Guest MMMMM Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Psal jsem jedné firmě v zahraničí, která prodává SW a ptal jsem se jestli jsou schopni mi zaslat program na CD. Odpověď zněla takto: We no longer sell the CD Rom. Další odpověď: The CD Rom is no longer available in in the Czech Republic. Trochu mě mate to \"no longer\". Díky Citovat
vix Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Zkus si to přeložit třeba přes seznam.cz (pochopíš) Citovat
AnotherOne Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Psal jsem jedné firmě v zahraničí, která prodává SW a ptal jsem se jestli jsou schopni mi zaslat program na CD. Odpověď zněla takto: We no longer sell the CD Rom. Další odpověď: The CD Rom is no longer available in in the Czech Republic. Trochu mě mate to \"no longer\". Díky CD už nepredávame. CD už nie je v ČR viac dostupné. Citovat
khoobo Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 to by ma teda zaujimalo v akom jazyku si sa ich pytal... si im pisal po cesky a oni ti odpovedali po anglicky, ked nevies co ti odpisali? Citovat
Michael coupé Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 CD Rom již není k dispozici v České republice - doslova ..... jj,jak jsi jim napsal otázku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.