Charlie 1 Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Vstriky to nebudou, rampa začíná habrovat,pak už to pojede jen na 3hrnce,diagnostika nic nepíše i když to Bubla na 3hrnce osobně zkušenou u me...u obou aut rampy odešly v rozmezí 150000-160000km....
Roman Bazi Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Pokud byl palivový filtr měněn, tak bych ho nechal. Poslat Ti to není problém, to je to nejmenší. Až pojedu z práce, kouknu se v garáži, jestli tam je, nebo jsem ji vyhodil.
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Hm 306 má přes 260 tisíc namotáno tak to je dobrý že to odešlo až teď Nebo odchází ... Spíš by mě zajímalo, zda na to mohlo mít vliv to "špatné" palivo co jsme natankovali před 2 měsíci, nebo je to jen náhoda a já si to spojil ... A propos - Service Box :
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Citroeny.eu hledání dle OEM : http://www.citroeny.eu/hledat.html?search=5970+A8 Badisak hledání dle OEM : https://eshop.autorozvody.cz/cz/dir/1-1/1/1/5970[spc]A8 Auto Kelly vůbec, tam to začíná od 1.700 za to samé ... Holt na tohle Kellyna dobrá není (cenově, dostupností samozřejmě ano) Tak kterou vzít pokud bych nějakou chtěl objednat ?
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 (upraveno) jenom k tomu paliv. filtru--když jsi vyměnil svíčky, tak palivák uděláš levou zadní , drží ho plastový pásek a z obou stran po hadičce, zmáčkneš pojistku na koncovce hadice a stáhneš z nátrubku na filtru, to samé na druhé straně filtru a dáš nový filtr, opravdu velmi jednoduché, po rozpojení hadic poteče trochu benzín, takže nedělat s cigaretou v puse atd. Upraveno 29. prosinec 2017 uživatelem ozzy56 radim.1008 ohodnotil 1
Charlie 1 Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Je to jen shoda náhod s tím benzinem,me se to stalo,vždy 7km od domu,tak jsem na 3valce dojel,ale hrůza,auto nemělo sílu,klepalo se hrůza... Vzal bych tu která stoji normálně a ma nejdelší záruku at je to číňan nebo Bosch stejně se výsypou a vydrží 1/3co originál...
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 @ozzy56 Děkuji za důvěru, problém trochu je, že i když mám samozřejmě zvedák i nájezdy přecejen je k tomu paliváku trochu blbej přístup a když jsem pod tím tuším na jaře ležel a koukal, jak to vyměnit odradila mě právě ta manipulace s tím a nechal jsem to na servisákovi Jinak tu teorii jak to vyměnit, co odpojit atd. tu mám zmáknutou, naštěstí.
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 (upraveno) S hubou plnou benzinu jsem to taky dělal. Bez zvednutí auta už nikdy. Upraveno 29. prosinec 2017 uživatelem MilanF1
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Hele tohle mi přijde jak kdyby dělala klapka, přesněji krokáč, že takto lítají otáčky.. když nohou podržíš plyn na nějakých otáčkách, tak drží nebo lítá? Jinak se podívej jeslti máš na rampě šedej nebo černej konektor pokud bude sedět barva konektoru, tak můžeme zkusit mojí lištu
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 ChouLu : Šedivý konektor. Když sešlápnu plyn otáčky drží. Krokový motorek mě taky napadl, už na začátku.
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 no tak to je krokáč kdyby ti vynechávala rampa, tak ti neudrží otáčky ani při plynu Ideální vyndat, zkusit vyčistit a zase složit. Někdy pomůže, někdy ne
Guest StibTo Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Uff, tak krokač jsem teda ještě nevymontovával Na co si musím dát u toho pozor ?
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 odpoj baterku, odpoj konektor a povol ty 2 torxy a vytáhni krokáč ven já ho vždy namočil do technického benzínu, nebo ředidla, vymáchal pořádně, nechal uschnout a namontoval zpět Pokud si ale nikdy nečistil klapku vč. komory pro krokáč, tak vyndej celou klapku a vyčisti jí Postup zase odpojit baterku a rozebírat
Roman Bazi Odesláno 31. prosinec 2017 Odesláno 31. prosinec 2017 Tome, tak bohužel zapalovací rampu už jsem vyhodil. Vím, že jsem ji před dvěma týdny držel v ruce, a říkal si, že ji vyhodím, ale nevěděl jsem, jestli jsem to opravdu udělal, nebo ji zas vrátil do skříně.
Guest StibTo Odesláno 31. prosinec 2017 Odesláno 31. prosinec 2017 V pohodě Romane, i tak díky za ochotu ! Asi zkusím ještě rozebrat a vyčistit ten krokový motorek a když to k ničemu nebude koupí se zapalovací rampa
Charlie 1 Odesláno 31. prosinec 2017 Odesláno 31. prosinec 2017 když máš to členství v autokelly tak ji tam kup,vyzkoušej a pak ji vrat když to nebude rampou.... u nás to takhle dělá vícerto servisů,když neví co způsobuje problém...
Roman Bazi Odesláno 1. leden 2018 Odesláno 1. leden 2018 Nemáš zaš , Tome, chtěl jsem pomoci. S tím vrácením lišty v AK - u servisů to jde, můj mechanik to také tak dělá, ale nevím, jestli to projde u soukromníka.
Charlie 1 Odesláno 1. leden 2018 Odesláno 1. leden 2018 projde,řekne že mu tam nepasuje ,že má jinou a vezmou zpět...
Recommended Posts