Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Vstriky to nebudou, rampa začíná habrovat,pak už to pojede jen na 3hrnce,diagnostika nic nepíše i když to Bubla na 3hrnce osobně zkušenou u me...u obou aut rampy odešly v rozmezí 150000-160000km....

Odesláno

Pokud byl palivový filtr měněn, tak bych ho nechal.

Poslat Ti to není problém, to je to nejmenší. Až pojedu z práce, kouknu se v garáži, jestli tam je, nebo jsem ji vyhodil.

Odesláno

Hm 306 má přes 260 tisíc namotáno tak to je dobrý že to odešlo až teď :)  Nebo odchází ... Spíš by mě zajímalo, zda na to mohlo mít vliv to "špatné" palivo co jsme natankovali před 2 měsíci, nebo je to jen náhoda a já si to spojil ...

A propos - Service Box :

5a46186c4616d_Beznzvu.thumb.png.ec44407536da6a1c009d8736b6536632.png

Odesláno (upraveno)

jenom k tomu paliv. filtru--když jsi vyměnil svíčky, tak palivák uděláš levou zadní :), drží ho plastový pásek a z obou stran po hadičce, zmáčkneš pojistku na koncovce hadice a stáhneš z nátrubku na filtru, to samé na druhé straně filtru a dáš nový filtr, opravdu velmi jednoduché, po rozpojení hadic poteče trochu benzín, takže nedělat s cigaretou v puse atd. :papa

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Je to jen shoda náhod s tím benzinem,me se to stalo,vždy 7km od domu,tak jsem na 3valce dojel,ale hrůza,auto nemělo sílu,klepalo se hrůza...

Vzal bych tu která stoji normálně a ma nejdelší záruku at je to číňan nebo Bosch stejně se výsypou a vydrží 1/3co originál...

Odesláno

@ozzy56  Děkuji za důvěru, problém trochu je, že i když mám samozřejmě zvedák i nájezdy přecejen je k tomu paliváku trochu blbej přístup a když jsem pod tím tuším na jaře ležel a koukal, jak to vyměnit odradila mě právě ta manipulace s tím a nechal jsem to na servisákovi :)  Jinak tu teorii jak to vyměnit, co odpojit atd. tu mám zmáknutou, naštěstí.

Odesláno (upraveno)

S hubou plnou benzinu jsem to taky dělal.

Bez zvednutí auta už nikdy. :D 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Hele tohle mi přijde jak kdyby dělala klapka, přesněji krokáč, že takto lítají otáčky.. když nohou podržíš plyn na nějakých otáčkách, tak drží nebo lítá? ;) 

Jinak se podívej jeslti máš na rampě šedej nebo černej konektor ;) pokud bude sedět barva konektoru, tak můžeme zkusit mojí lištu ;) 

Odesláno

ChouLu : Šedivý konektor. Když sešlápnu plyn otáčky drží. Krokový motorek mě taky napadl, už na začátku.

Odesláno

no tak to je krokáč ;) kdyby ti vynechávala rampa, tak ti neudrží otáčky ani při plynu ;) 

Ideální vyndat, zkusit vyčistit a zase složit. Někdy pomůže, někdy ne ;) 

Odesláno

Uff, tak krokač jsem teda ještě nevymontovával :) Na co si musím dát u toho pozor ?

Odesláno

odpoj baterku, odpoj konektor a povol ty 2 torxy a vytáhni krokáč ven :) já ho vždy namočil do technického benzínu, nebo ředidla, vymáchal pořádně, nechal uschnout a namontoval zpět ;) Pokud si ale nikdy nečistil klapku vč. komory pro krokáč, tak vyndej celou klapku a vyčisti jí ;) Postup zase odpojit baterku a rozebírat

Odesláno

Tome, tak bohužel zapalovací rampu už jsem vyhodil. Vím, že jsem ji před dvěma týdny držel v ruce, a říkal si, že ji vyhodím, ale nevěděl jsem, jestli jsem to opravdu udělal, nebo ji zas vrátil do skříně. 

Odesláno

V pohodě Romane, i tak díky za ochotu ! Asi zkusím ještě rozebrat a vyčistit ten krokový motorek a když to k ničemu nebude koupí se zapalovací rampa :)

Odesláno

když máš to členství v autokelly tak ji tam kup,vyzkoušej a pak ji vrat když to nebude rampou....;)

u nás to takhle dělá vícerto servisů,když neví co způsobuje problém...

Odesláno

Nemáš zaš , Tome, chtěl jsem pomoci.

S tím vrácením lišty v AK - u servisů to jde, můj mechanik to také tak dělá, ale nevím, jestli to projde u soukromníka.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...