Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?  

7 hlasů

1. 1. Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?

• Ano, chtěl bych 508ku
      88
    • Ne, nechci 508 ani náhodou
      29

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem poprve viděl 508 tak jsem si jí zamiloval.

Peugeot se vydal novým směrem. Zadní část připomíná styl německých automobilek,který Peugeotu sluší.

Oceňuji spíše SW jako rodinné auto. Škoda, že o něm mohu jenom snít.

Mrzí mě pouze úzký výběr barev karoserie.

Jinak je to fakt skvěle odvedená práce návrhářů.:super

[upravil dne 21/2/11 23:37 Lví-ček]

Odesláno

Musím uznat , že od dob 405tky se Peugeotu (zatím) dle mého názoru povedlo opět konečně pořádký auto!!! Čas prověří, ale narozdíl od jiných bych o ní i klidně uvažoval, ale cenově je zatím dost mimo, uvidíme, co za pár let ojetý bořky ... :aut:D:D

Ale je fakt, že to vlastně pro nás bude asi malý ... :roll

Odesláno

Paci sa mi ale nie je to podla mna take delo ako svojho casu 407ma. Trochu ma sklamalo ze nie je 3.0HDi. Ale ako som pozeral cennik tak asi by to bolo aj tak mimo moj dosah. Mimochodom ked som dal konfigurator na pezotackej strane tak auto s priblizne tym co mam vo svojej 407 by vychadzalo na €32tis. A to bez xenonov. Motor ten isty. Takze musim konstatovat ze nova 508 by mi nedala nic naviac proti mojej 407 ba naopak a stalo by ma to milion.

Takze asi klasika, ked uz tak ojazdeny za dva-tri roky. Aj to bude ale na zamyslenie, kupit prvotinu. Kto vie kolko much zas budu vychytavat. Ale koniec koncov mame forum tak co. :super

Odesláno

nepáči sa mi vôbec...taká všedná až nijaká....keby som končil so 407-ou tak sa určite poobzerám po niečom inom.....taký štýl, že \"my už budeme dobrí-žiadna extravagancia\"

• O 5 týdnů později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Bol som v Polsku pozvany na ukazku 508, tak som to vyuzil a zasoferoval som si 2.0HDi (140koni). Pekne, tiche auto. Fakt vydarene. Ale ked som potom sadol do mojej 407ky, tak som sa na vodicovom mieste citil ovela pohodlnejsie, a takisto mi na 508 chybal ten dlhy predok palubnej dosky ku celnemu sklu. Vedel by som si ale predstavit (ak by som bol az tak solventny :D ) prejst na 508. Ale este si radsej pockam co ponukne Kia Optima. Hlavne motor, podvozok a cenu.

Tu je prve porovnanie:

http://www.auto.cz/kia-optima-vs-peugeot-508-52543

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zahlasoval som ANO a aj si jednu 508nu objednal vo verzii SW GT, no kedze sa to v japonsku posralo tak mi predajca potvrdil ze auto pojde az do novembrovej vyroby tak kumne sa dostane mozno az \"pod stromcek\". je mi z toho nanic :( lebo povodna dohoda a objenavka znela na najneskor do polky augusta a teraz mozem cakat este pol roka kym ho budem mat. Dufam ze ma nezlincujete ale zacal som uvazovat nad inou znackou az tak velmi ma to sklamalo :( vy co navrhujete?

Odesláno

Ahoj Asho69. Ak chceš vedieť môj názor, tak ja by som počkal. Viem, že sa na neho veľmi tešíš a tá dlhá dodacia doba, Ťa veľmi sklamala, ale to nebola ničia vina, tie udalosti v Japonsku zapríčinili výpadok výroby vo veľa automobilkách. Tých niekoľko mesiacov ubehne veľmi rýchlo a Ty sa onedlho budeš voziť vo vysnívanom aute. :super

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Jo, chtěl bych 508, líbí se mi, jel jsem v ní a bylo to super. Jenže budu potřebovat vozit 3 děti na zadních sedačkách a to se bohužel v 508 nedá. 5008 mi zase moc nesedla při projížďce a tak to nakonec asi bude 308SW.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...