Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Stahovačka se ti hodí, ne? Však ti padalo sklo, pokud se nemýlím. :myslim

Gratulace, že se to povedlo v barvě ... jenom to máš asi ze staršího modelu, protože má oranžový blinkr. :D

Odesláno

sklo už nespadlo tak dva roky :) kupodivu jedna z věcí co se opravily tak nějak samy ... jj je to rok 99 prej no tak snad to bude sedět mno

Odesláno

jj fakt zprdeleklika to říkám :) takové \"štěstí v neštěstí\"

Odesláno

Já bych se ale i přesto podíval na ten díl, co ti dělal neplechu (pokud nemáš nový a proto to nepadá). A zvážil bych ponechat vnitřnosti v \"nových\" dveřích.

Dveře jsou MKIII, protože mají úzkou lištu v barvě. Ten blatník je divný, protože se mi zdá, že na něm byla úzká lišta, ovšem blinkr je oranžový a model MKIII měl bílý. Samozřejmě to může být rok 99 a jakýsi mezityp /jeden člen na klubu tu má takové podivné auto :D/

Nicméně pasovat to bude, s tím absolutně nebude problém. Dokonce dveře z modelu MKI by ti tam šly. ;)

Odesláno

Já myslím Milane že tam byl problém s tím vodícím čepem na té stahovačce mno a když se tam před 2 lety dával nový musel jsem to pořádně namazat abych to tam vůbec dostal ... a pak to prostě asi sklouzávalo. Mazivo časem vyschlo a tak už je pokoj. Samozřejmě to ale zvážím

Odesláno

Pokud máš nový, pak je to jenom čistě na tobě ... asi bych nechal ten nový, který funguje, prootože u těchto koupených dveří to může zase brzy padat ...

Odesláno

Tomu říkám Tome klika. ;) Ad. blinkr, třeba se někomu líbil právě oranžový. Dle lišt to bude pasovat a barva, až to dáš na auto, bude ve stejným odstínu. :myslim

Odesláno

radim.1008 : no tak mělo by to být to samé tobě se zdá ten odstín jiný ?

Odesláno

poldiss : a už jsi aspoň pořešil tu nakoplou zadní nápravu ?

Odesláno

vůbec jsem to zatím neřešil, byl jsem rád, že jsem s tím moh jezdit :) a když se podíváš s čím jsem skončil, tak je náprava teď silně vedlejší :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...