Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj lidi prosim vas,na palubnim pc my to pri nastartovani nahlasi hlasku z tojuhelnikem a vnem vykricnik,,a napis /krftstoffstand niedrig/ nevite co to je???a jeste jedna vec nejde my z klopit venkovni zrcadka taky nevim cim byto mohlo byt,406 v6 rv1999 dik moc

Odesláno

Nízká hladina paliva /kraftstoffstand niedrig/ Nemáš zasratú nádrž nejakým bordelom alebo filter?

Keď nie,tak podla mňa bude palivové čerpadlo KO!Nevie natlačiť tolko benzinu.Pozri sa najprv na nádrž.

Odesláno

no filtr novej,ale pravda je ze mam tet malo benzinu sviti kontrolka,ale ukazuje my pc dojest 80km, kdys sem menil palyvovej filtr musi seto nekde v pc vymazat?to hlaseni?

Odesláno

Tahle hláška se objeví vždy před nastartováním pokud svítí hladový oko.

Osobně bych němčinu na displeji nesnesl a přepl bych to do angličtiny. To by psalo jako u mě \"FUEL LEVEL LOW\" :D

Kostička s klíčkem je na přístrojovce že? To je imobilizér. Pokud zůstane svítit tak nenastartuješ. Nejspíš začíná zlobit čtečka čipu v klíči co je na spínačce.

Odesláno

Da!Pod zadným sedadlom z pravej strany maš jeden čierný plastový otvor cca 15 cm kruh daj ho dole,a pod nim máš nádrž.je tam plechová poistka,tú treba skrútiť dole,a odpojiť kábel a hadice.

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: rgf

taky me zajima ,proc se my obcas rosviti kontrolka takova kosticka z klicem nevim co toje dik

mas odblokovane central ktore otvara auto klucom na dialku . musis ist na dia , aby ti to znova zablokoval a nastavil na jeden alebo dva kluce ktore pouzivas..

Odesláno

To s centrálem nemá nic společného. Klíč k centrálu přihlásíš bez diagnostiky spárováním, ale diagnostiku potřebuješ na přihlášení čipu v klíči pro imobilizér. Pokud ta kontrolka svítí tak je někde problém na imobilizéru.

Odesláno

mě také vyhodilo nekdy kontolku klíčku a nápis na palubním displayi \"immobilizer fault\". vyměnil jsem příjimač imobilizéru (kroužek kolem spínaci skřínky) a ted v poho. ale mne nastartovalo pořád

Odesláno

ja sem se stim sral nedavno. Tez zlobil ten transponder. Ale tam sa nema co pokazit. Je to len obycajna civka. Tak sem to demontoval, skontroloval a nasadil naspatek. Chyba bola hlavne v tem, ze sem nemal spinacku pevne prisrubovanu tym torxem, a potom ten transponder nebol vycentrovany v strede, a preto nekedy nechcel citat kody....

[upravil dne 5/9/10 foxo]

post-0-14109612633703_thumb.jpg

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

To s centrálem nemá nic společného. Klíč k centrálu přihlásíš bez diagnostiky spárováním, ale diagnostiku potřebuješ na přihlášení čipu v klíči pro imobilizér. Pokud ta kontrolka svítí tak je někde problém na imobilizéru.

jo jo myslel som imobilizer . na dia mi to zmazal a nastavil na 2 kluce ktore pouzivam..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...