straki007 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 a todle ještě byla malá závadička ono když ti pak přijede japonská kára která má měření tlaku ve spalovacím prostoru za chodu motoru a začně ti to psát porovná tlaků nepřiměřená plasibilita a zkončí to po měsíčním bádáí u řídicí jednotky tak to neni moc srandy takže já se drobnostma moc nezabejvam Docela drobnost menit turbo. Omlouvam se predem. No comment Citovat
MotoMoto Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Auto mám ze servisu doma. Nakonec to byl ventil ovládající klapky přívodu vzduchu do motoru. Chyba byla elektroinstalaci toho ventilu. Jsou tam prý dva okruhy a u jednoho z nich špatně fungovaly díky tomu ventilu klapky. Blíže mi to nebylo popsáno, hlavně že to už jede. Ventil 1.400+600 práce, takže spokojenost. Ještě premýšlím, že by šel ven ten FAP. No tak auto je zaplať pánbůh pojízdné a v pořádku a jezdí, tak je čas řešit to ovzduší. Ale že by bylo nejlepší bykuchat FAP???? To fakt nevím, nevím. Citovat
cambel Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 MotoMoto: ten týpek v Peugeotu mi tedy taky říkal, že to mám nechat být, ale zase bych nerad dojížděl v létě z Chorvatska na nouzový režim nebo nedej bože mě museli odtahovat. Vzhledem k mým neblahým zkušenostem s poruchovostí mého miláčka se snažím všem případným dalším závadám a problémům preventivně předcházet. Citovat
filas1 Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Stav FAP filtru si muzes zjistit pred dovolenou pomoci diagnostiky. Asi bych ho kuchal ven, pokud s nim zacnou problemy. Jinak bych se na to vykaslal. [upravil dne 8.10.10 od filas1] Citovat
Milan+ Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 MotoMoto: ten týpek v Peugeotu mi tedy taky říkal, že to mám nechat být, ale zase bych nerad dojížděl v létě z Chorvatska na nouzový režim nebo nedej bože mě museli odtahovat. Vzhledem k mým neblahým zkušenostem s poruchovostí mého miláčka se snažím všem případným dalším závadám a problémům preventivně předcházet. Já ho nechal kuchnout o víkendu a mohu Ti to jen doporučit,jde to lépe za plynem a do budoucna bez starostí. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 MotoMoto: ten týpek v Peugeotu mi tedy taky říkal, že to mám nechat být, ale zase bych nerad dojížděl v létě z Chorvatska na nouzový režim nebo nedej bože mě museli odtahovat. Vzhledem k mým neblahým zkušenostem s poruchovostí mého miláčka se snažím všem případným dalším závadám a problémům preventivně předcházet. Já ho nechal kuchnout o víkendu a mohu Ti to jen doporučit,jde to lépe za plynem a do budoucna bez starostí. Jasně to už tu někdo říkal, ať to hulí, hlavně že to jede. Co ti je po tom co pak budeme dýchat? Co to je budoucnost bez starostí? Třeba bez starostí jak jednou budou žít tvoje děti? Citovat
Milan+ Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 At Tě tam u vás někdo sveze s odstraněným fapem a koukej se do zrcátka jestli to hulí,je to stále dokola a pokud ho tam chceš mít,tak si ho na svém nech. Citovat
cambel Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 MotoMoto: koukám že jsi z Liberce, tak Ti to může být jedno, máš to k nám přes půl republiky. A už přestaň s těma řečma, začínáš být otravný jako někteří polici s fotovoltaikou, ekoteroristi vraťte se do Rakous za hranice i s transparentama. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 No jasně mě se to předci netýká, já bydůlím daleko tak by mi to mohlo být jedno. Jasně že si dělejte co chcete, ale nechtějte aby mi to bylo fuk. Není mi to fuk a doufám, že trochu odpovědných a rozumných je na světě víc. Jasně že si ho tam nechám. Podle mě to tam patří a má to ta být. Trochu mě to připomíná když jsme jako 15TI LETÍ VYNDÁVALI TLUMIČ Z VÝFUKU PIONÝRA. řVALO TO JAKO BLÁZEN, ALE JEZDILO TO LÍP. a VŠICHNI NÁS proklínali. Citovat
straki007 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Sakra nemichej tady hrusky s jabkama: \"Trochu mě to připomíná když jsme jako 15TI LETÍ VYNDÁVALI TLUMIČ Z VÝFUKU PIONÝRA. řVALO TO JAKO BLÁZEN, ALE JEZDILO TO LÍP. a VŠICHNI NÁS proklínali. \" To te proklinali za hluk.Ja napriklad proklinam vsechny MHD.A ze jich tady vsude jezdi. Taky nejsem extra za to aby se to davalo venku(vid priklad par lidi kterim jsem doporucil to tam nechat ze to funguje) Ale nema asi kazdy tolik penez jako ty. PS: Do pr...e co tady sakra resite takove p.. (nechci to ani napsat) CO JE TADY ZA TEMA????????????????????? Citovat
bajza206 SW Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 kuci já tam FAP nemam origo mam ho tam teda nechat namontovat :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Jo jo. Musiiiiis. Ale sezen si kontakt na MotoMoto. Citovat
cambel Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 Tak jo, k tématu. Ujel jsem od opravy asi 400km a auto jede jak má, takže to byl ten ventil. Taky je potom co se musela vybrousit klika a vyměnit věci kolem o něco tišší a má příjemnější zvukový projev. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.