f3Rd@ Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Ahoj, dnes jsem bohuzel zapomel na cisteni u nas v ulici, vcera ho osoba blizka zaparkovala a dnes jsem auto nenasel. Vyzvednul jsem si ho na odstavnem parkovisti. Za steracem jsem ale nasel listek od MP ktery me vyziva k podani vysvetleni. \"Popis prest. jednani: STANI V B29 (PŘI B.Č.)\" Mam se tam dostavit ci neni treba? Je lepsi tam zajit a rict ze jsem prestupek nespachal nebot vozidlo ridila osoba blizka nebo na ne uplne kaslat? Diky Citovat
Medvěd Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Já bych jim poslal dopobručený dopis na adresu služebny s vysvětlením, že odmítám sdělit kdo vozidlo na místě zaparkoval, protože bych mohl zapříčit trestní stíhání mně nebo osoby blízké. Citovat
olaff Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Tento dopis - http://www.straznici.com/download/Podani_vysvetleni.pdf vytisknout, vyplnit a ušetříš cestu na služebnu. Citovat
P607Olda Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Já bych tam šel, požádal bych, jestli by mi neodpustili, ale to by asi nepomohlo, takže bych zaplatil. Zákony a pravidla se mají respektovat. [upravil dne 20.9.2010 od P607Olda] Citovat
peugeot09 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Vždycky si říkám, že se najde dost blbců, kteří dobrovolně a bez odmlouvání zaplatí pokutu za mě a ještě z toho budou mít dobrý pocit... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Já bych tam šel, požádal bych, jestli by mi neodpustili, ale to by asi nepomohlo, takže bych zaplatil. Zákony a pravidla se mají respektovat. [upravil dne 20.9.2010 od P607Olda] asi tak bych to udělal i já, bohužel tento postup je dnes nemoderní Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Vždycky si říkám, že se najde dost blbců, kteří dobrovolně a bez odmlouvání zaplatí pokutu za mě a ještě z toho budou mít dobrý pocit... možná by bylo lepší počítat do deseti a pak se rozhodnout,zda je ještě co psát:myslim Citovat
pastorek Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 ozzy56, kašli na to. Dnes sa už nejaké priznanie viny alebo čestné jednanie nenosí. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 pastorek máš pravdu, přibývá tu lidí,co si nevidí do huby, bohužel... Citovat
Chepp Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Asi je to fakt nemoderni... ale ja bych tam zasel... nedavno sem takhle vykladam material u jedne restaurace... a stal sem blizko koleji asi cca 2m.... a je tam tusim ze minimum 3.5m... ale jako zasobovani muzes 15min... vybehl sem z auta,..,. nez sem se vratil tak cca 5min maximalne deset... ale to urcite ne... mnel sem za sklem vyzvani... dosel sem 200m na okresni reditelstvi, snazil sem se jim to vysvetlit a bylo to marne...Takze i kdyz sem podle vsech okolnosti byl v pravu... tak sem zaplatil pokutu petikilco... A tak to je... Je to blby... ale ja bych tam zasel zaplatil a mnel klid... jako jestli to je do petikilca urcite by sem to nejak nevnimal... sice je to jak vecere pro dva... ale co uz... Uz tam neparkuju... Jo mno... a to upozornuji ze ty policajti tam u mne musely 15min stat a cekat... coz neudelaly... A ten co mi vypisoval pokutu rikal ze ten co tam byl je pekne \"osel\" a nemam to resit ze to za to nestoji... Tak ucin jak myslis. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 pastorek máš pravdu, přibývá tu lidí,co si nevidí do huby, bohužel... vidis a ted s tebou souhlasim, pribyva Taky s tebou souhlasim, ze bych to taky dosel zaplatit... Citovat
ThorR Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Tak já zase nezaplatil ani omylem. U nas v ostrave teda ne. Neni tu kde zaparkovat pred domem, takze se stoji tak, ze se stoji. Chodniky jsou v pohode pruchozi bezproblemove a IZS projede vsude taky v pohode. Sem tam se najde nejaky tupec co rozdava listky. Co si myslis ze s tim lidi asi delaji? Chodi zaplatit jen proto ze si koupili auto a nechteji chodit pesky? Libi se mi jak na netu jsou vsichni svati a haji zakony, ale ve skutecnosti skutek utek ( ve vetsine pripadu). Citovat
peugeot09 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Takhle to přece nemůžeš dělat. Teď se na Tebe ostatní lidičkové při své krátkozrakosti spustí jak hejno supů. Nemůžeš mít vlastní názor, to si laskavě pro příště zapamatuj. Jinak vám řeknu, že mě dneska překvapil cyklista jedoucí \"opačně\" v jednosměrce. To je tak, když za zatáčku nevidíte a trochu přišlápnete plyn. Ti lidi nemají vůbec žádnou soudnost. Citovat
OK406 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Jinak vám řeknu, že mě dneska překvapil cyklista jedoucí \"opačně\" v jednosměrce. To je tak, když za zatáčku nevidíte a trochu přišlápnete plyn. Ti lidi nemají vůbec žádnou soudnost. [/rquote] Tak si pomalinku zvykej, že je nová dodatková tabulka, kde může v jednpsměrce cyklista jet v protiměru. pak jsou další. Jinak bych asi neplatil. Co kdyby náhle onemocněl, nebyl doma,služební cesta apod.. Jak dlouho tam byla ta cedule žnačka) že se bude čistit? určitě ji někdo odcizil a pod.. Citovat
Ajdamek Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Bych ten papírek hodil do tříděného odpadu a měl dobrej pocit, že dělám něco pro přírodu Citovat
jozefsv Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Vždycky si říkám, že se najde dost blbců, kteří dobrovolně a bez odmlouvání zaplatí pokutu za mě a ještě z toho budou mít dobrý pocit... nebolo to tak davno ked tu niekto tvrdil ze slusni ludia asi vymreli.ze to hovoris prave ty Citovat
wooody Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 zahodit, odfouk to vítr zatim stěračem, někdo ji ukrad.. dokud to nepřijde doporučeně do vlastních rukou neřešil bych to Citovat
GhostBoxer Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Ono se to má asi takhle, částečně potrestaný už vlastně je, musel si ho jít vyzvednout na odstavné parkoviště. Kdyby MP nebyly ku.vy, tak ti dají lísteček a zaplatil bys třeba 200,- pokuty. Třeba jen převodem. To bych já zaplatil. Ale protože to jsou veledůležití ochránci s komplexy, hned začínají mlet o tisícovkách, podání vysvětlení, bodech atd.. Tak bych se na ně taky vykašlal, i když je to nemorální. Nechci házet všechny MP do jednoho pytle, jsou mezi nimi i slušní, pro které není životní náplň dávat celý den pokuty, ale to jsou výjimky. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Já osobně bych tam zašel a asi bych dostal pokutu.... Při mým štěstí i body.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.