Šepleta Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 pokud tam není tak se nedivím že ti to bliká ,řj airbagu pozná že jeden chybí chcel som tým povedať to že ani v spolujazdccovej nieje bočný airbag a tú som nemenil Citovat
Šepleta Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 bol som na diagnostike: funkce bezpecnostneho pasu funkce airbagu bezpečnostneho pasu detonator predepinace ridice-rozpojený obvod myslím že bude zlomený niekde kábel, kde nájdem riadicu jednotku airbagu? Citovat
Chajda Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Zdravím, asi před týdnem mi začala blikat kontrolka bagu. Ale nebliká pořád, ráno jdu k autu, nastartuju a vše jak má být. ale po ohřátí motoru cca na 80 stupnů začne blikat, a bliká celý den, i když pak dojedu dom a večer zkouším tak bliká a ráno zase nebliká tak nevím co s tím ? Měl sem vše rozdělané, prošplíchnul konektory a asi na dva dny byl klid ale včera už zase začala blikat. Myslíte že by to mohla dělat ŘJ ? (Asi před rokem a půl mi to dělalo taky ale to blikala pořád, tak sem dal jinou ŘJ a šlo to v pohodě až do ted) Nevíte někdo co s tím ? Díky Citovat
Chajda Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Pod sedačky sem se díval, vše se zdá být ok, konektory už tam nemám, ty dva dráty mám zpajené natvrdo a dráty celkově se zdají být taky ok, Citovat
JirkaB Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Pod sedačky sem se díval, vše se zdá být ok, konektory už tam nemám, ty dva dráty mám zpajené natvrdo a dráty celkově se zdají být taky ok, mám to taky zapojený natvrdo, ten konektor je po dlouhé době nespolehlivý, musí to být dobře propájený, jak je to jen nasoplený, tak to taky může zlobit Citovat
Chajda Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Tak pájely to v servise v citroenu ale je mi divný že to bliká až když je zahřátej motor na tep. cca 70-80 stupnu. Citovat
zolco Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Skus pozreť konektor riadiacej jednotky,čo je pri rýchlostnej páke. Citovat
Chajda Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Za poslední čtyři dny si kontrolka airbagu dělá co chce, někdy bliká hned po nastartování, jindy se ozve až po 20 km, někdy stačí jen zhasnout klíček a hned znova nastartovat a je klid, a někdy zase bliká celej den, tak už nevím co s tím a kde mám hledat závadu. Pod sedačkama sem si nechal dát místo zpájených spojů nové konektory. Nevíte někdo kde by mohla být závada ? (všechny konektory jsem měl rozpojený prošplíchnutý měl sem rozdělanej i ten kroužek ve volantu jestli náhodou neni někde proskříplý ale nebyl, nebo třeba ŘJ bagu ? ale to by pak blikala furt) asi to dopakde tak že vydělám žárovičku v budíkách a bude klid Citovat
Cardaaa Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 nemáš už třeba slabou baterku? taky to tu pár lidem zlobilo kvuli ní jinak znamej autoelektrikář říkal, že jak se rozpojí konektory pod sedačkou, nebo se skrátka přeruší obvod, tak i po o5tovném spojení je chyba stále zapsaná na ř.j. bagu(pak to prý takhle zlobý občas blik občas klid), tudíž přerušení obvodu = reset ř.j. bagu;) Citovat
jan406 Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 V 20. 9. 2010 at 23:06, martis napsal: tak uz mam pre teba tu chemu.inak ty by si mal mat aj bocne airbagy podla schemy ich mas. ale podla service box ich nemas tak neviem,co si mam o tom mysliet [upravil dne 20/9/10 od martis] Muůžu poprosit poslat tohle schema? Ja mam DAM 7792 a vypadá to nejvíc odpovídající realitě. Díky mooooc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.