daja535 Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 Dobré ráno , chci se zeptat kamarád má 407 sw 2005 2,0 HDi koupenou ojetou , a vyskytl se problém s aretací páčky blnkru , jde tak lehce že při přepnutí z pravého na nulu skočí na levý blnkr , ptal jsem se na origo opravu a díl je komplet pro blinkry i stěrače a cena je cca 12000,- bratru dost že . Je nějaký tip jak to opravit , nobo má někdo doma ležící díl třeba použitý , ale funkční nebo tip na vrakáč ?. Díky Daja Citovat
daja535 Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 Soory ale máš jako na prodej jeden celek který pasuje na tento model a jaká je cena at mluvíme konktétně . díky Citovat
HonzaZ Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 To přeskakování se stává zcela běžně na starších COMech. Mám měněný za nový a mohu říci, že se občas stane, že také překmitne, ale jen blikne doleva. Možná pomoc je rozebrat uložení páčky a trochu (opravdu jenom trochu, jinak by se nevracela automaticky) natáhnout pružinu. Jinak to řešili hoši někde tady na fóru, že páčku podložili molitanovou kostkou. Citovat
daja535 Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 takže rozebrat to lze a tak kuknu když se nepovede bume muset koupit jiné . nějaký obrázek plastového nadkolí a krytu motoru levého předku by jste neměli _ díky Daja Citovat
jofo Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 Jedine to mozes poriesit tak ze rozoberies COM a trosku napruzis tu pruzinku, ale je to len docasne riesenie. za par mesiacov to bude rovnake. Na jednom come v oblasti tej smerovkovej packy bola nieco ako taka oska v ktorej ta packa behala. Do tej osky som nasroboval malicku samorezku a uz to bolo v pohode. Ale bol to neviem ci nie com od delphy. Na dalsich som to uz nenasiel. Tam to bol iny ylisok. Ale ked to rozoberies tak uvidis sam. Citovat
daja535 Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 OK už se těším v pátek to rozeberu a uvidím .díky Daja Citovat
rollroll Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tak jsem dnes rozebral ten krám a myslel jsem že to bude hračka. Napružení pružinky (mírně) sice docela pomůže ale podle mě je hlavní problém opotřebované, vychozené protilehlé strany (součást zadního deklíčku) ve které napruženej kolíček běhá. Kdyby se tak ten deklík dal koupit zvlášť, to by jsme zase ušetřily peněz. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Nebolo by foto? Čo tak nahradiť tie kolíčky napr. skrutkou? Citovat
David1400 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 takže rozebrat to lze a tak kuknu když se nepovede bume muset koupit jiné . nějaký obrázek plastového nadkolí a krytu motoru levého předku by jste neměli _ díky Daja tady je obrázek nadkolí, našel jsem jen pravého... Citovat
rollroll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Nebolo by foto? Čo tak nahradiť tie kolíčky napr. skrutkou? Kolíček je v pohodě, skrutka by jenom vymlela to uložení ve kterém ten kolík jezdí. Chtělo by to ten zadní deklík novej, to je celý problém. Poznáš to tak, že kdyš přitáhneš páčku k sobě a zapneš dálkový svetla... držíš dálkový a zároveň přepínáš na blinkry tak to chodí normálně jako nové. Měl jsem to dnes zase rozebraný (už to dělám poslepu) protože se mi páčka z jedné strany nevracela. Závěrem - doporučuji opravovat, ale pro jistotu mít v kapse prachy na novej Citovat
AnotherOne Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Tak potom opačne, možno by sa dalo na tie drážky niečo pripevniť. Kedysi som si takto opravil spojkový spínač. Bol vybehaný kolík, ktorý stláča pedál. Pripevnil som naň kúsok pliešku a funguje dodnes. Citovat
Jurko Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupil jsem na Aukru všechny čtyři páčky i se středem,tak to je nechám ve skříni,teda tempomat jsem už prodal tady na foru,blinkry mi už taky začínají blbnoul,ale jenom do prava to problikne,do leva to nedělá Citovat
rollroll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Opravdu ne, dlouho jsem přemýšlel jak s tím vyjebat a nic, co by vydrželo, mě nenapadlo. Musel bys to vidět, špatně se to vysvětluje. Ta drážka není rovná, je ve 4řech úhlech a v každém úhlu je taková prohlubeň, nebo jak bych to řek, do které kolík zapadne (mezipoloha jak to cvaká) Spíš tak někde zjistit, zda se nedá koupit ten deklík jako náhradní díl. 4 šroubky práce na 15 minut a je to. Citovat
rollroll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupil jsem na Aukru všechny čtyři páčky i se středem,tak to je nechám ve skříni,teda tempomat jsem už prodal tady na foru,blinkry mi už taky začínají blbnoul,ale jenom do prava to problikne,do leva to nedělá A kdy jsi to koupil, taky jsem se tam díval a nic Citovat
Jurko Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupil jsem to loni na podzim,částku nebudu říkat,ať nejdete do vývrtky Citovat
rollroll Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 koupil jsem to loni na podzim,částku nebudu říkat,ať nejdete do vývrtky A tak to my by jsme se zase pokroutili, s cizího krev neteče. Tak kolik? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.