Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
loni jsem 16 foukal na 2,6 a silně se mi ojely prostředky, tak letos mám 2,2 a uvidím. Letní 17 jsou na autě doporučený 2,6 až 3,0 tak i podle toho bych řekl že vyšší profil na 16 by měl stačit míň foukat

to jezdíš sám a nic nevozíš?? Nemáš špatnej měřák ? 2,2 se mi zdá hodně málo, ale záleží jaký máš pneu já foukám 2,8 a zatim ok.

Odesláno

klasiku 215/55R16 a předek se vprostředku sjel tak, že bych je po další zimě musel vyhodit, proto jsem ubral tlak. Na jízdě nic poznat není. V pneuservisu mi potvrdili, že 15 cca 2 - 2,2 16 2,2 - 2,4 a 17 2,6 - 3,0

záleží na výšce profilu a zátěži

Odesláno

No vidím, že se rozchází, na kolik foukat. Zatím nechám ve předu 2,8, vzadu 2,6 :-) uvidím, jak budou gumy vypadat za 5 tis km a pak to budu řešit.

Taky budu muset přidat fotku, jen jak to osněžilo, tak le autí takové olezlé :-). Budu to muset ještě umejt, než začne mrznout.

Odesláno

Mi zase v pneuservisu chtěli na plechy dát šrouby z litých kol. Že prý podle katalogu tam žádné šrouby nemají předepsané, takže tam patří ty z těch liťáků. Jenže ony strašně vyčuhovaly, tak jsem ho musel přesvědčit, ať mi tam dá šrouby nové. Napasovali jsme M12x1,25x26 a jsou v pohodě. A určitě měly kužel.

Odesláno

Trochu mně připadá nepochopitelné, když někdo koupí auto za 0,5 mega, připlatí si za hromadu nepodstatných věcí a potom jsou pro něho drahé originální šrouby na kola (na kterých závisí bezpečnost) od Peugeota. Nechci tvrdit, že je to něco divného, ale asi mám jiné priority. Hlavně vybírejte správně. Na plechy opravdu šrouby z liťáků s plochou hlavou nepatří. A jestli jsou s kulovou nebo kuželovou hlavou záleží na výrobci disků.

Odesláno

No,ony srouby z origo litaku nejsou ploche,maji normalni konus,na plechy normalne sedi,ale jak uz nekdo tady psal,zustanou na nich volne podlozky.jezdil jsem takhle na plechach asi tyden nez jsem koupil zimni alu.rezervu taky montujeme na origo srouby;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...