rgf Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 ahoj lidi prosim vas,na palubnim pc my to pri nastartovani nahlasi hlasku z tojuhelnikem a vnem vykricnik,,a napis /krftstoffstand niedrig/ nevite co to je???a jeste jedna vec nejde my z klopit venkovni zrcadka taky nevim cim byto mohlo byt,406 v6 rv1999 dik moc Citovat
rgf Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 taky me zajima ,proc se my obcas rosviti kontrolka takova kosticka z klicem nevim co toje dik Citovat
zolco Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Nízká hladina paliva /kraftstoffstand niedrig/ Nemáš zasratú nádrž nejakým bordelom alebo filter? Keď nie,tak podla mňa bude palivové čerpadlo KO!Nevie natlačiť tolko benzinu.Pozri sa najprv na nádrž. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Skôr by som povedal problém s plavákom. Citovat
rgf Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 no filtr novej,ale pravda je ze mam tet malo benzinu sviti kontrolka,ale ukazuje my pc dojest 80km, kdys sem menil palyvovej filtr musi seto nekde v pc vymazat?to hlaseni? Citovat
rgf Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 a kdybi byla zasrana nadrz jak seto da vicistit?dik Citovat
Dave_k Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Tahle hláška se objeví vždy před nastartováním pokud svítí hladový oko. Osobně bych němčinu na displeji nesnesl a přepl bych to do angličtiny. To by psalo jako u mě \"FUEL LEVEL LOW\" Kostička s klíčkem je na přístrojovce že? To je imobilizér. Pokud zůstane svítit tak nenastartuješ. Nejspíš začíná zlobit čtečka čipu v klíči co je na spínačce. Citovat
zolco Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Da!Pod zadným sedadlom z pravej strany maš jeden čierný plastový otvor cca 15 cm kruh daj ho dole,a pod nim máš nádrž.je tam plechová poistka,tú treba skrútiť dole,a odpojiť kábel a hadice. Citovat
Driver Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Než se začneš hrabat někde v čerpadle apod tak nejdří natankuj a uvidíš, možná bude po problému Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: rgf taky me zajima ,proc se my obcas rosviti kontrolka takova kosticka z klicem nevim co toje dik mas odblokovane central ktore otvara auto klucom na dialku . musis ist na dia , aby ti to znova zablokoval a nastavil na jeden alebo dva kluce ktore pouzivas.. Citovat
Dave_k Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 To s centrálem nemá nic společného. Klíč k centrálu přihlásíš bez diagnostiky spárováním, ale diagnostiku potřebuješ na přihlášení čipu v klíči pro imobilizér. Pokud ta kontrolka svítí tak je někde problém na imobilizéru. Citovat
Ericce Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 mě také vyhodilo nekdy kontolku klíčku a nápis na palubním displayi \"immobilizer fault\". vyměnil jsem příjimač imobilizéru (kroužek kolem spínaci skřínky) a ted v poho. ale mne nastartovalo pořád Citovat
foxo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 ja sem se stim sral nedavno. Tez zlobil ten transponder. Ale tam sa nema co pokazit. Je to len obycajna civka. Tak sem to demontoval, skontroloval a nasadil naspatek. Chyba bola hlavne v tem, ze sem nemal spinacku pevne prisrubovanu tym torxem, a potom ten transponder nebol vycentrovany v strede, a preto nekedy nechcel citat kody.... [upravil dne 5/9/10 foxo] Citovat
foxo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 no a samotny transponder... [upravil dne 5/9/10 foxo] Citovat
Ericce Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 jj to je von. no mne ostal z dílu z anglána tak jsem ho skusil prohodit a je to už ok Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: Dave_k To s centrálem nemá nic společného. Klíč k centrálu přihlásíš bez diagnostiky spárováním, ale diagnostiku potřebuješ na přihlášení čipu v klíči pro imobilizér. Pokud ta kontrolka svítí tak je někde problém na imobilizéru. jo jo myslel som imobilizer . na dia mi to zmazal a nastavil na 2 kluce ktore pouzivam.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.