Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tahle tyč je stavitelná. Tyhle dvě italské značky mi byly vždy nabízeny vedle sebe. Takže minimálně v mém případě došlo k přímé konkurenci. V případě rozpěrné tyče pro 406tku, mne jen těší že jedna z nejzajímavějších nabídek na našem trhu je moje preferované OMP ;)

P.S máš recht jen špičkuju :D

[upravil dne 30/8/10 rootsky]

Odesláno
Původně zaslal: chechet

sehnal bych si tyc z nejakeho rozpadleho 3.0 a smitec. to preci nemuze byt takovy problem.

nevim jaka je je situace ted ale když jsem ju před rokem shanel ja tak to byl problem to sehnat. nakonec jsem koupil novou origo.

Odesláno

No ona ta tyč origo je celkem malo sehnatelná poptávka převyšuje nabídku. Jinak ja mam na 2.2HDi ty vyhnutou z V6 a pasuje tam krasně. Tu rovnou bych tam asi nedal.

Odesláno

je velky problem zohnat tu tyč z V6 !!! až moc velky ta OMP tyč je nastavitelna a bojim sa že sa tym rozhodi geometria a včera som stravil popoludnie v garaži a zistil som že na vodičovej strane pri hrnci tmiča je pod kapotov nejaka vec s červenym uzaverom a neviem neviem či tu rovnu tyč tam dostanem :grr

Odesláno

Ahoj, žádný stres. Obešli SZ pár lidí, co v inzerci prodávají díly, ať víš za kolik se prodává ta origo - třeba ji někdo má. Jestli chceš mít 100 pro jistotu tak origo a jestli ti nevadí trošku štelovat tak to OMP (taky si myslím že půjde do toho spínače, ale já tenhle spínač už převazoval drátem, při výměně brzd. trubek, tolikrát že ani pomalu nevím kde byl :))...Podstatné je že tyče v nabídce jsou tak uvidíš :papa

>tahle by do ničeho zasahovat neměla http://www.auto-doplnky.com/rozperne-tyce-do-motoru-ocelove-rozperne-tyce.html - jen dopíšu jestli odpovídá obrázek...Vypadá podle něj také jako stavitelná...

[upravil dne 31/8/10 rootsky]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

acron: skus mi zohnat dajaku co sa vojde na v6, ja ti potom predam svoju...

ci jak je to vlastne s tou OMP, vojde sa aj na v6 alebo nie?:myslim

rozmyslam dat aj rozperu tlmicov dozadu, to by bola uz riadna pecka si myslim...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-406-2-Point-Rear-Lower-Bar-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem439fd4f554QQitemZ290444342612QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-406-2-Point-Front-Strut-Bar-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f3696e52QQitemZ300436516434QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

[upravil dne 7/10/10 od BrankoKK]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...