Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Hmm ja fakt nemam coupe :D

No to je fakt, ja vlastne vzadu stejne nic stelovat nemuzu .. Takze to bude mene nez za 700,-

Odesláno

Stibto : pokud budeš chtít to domluvit tak napis SZ je to na jižnáku... a tebe zajíma jen předek takže to bude mín jak 1000,- pokud už máš domluveno nic se neděje ale dát někomu za to 3000,-za auto to fakt neee :bojim

Odesláno

Asi uz to nebudu menit domluvil mi to Ozzy1 tak nechci byt za blba nebo nevdecnika :) Udelam si maly vyletik ke Kolinu na osobni doporuceni :)

Ale diky.

A k tem 3.000 by Kopecky&Partners - ani naahodou, kdyz budu chtit investovat do auta 3K koupim tlumice nebo snizene pruziny :papa:D

Odesláno

Dnes zarezervovany 4ks zimnich pneu Sava Eskimo S3 v AutoKelly. Puvodni cena 1271,- s DPH, vysledna 1080,- :)

Odesláno

Doufam ze budou OK cetl jsem na ne dcl pozitivni ohlasy :papa

Odesláno

Jasný, to já taky. Ale známej koupil pře lety nějaký supermarketový a na prvním obrubníku prorazil gumu :D

Ať slouží, cenovka dobrá :)

Odesláno

Supermarketove gumy mi na auto nesmeji to radeji budu jezdit cely rok na starych sjetych \"nesupermarketovych\" :cool:

Ono ale v kazdem pripade pujde o zlepseni, si vzpomen, na cem jsem jezdil pres zimu predtim :blicismajlik

Odesláno

Savy Eskima S2 jsem měl. Sjel jsem je za tři zimy. Dobře hrabali, ale rychle se sjížděly. V loni před zimou jsem koupil Polarisky 3 a nemůžu říct na ně křivé slovo. :)

Odesláno

Táák .. už jsem dlouho nic neřešil s našimi kamarády co mají pomáhat a chránit tak mi teď 2x v průběhu 7 dní dali lísteček za stěrač.

Poprvé minulou středu na Stodůlkách (Praha) v místě kde značka o zákazu zastavení byla umístěna na konci jednosměrky tzn úplně na druhé straně, než by měla být + žlutá čára u obrubníku prakticky neviditelná. A nadto (a to byl hlavní důvod zaparkování) jsem spěchal na pracovní pohovor.

Podruhé dnes na veřejném parkovišti na Chodově (Praha), jsou tam celkem 3 ale i tak se (po 09:00 ráno) stává že místo prostě není a tak platí nepsané pravidlo že nově přijíždějící parkují kolmo k již zaparkovaným autům. Snažím se vždy tak, abych nikoho neblokoval, nicméně dnes jsem asi narazil na neumětela, co vyjet neumí, tak zavolal strážníky. Naštěstí mi auto neodtáhli jen dali lístek.

No .. zase bude co vysvětlovat - a to hned na 2 služebnách po sobě :myslim:roll

[upravil dne 1/10/12 20:52 od Stibto]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...