Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
pokud tam není tak se nedivím že ti to bliká ,řj airbagu pozná že jeden chybí

chcel som tým povedať to že ani v spolujazdccovej nieje bočný airbag a tú som nemenil :nevim

Odesláno

bol som na diagnostike:

funkce bezpecnostneho pasu

funkce airbagu bezpečnostneho pasu

detonator predepinace ridice-rozpojený obvod

myslím že bude zlomený niekde kábel, kde nájdem riadicu jednotku airbagu?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, asi před týdnem mi začala blikat kontrolka bagu. Ale nebliká pořád, ráno jdu k autu, nastartuju a vše jak má být. ale po ohřátí motoru cca na 80 stupnů začne blikat, a bliká celý den, i když pak dojedu dom a večer zkouším tak bliká a ráno zase nebliká tak nevím co s tím ? Měl sem vše rozdělané, prošplíchnul konektory a asi na dva dny byl klid ale včera už zase začala blikat. Myslíte že by to mohla dělat ŘJ ? (Asi před rokem a půl mi to dělalo taky ale to blikala pořád, tak sem dal jinou ŘJ a šlo to v pohodě až do ted) Nevíte někdo co s tím ? Díky

Odesláno
Pod sedačky sem se díval, vše se zdá být ok, konektory už tam nemám, ty dva dráty mám zpajené natvrdo a dráty celkově se zdají být taky ok,

mám to taky zapojený natvrdo, ten konektor je po dlouhé době nespolehlivý, musí to být dobře propájený, jak je to jen nasoplený, tak to taky může zlobit

Odesláno

Za poslední čtyři dny si kontrolka airbagu dělá co chce, někdy bliká hned po nastartování, jindy se ozve až po 20 km, někdy stačí jen zhasnout klíček a hned znova nastartovat a je klid, a někdy zase bliká celej den, tak už nevím co s tím a kde mám hledat závadu. Pod sedačkama sem si nechal dát místo zpájených spojů nové konektory. Nevíte někdo kde by mohla být závada ? (všechny konektory jsem měl rozpojený prošplíchnutý měl sem rozdělanej i ten kroužek ve volantu jestli náhodou neni někde proskříplý ale nebyl, nebo třeba ŘJ bagu ? ale to by pak blikala furt) asi to dopakde tak že vydělám žárovičku v budíkách a bude klid :)

Odesláno

nemáš už třeba slabou baterku? taky to tu pár lidem zlobilo kvuli ní;) jinak znamej autoelektrikář říkal, že jak se rozpojí konektory pod sedačkou, nebo se skrátka přeruší obvod, tak i po o5tovném spojení je chyba stále zapsaná na ř.j. bagu(pak to prý takhle zlobý občas blik občas klid), tudíž přerušení obvodu = reset ř.j. bagu;)

• O 11 let později...
Odesláno
V 20. 9. 2010 at 23:06, martis napsal:

tak uz mam pre teba tu chemu.inak ty by si mal mat aj bocne airbagy podla schemy ich mas. ale podla service box ich nemas :myslim tak neviem,co si mam o tom mysliet

[upravil dne 20/9/10 od martis]

post-26095-14109612848462_thumb.jpg

Muůžu poprosit poslat tohle schema? Ja mam DAM 7792 a vypadá to nejvíc odpovídající realitě.

Díky mooooc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...