci... to je ako nechat na bankomatovej karte listok s pinkodom :) (mozno sa mylim ak je to dokonale bezpecne tak sa rad poucim. ale za 2000 korun sa mi to moc nezda.) ako je to so zabezpecenim prevodoveho stupna ?

to prema: dialkovy start na serioznej urovni pod 400eur nepoznam. to je taky co si immo kod na-set-uje priamo do seba. napriklad magicar a pod. Ja som takyto alarm nechcel, nakolko su ako sam tvrdis nie moc dobre a lepsie je zostat pri origo co som si nechal od teba v jednom prispevku poradit vzhladom na mozen problemy.

Spytam sa: ak takto nastartujes motor pri 0 stupnoch celzia tak zakolko sa zohreje na pracovnu teplotu ? mozno urobim to ze v ramci ranneho prebudzani vybehnem na dvor... :mrk

Odesláno

alebo ma origo alarm nebodaj moznost dialkovo nastartovat ? pochval sa co mas. :)

[upravil dne 22/9/10 od Marcel00]

Odesláno

to je sice pekne, ale aj ja by som sa tesil nezavislemu keby som ho mal od vyroby. Davat ho dorabat je proti zdravemu rozumu z hladiska financii... rozpocet ma vysiel na 900evri s montazou :bojim

Odesláno

alebo ma origo alarm nebodaj moznost dialkovo nastartovat ? pochval sa co mas. :)

[upravil dne 22/9/10 od Marcel00]

A tady se bavím o origu dálkovém startu přes magicar......toto co mám já je uplně něco jiného.......

Odesláno

Immo box je napájen až tehdy když se sepne relé dálkového startu( jako kdyby si zapl klíček) , tudíž čip v immo boxu je neaktivní a nelze auto spustit.

Origo alarm dálkový start nepodporuje

Je pravda že musíš myslet u man. převodovky že máš N a já to mám ještě jištěné že pokud nemám zataženou ruční brzdu , nejde proud do dálkového startu a tudíž nejde na dálku nastartovat.....

Ale za ten komfort to stojí.......... cena cca 1500 až 2000 bez montáže.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...