Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ahoj, no co k tomu dodat...... hazi mi to mezi 70-100, geometrie by mela byt ok, ale predpokladam spis homokineticky sroub, neb to skube jen pri zatahu, pri normalni jizde a brzde je vse ok........ dalsi vec, co se dnes milostive pridala je ta, ze pri pridani plynu slysim syceni z predni casti auta a po lehkem pruzkumu to vidim na katalyzator nebo predni tlumic vyfuku, nebo trubku nekde tam..... oazkou zustava, jestlivymenit poloosu nebo ne, coz je ranec, vyfuk a tlumice nejsou tak dulezite ale i tak, mam dat bosal?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 protoze jsem to napsal mozna jako blb, tak doplnujici otazky jsou vitany Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 mel jsem ten samej problem u 306ky a opravdu jsem mel v haji kloub poloosy ato syceni jsem mel taky bohuzel a byl to fouknutej tesnici krouzek mezi svodama a dalsi casti vyfuku :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ahoj kubo, kloub predpokladam, kluci uz mi k tomu rekli sve, snad se najde jen kloub a ne cela polosa, ale to foukane jde dle meho pres predni tlumic, ten nastava otazka, varit, nebo udelat komplet cele pres stred a ke koncakum z nerezu??? Citovat
Ferry Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 nema 2.2 pruzenej vlnovec ? ten by mohl foukat Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 abych rekl pravdu, nevim o co jde Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 no snad bude stacit jen kloub rika se ze vetsinou odchazi jenom ty klouby no :-) ja jsem taky myslel ze mi to fouka nekde pred prednim tlumicem nebo tak nekde kdyz jsem otevrel dvere tak mi prislo ze to jde primo pod autem ale nakonec to byl ten tesnici krouzek ja mam delanej komplet vyfuk od svodu 60mm trubkou az po zadni tlumic od Bosalu a melo by to vydrzet nejakej ten rok snad ale prece jenom no nerez je nerez Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ferry: nedavali vlnovec jenom na HDIcka? Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ja tam mam trubu 65 mm od zacatku do konce dnes ada slapala na plyn a fucelo to pod motorem zepredu, coz bylo znatelne i z kabiny v aute pri 130 km/h, takze tesnici krouzek viz Kuba, nebo tlumic, a dalsi kraviny, kazdopadne doufam, ze to dotahnu z vyplaty, protoze jinak jsem v cudu.... Citovat
martis Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 kubik ja mam 2.0 a mam tiez vlnovec musel som ho menit lebo uz bol pretrhnuty ale uz si nepametam co to robilo.bud sical,alebo triaslo vyfuk fakt uz neviem,ono uvidis ked na neho pozries a uvidis tu sietku ako keby roztrhnutu(to bol moj pripad). Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 ted koukam ty jsi z prahy tyjo ze jsem te jeste nepotkal Citovat
Ferry Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 jak jsem rikal, nejen na HDi ale i u 2,2 je vlnovec (takova pruzna pletena cast vyfuku) viz obrazek Ten tesnici krouzek tam asi neni, zda se, ze je to jen na prirubu sesroubovane svorkou (muze byt zrezla i ta svorka) [upravil dne 12/9/10 od Ferry] Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 auto porad tahne jako svina,elektronika nic nehazim jen syci pri pridani plynu a o o o o o o o tom to je.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 kubik: asi nestihas Ferry: diky za nakres, ale nedokazu se v nem orentovat, predpokldam spis prdly predni cast vyfuku, fuci to pod mtorem.... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 no myslim ze bych se chvilku drzel :D Citovat
Ferry Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 to Scratch, ten vlnovec je prave hned za svodama u motoru, vzhledem k tomu, ze je to pleteny z dratu, tak casem se vibracema a korozi rozvolni a muze zacit foukat pro predstavu jak to vypada : http://www.google.cz/images?q=vlnovec%20v%C3%BDfuku&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&safe=images&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=cs&tab=wi&biw=1028&bih=826 [upravil dne 12/9/10 od Ferry] Citovat
Medvěd Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 S prasklým vlnovcem jsem jezdil skoro rok a až na to syčení (a zápach v autě při poskakování v kolonách) se nic zvláštního nedělo. Výměna nestála zas tak moc - několik modrých papírků to určitě spravilo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 to Scratch, ten vlnovec je prave hned za svodama u motoru, vzhledem k tomu, ze je to pleteny z dratu, tak casem se vibracema a korozi rozvolni a muze zacit foukat muzes to nejak zjistit? Pochopitelne za provizi , co s tim, nez to odvezu tam kde me oskubaji??? Citovat
Ferry Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 dej to do Spei na Proseku, mame tam i klubovou slevu a jsou tam solidni, vezmou te i na dilnu pod zvedak, aby s tebou konzultovali opravu. Bohuzel tenhle tyden jsem v casovem deficitu, v Pze budu asi jen ve stredu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.