Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem vector

Napiš, nebo mi zavolej , dám ti ta to peníz, nebo mám kastli za dobrý, tohle bude zase jezdit.

Byl bych rád. Ještě počkám na odborný názor ta?kův, jestli se náhodou nevyplatí to dát ještě do kupy... To bude v pondělí... :papa

OKi snad se do pondělka nic moc nezmění co se té kastle týká (neni moje)

Odesláno

No Luger škoda ho, ale myslím si že tohle už asi nemá cenu opravovat. Dal by jsi do toho víc peněz než za kolik jsi to koupil. Z vlastní zkušenosti vím, že i když to navenek nevypadá moc zle skutečnost bývá o něco horší, když se sundají ty zmačkaný plechy. :(

Odesláno
Napsán autorem Driver

No Luger škoda ho, ale myslím si že tohle už asi nemá cenu opravovat. Dal by jsi do toho víc peněz než za kolik jsi to koupil. Z vlastní zkušenosti vím, že i když to navenek nevypadá moc zle skutečnost bývá o něco horší, když se sundají ty zmačkaný plechy. :(

Tohle naopak navenek vypadá fakt zle (mnohem hůř, než na fotkách). Dostalo to bokovku naplocho při nějakých ... zhruba 50ti... Křivý to není, fakt to vypadá jen na ty plechy, zadní vrata vod stodoly, pak chybějící oči a jejich okolí. Do chladiče to nešlo... Prodávat se to nebude, zkusíme to dát k jaru do pohody. Díky všem za ohlasy :papa

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem Driver

Tohle naopak navenek vypadá fakt zle (mnohem hůř, než na fotkách). Dostalo to bokovku naplocho při nějakých ... zhruba 50ti... Křivý to není, fakt to vypadá jen na ty plechy, zadní vrata vod stodoly, pak chybějící oči a jejich okolí. Do chladiče to nešlo... Prodávat se to nebude, zkusíme to dát k jaru do pohody. Díky všem za ohlasy :papa

Ty seš taky bokovka, :D

Kastle s komplet vnitřkem včetně sedaček, za desítku. 608526383

Odesláno
Napsán autorem zoby

Napsán autorem vector

Ty seš taky bokovka, :D

Kastle s komplet vnitřkem včetně sedaček, za desítku. 608526383

z čeho to je? je i s nápravama?

Nevim je to třídvířko, Luger nápravy má OK tak sem to neřešil

Odesláno

to Luger: já to jenom beru ze svý zkušenosti když jsem nabořil Fáčko (r.v.90), z venku to vypadalo akorát na výměnu plechů, ale když se sundaly tak ty nový už nebylo na co přišroubovat, protože to bylo pod tím celý schnilý. Takže se to muselo vyvařit....

Odesláno

Mám depresi. Kašlu na to, je to sice celý bez hniloby, ale zadní výstuha (ta pod kufrem) je napasovaná do levýho kola, takže je to zmuchlaný jak zákon káže. Prodám motor, převodovku a co se dá... Asi půjdu do Forda, chci zadní náhon :mad:

Odesláno

Ford - Fix Or Repair Daily :D;)

Sierra je sice super, ale piš si, že s tím uspořádáním ji rozsekáš ještě dřív než toho pažouta... ta je totiž na ty přetáčivé smyky o řád náchylnější. Jednou se rád k tomu předku vrátíš, uvidíš.

Odesláno
Napsán autorem Luger

Mám depresi. Kašlu na to, je to sice celý bez hniloby, ale zadní výstuha (ta pod kufrem) je napasovaná do levýho kola, takže je to zmuchlaný jak zákon káže. Prodám motor, převodovku a co se dá... Asi půjdu do Forda, chci zadní náhon :mad:

Spíš se nauč řídit

Odesláno
Napsán autorem oddie

Ford - Fix Or Repair Daily :D;)

Sierra je sice super, ale piš si, že s tím uspořádáním ji rozsekáš ještě dřív než toho pažouta... ta je totiž na ty přetáčivé smyky o řád náchylnější. Jednou se rád k tomu předku vrátíš, uvidíš.

Eh... no... máš rech... BUT chybama se čék učí, né? :P

Odesláno
Napsán autorem vector

Spíš se nauč řídit

Eh... no, dík za upřímnost. :(

1) Máš naprostou pravdu...

...nicméně...

2) ...Ty ses nikdy nevysekal (ani nevysekáš)? :P

Odesláno

Hele s tim fordem si to jeste rozmysli ...

Protoze aby byl v dobrem stavu ...

Jinak jestli ho vazne chces tak hlavne at to ma DOHC motor jinak budes mit spotrebu po meste klidne i pres 12 litru a 1.6 je fakt slaba.

A co takhle skoda rapid 135 ls ;):papa

EDIT: ta 504ka by mela jit dovezt uz jako veteran

[Editován dne 29/11/04 Petano]

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem vector

Spíš se nauč řídit

Eh... no, dík za upřímnost. :(

1) Máš naprostou pravdu...

...nicméně...

2) ...Ty ses nikdy nevysekal (ani nevysekáš)? :P

Jo jedno auto sem odepsal a dvě vlastní vinou trochu škrábnul. Nic neni zadarmo a člověk si po pár desítkách tisíc připadá jako nejlepší pilot na světě, než odepíše auto.... a někdy i potom, přece byla blbá silnice a gumy a auto a vůbec .

Jestli se ještě někdy vysekám si netroufám tvrdit, ale doufám, že ne moc. Taky sem hodně zpomalil a jezdim spíš na jistotu a blbnu jen kde vidim.

Spíš mi vadí, že ses vyjádřil, že je to autem. Je to chlapče rukama, a jestli stojíš o změnu a dobrý svezení, tak Sirka neni dobrej nápad. Chceš vyzkoušet zadohrab? tak vsaď na BMW, ale nevim, jestli budeš mít tolik peněz aby si koupil něco slušnýho. Tohle ze z bláta do louže.

Pořiď něco s klidnějším podvozkem, 205 GTi je auto , které v rukou mladých řidičů končí většinou na kusy to je takovej druh víš...

Znovu si přehraj jak se ti to stalo a nemůžeš dopadnout jinak , než zase v Pegy.

[Editován dne 29/11/04 vector]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...